Idióta Skype UI

Nemrég megjelent a Skype új, ocsmány felülete a linuxos verzióban is. Az első meglepetés az volt, hogy indulás után újra be kellett jelentkeznem, a második ez a felület:

https://i.imgur.com/X1P6G6D.png

Ti hogy értelmezitek az alsó csúszkát? Mivel a Speakers blokk alatt van, azt gondolnám, hogy a hangerőt lehet vele állítani. Ezt később alátámasztja az appon belüli beállítások oldal, ahol egyértelműen el van választva a Microphone és a Speakers blokk. De ennek mi értelme? Ráadásul miért egy 0-10-es skálán? És miért nullán volt alapból? És egyáltalán mit állítok? A beszéd hangerejét, amit hallok, ha valakivel telefonálok? Az értesítések hangerejét? Miért nem hallok valami minta-hangot amikor a csúszkát tolom?

Egyébként is vicces ez a csúszka. Nem kattinthatsz csak úgy akárhova hogy odaugorjon, úgy kell a pöcköt vonszolni. És ha véletlenül túlhúzza az ember, és az a beállítások ablakból kihúzod az egeret, mikor elengeded a gombot, eltűnik az ablak is.

Remek fejlesztés, inkább csináltak volna egy értelmes keresőt.

Hozzászólások

Ha nem tudnam mirol van szo azt mondannam hogy a speakers sza'ma't kell beallitanni . Ha egy van akkor 1, ha ketto van akkor 2 stb :) Esetleg hogy hanyan fognak beszelni Skype-on ? :)