325-ik hívásrögzítős topik

Fórumok

Sikerült szereznem a szükségleteimnek majdnem megfelelő telefont. A majdnem annak szól, hogy bár stock Android 11-es szerűség van rajta, de nincs engedélyezve a hívásrögzítés.

Mivel érdemes próbálkoznom Android 11-en? Annyi program van mint a nyű, szóval tapasztalati hozzászólásokat várok elsősorban.

Köszönöm.

Hozzászólások

Minden programmal szívás lesz, mert az Android API nem engedi. Csak egy főzött rom oldhatja meg. Engedd el.

Jó akkor másik verziót ajánlok: két telefon. Egyébként meg (azt hittem, hogy) eléggé nyilvánvalóan vicc volt, legfeljebb közel laboratóriumi körülmények között tudna vetekedni hívásrögzítéssel minőségben.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Szerkesztve: 2024. 05. 01., sze – 19:31

Tipik az a probelma, amit ha itt oldunk meg, lehet evekig az lesz nehany tucat ember megoldasa. De ha megoldjuk angolul tobbtizmillios olvasottsagu forumon, az a franya kriminalisztikai statisztika elintezne nekunk, hogy nehany heten belul nem mukodne a megoldas...

Szoval subscribe. Kozosseg vagyunk?

romból okádék google dialer app ki, felvételrögzítést alapból támogató dialer app (pl miui contacts & dialer) be

Cubot Pocket, de szerintem ez nem nagyon fog segíteni. Egyébként kiegyezek egy ugyanilyen méretű és tudású(battery-re is értendő) minimum Android 10-et futtató bármilyen telóval ami tudja a hívásrögzítést. Plusz pont s wireless töltés.

Egyébként van egy Xiaomi-m ami tudja a hívásrögzítést, csak hát pingpongütő méret.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Bármi, ami tudja futtatni a LOS-t, tudja a hívásrögzítést magyarországon - van "record call" gomb a gyári dialerben.

Viszont a LOS is próbálkozik megfelelni az előírásoknak, ezért lehet, hogy a gyári build-ben el fogják venni ezt a lehetőséget magyarországon egyszer valamikor. Akkor -legrosszabb esetben- magadnak kell build-elned (ami nem olyan nehéz).

Nem értem: Mo-n *nem* tilos a hívásrögzítés - igaz, beleegyezéshez van kötve. Nem az lenne a technikailag korrektebb megoldás, ha nem letiltanák a funkciót, hanem pl. a hívásrögzítés bekapcsolásának pillanatában automatában belepofázna a telefon a beszélgetésbe, ezzel lehetővé téve azt, hogy ha nem szimpi nekem a dolog, akkor letegyem?

Egy-két éve próbáltam, akkor a LineageOS-féle Android-rendszer Magyarországon engedte bekapcsolni. És egy 1+6-oson a gyári (azaz a hivatalos!) Android is engedte - ha jól emlékszem jOneplus Tools kellett hozzá. (És nem volt rootolva.)