( end | 2024. 02. 26., h – 08:49 )

Ez a long-Covid és az endotel gyulladásainak következménye. - Nem hiszem, hogy stressz kérdése. - Akinek érzésre gyenge az immunrendszere, nem árt szerológiát csináltatnia. (Bár drága "sport"!)

(Az is igaz, hogy a megszerzett információval, a "tervezett népesség csökkentést" elég nehéz lesz kikerülnie. - Már megint olvasható egy Covid-tüneteket mutató, újabb.., a világon fertőző vírus, ami a szokásos tesztekkel ki sem mutatható, de belőle ismét több hét a gyógyulási idő...)

Megnézni, van-e, működnek-e a CD4-es kontroller sejtjei. Mert, ugyan ma már hallgatnak róla, de 2020-ban sok kutató írt arról, hogy a vírus, (és az oltások?) azt teszik tönkre. Ha rendben és megfelelő számban működnek a szervezetben akkor nincs ok a pánikra. - - (A néhai Jakab úr, esetleg ezzel kapcsolatban rájött valamire? - Akik közelről hallgatták az előadásait állítólag az utóbbi időben beszélt furcsákat.)

Ja.., elfelejtettem mondani, "konteós kommentemet" olvastátok!!!

(Október óta az unokáim (másfél és kettő és fél + Győrben 3 +-os fiú,) heti gyakorisággal lázasodnak be, - jelenleg is aggódunk a nagyobbik kislány magas láza miatt, - a tél alatt többször kellett kórházba vonulniuk.., infúzió + egyebek.)

A szülők is folyamatosan elkapják és belázasodnak. (A családban az egy főre eső orvosok száma.., kis túlzással 2. :) -- És ez sem segít.)