"Dancsó Péter: David Pressman szektát épít az influenszerekből"

Fórumok

[...]

Dancsó Péter a legújabb Videómánia adásban nekiment a fél magyar influenszervilágnak, Whisperton, Forstner Csenge és a PamKutya is bőven megkapja a magáét, de utóbbin köszörüli legtovább éles nyelvét a videós. Szerinte David Pressman amerikai magyar nagykövet szektát épít a hazai influenszerekből, hogy olyan üzeneteket továbbítsanak a rajongóknak, amik Amerika érdekeit szolgálják.

[...]

Ezután egy egészen hosszú részt szentel Dancsó a videójában a PamKutyának, aki „külön audiencián járt a helytartónál két kellemetlen McDonald's-reklám között”, akik bár nem értették, hogy miért hívták meg őket, büszkén posztolták a közösségi oldalukon. Dancsó szerint ez nem más, mint politikai agitáció, szépen, színesen becsomagolva.

[...]

Link: https://index.hu/fomo/2024/05/01/videomania-dancso-peter-david-pressman…

Hozzászólások

Öreg Soros most el van foglalva a maga harcaival, az USA-ban szervez palesztin-párti, zsidóellenes tüntetéseket az egyetemeken, biztos már nem ér rá velünk foglalkozni :( :D

trey @ gépház

"olyan üzeneteket továbbítsanak a rajongóknak, amik Amerika érdekeit szolgálják"

Nem ezt csinálja minden politikai erő, cég, stb.? És nem ez az influenszerek és tágabb értelemben a média dolga? És nem azt kéne csinálnunk, hogy meghallgatunk mindenkit, aztán eldöntjük, kinek hiszünk?

Ki dönti el, hogy X országból jövő üzenet rossz, Y-ból meg jó? Egyáltalán, ez lenne egy ország jelentése, hogy a határon megállítjuk az összes bejövő üzenetet, és buborékban kellene élni?