Kössünk bele weboldalakba...

... mert az jó :)

Van, hogy a szülői házba kapok leveleket, ezért utánanéztem a posta utánküldés szolgáltatásnak. Azt írják, hogy ÉnPostám kártyával tudom online is igényelni, úgyhogy gondoltam előbb szerzek egy ilyen kártyát.

A regisztráció több ponton is vicces:

a) A regisztráció végén hiába kattintok az igénylés véglegesítése gombra, egy pillanatra megjelenik egy betöltés animáció, majd eltűnik. A háttérben pedig: the server responded with a status of 400 (Bad Request)

b) A reg első lépéseként megadom a teljes nevem, e-mail címem, és a telefonszámom. A második lépésben a kártyaigénylésnél ezeket újra bekéri a rendszer. Nem túl okos tervezésre vall, hogy ezek nincsenek kitöltve alapból.

c) Van social login gomb, de nem használhatom regisztrációra. Feleslegesen beiratják velem az e-mail címem, és kitöltetnek egy jelszót, és csak utólag tudom hozzárendelni a fiókomhoz.

Hozzászólások

A hiba az ön készülékében van, random adatokkal végignyomkodtam és regisztráltam is egy Kis Pista Énpostám kártyát.

Windows, FF 56.
-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

> Van social login gomb, de nem használhatom regisztrációra.
Ezt egyébként sosem értettem meg, miért... Annyira nem nehéz rendesen megcsinálni.

Lazan kapcsolodik...
Iden tavasszal igenyeltem a szolgaltatast...
Meglepo modon akkor meg azt irtak csak es kizarolag abban a postahivatalban lehet igenyelni ami illetekes...

Ismerve az ott "dolgozo" noket 8 nyugtato utan mentem oda. Kivartam a sorom.
Kozoltem mit akarok majd egybol ravagtak, hogy nem lehet hatarozatlan idore igenyelni (es nem, erdektelen, hogy a nyomtatvanyon van olyan) mert: "Mikepp fogom azt kifizetni"... mondom csoportos beszedes es tarsai: olyan nincs ...

Szoval kifizettem egy evet. Enyhen felbaszva tavoztam. Es itt majdnem vege a tortenetnek ami meglehetosen magyar... De megjott a visszaigazolas e-mailben !!! ahol termeszetesen hatarozatlan ido van megadva ... Szoval varom, hogy jovo tavasszal mi fog tortenni. Kiindulva, hogy posta ... semmi jora nem szamitok.