Keresek egy youtube videot

Fórumok

Sziasztok,

Egy Youtube videot keresek. Amolyan "ferfiak motivalnak ferfiakat" jellege volt - ritkan van ilyesmire igeny, de annak olyankor nagyot is kell szolnia.

Nagyjabol tizenvalahany perc lehetett a video. Angol nyelvu.

Parhuzamba allitott ket sracot. Mindkettovel ugyanaz tortent: hazaerve rajtakapta a feleseget masik ferfival, akirol kiderult, hogy jo ideje meglevo szereto. Az egyik magaba zuhant es nyalogatta a sebeit evekig es total leepult az evek alatt. A masikat meg hajtotta a bosszuvagy es meg akarta minden aron mutatni, hogy mennyivel sikeresebb ember tud lenni anelkul a no nelkul es elkezdett felepiteni egy korabbinal joval sikeresebb eletet. Azon volt a fokusz, hogy mindkettovel teljesen ugyanaz tortent, csak az egyik kifogasnak hasznalta a tortenteket a teljes motivalatlan leepuleshez, a masik meg lehetoseget lehetoseg utan talalt elorelepni a tortentek utan.

Annak idejen vegig se neztem, nem tudom mi lett a sztori vege. Elso felet, olyan 6 percet volt idom megnezni, amibol ennyi derult ki.

De ennyi informacio alapjan nem talalom sehol.

Van valakinek otlete?

Hozzászólások

Ja hát google keresője kb 10 éve már szart sem ér  A yt-é meg még annyira sem jó. Ami videót érdekesnek találok, azonnal töltöm offline-ba. Máskülönben totál esélytelen még1x ugyanazt megtalálni hetek-hónapok múlva.

Bookmarkolni ugyan lehetne ami érdekeset talál az ember. De sajnos az nem véd meg attól, ha törlődik a videó. Az sem derül ki h. melyik videó tűnt el a bookmark-oltak közül, meg h. mi volt az eredeti címe. Mivel a mocskos-szemét google arra nem volt képes ~20 év alatt, hogy a playlist-eket exportálhatóvá vagy lementhetővé tegye (külön 3rdparty programokkal való baszakodás nélkül).