Hogy is volt az a migráns-kvóta dolog?

Fórumok

Ja, tudom.

Konteó.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2024. 05. 16., cs – 00:52

The difference between a conspiracy theory and fact is...

...about six months eight years

Még mindig nem késő kilépni az EU-ból. Arról van szó, ugye? Csak marginálisan követem az eseményeket, mert úgyis mindent tudok előre és csak idegesít, hogy már megint igazam volt.

Nem. Tevedesben vagy. Nem nagyban, de nem az a lenyeg. Identitassal es gyokerekkel rendelkezo nepet nehez kontrollalni. Egy masszat meg ugy szeletelsz, ahogy akarsz. Pontosan ez zajlik.

Nem kormanyzat meg politikai dolog ez, hanem gazdasagi. Gazdasagi erdekek babja mindenki.

Amint azt a minimalis egyseget sikerul megtorni, es minden nemzet nukleuszat kepezo csaladot felbomblasztani, nevetseges koncepciova tenni, az win.

Masik oldal a kinai tipusu gyarmatositas, nem ketseg, hogy ausztralia es afrika utan most europara nyomulnak ra. Magyarorszagon kulonoskeppen sikeres, mert, "kici, oco", "matyar jo, mert natyon oco " lathato.

Kellene topic a Salgotarjani ismetelt "sajnalatos veletlen" akku bonto uzemi balesetrol, ahol ismeretlen mennyisegu, de legalabb jo sok karcinogen es sulyosan mergezo/szennyezo cucc folyt ki mar megint a fene tudja milyen csermelybe, ami pont a varos vizvetelezo pontja felett folyik ossze a "nagyvizzel". Azt, hogyan magyarazna ki a "elmult 10 ev" csapat... (, hogy meg eljaras sem indult, nem hogy buntetest kapjanak, ez a negyedik alkalom)

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.