A bürökratákról ...

A kivitelezés irrealitása mellett ez azt jelenthette volna, hogy általános szabályozás mellett A1-es kategóriával 90, A2-vel 100, korlátlan A kategória birtokában pedig 110 kilométer/óra sebességnél gyorsabban semmilyen körülmények között nem lehetne motorral közlekedni. Tehát ebben a fiktív valóságban még egy arra egyébként teljesen alkalmas, 48 lóerős, A2 motorral sem lehetne felvenni mondjuk az M0 ritmusát, de full A-val sem lehetne elérni a hazai autópálya tempót.

🤦‍♂️

Hozzászólások

Ubbazmeg! Választások jönnek ... Havi > 5M forint haviért vakarom a picsámat itt és még egy mukkot se szóltam az elmúlt másfél évben, beadok valamit .... mutassam magam, hogy itt vagyok ...

Inkább maradtál volna kussban ...

trey @ gépház

Tenni nem tud. Fontoskodik. Csinaljunk torvenyt. Nevezzuk at. Avassuk fel. Megint. Megint.

Kell a propaganda, maskent vegen meglatnak, hogy a kozepvezetestol mindenkit mindenhol selejtezni kellene.

Tanult kollegam szerint "dunaerett" az osszes, foleg, ha valami "manager" jellegu bullshit van a poziciomegjeloleseben.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Bírom, hogy következetesen összetéveszti a "lehet(ne)" és a "szabad(na)" szavakat. "Újságírás"....

én bürökraktárt olvastam, erre korrigálta a fejecském

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Szerkesztve: 2024. 01. 05., p – 16:54

Majd lesz általános A és B kategóriás jogosítványokkal vezethető járművekre egyaránt érvényes korlátozás 40/90/100/110 (lakott terület, lakott területen kívül/autóút/autópálya)... De ne legyen igazam...

Nem értem, hogy ha elvetették akkor nem örülsz neki? Vagy azt szeretted volna, hogy 110-re legyél korlátozva? Vagy az a baj, hogy egyáltalán felmerült?

Igaz. Jó lenne tudni ki találta ki ezt a hülyeséget, ha nyomon lehet követni posztolhatná valaki. (Én nem veszem a fáradságot hogy utánanézzek. Nem tudom elképzelni, hogy az általam preferált politikusok találták volna ki, mert azok nem szójafiúk. Ez olyan dékás javaslatnak tűnik, azokra meg úgysem szavaznék soha.)

Europarol van szo, ahol 3-4-5 eve jellemzoen sok felelemre epito majmot beszavaztak. Ez is egy felelembol torvenykezes szintu javaslat. A felelem pedig egy erzes, ahelyett esszel kene politikai donteseket hozni.

Ami engem zavar (es szerintem Trey-t is zavarja): nyert az atlagszavazo es altala megvalasztott kepviselok fejeben a felelem, egy destruktiv erzes az esz felett.

Ahelyett, hogy a donorkártyát tennék kötelezővé a motorosok számára, hülyeséggel foglalkoznak.

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.

OVSZ-es véradás nem jelenik meg az EESZt rendszerében. A leadott vér felhasználásáról nem küldenek SMS-t, ha beikszeled a "nem kérek marketing jellegű megkereséséket". Szóval nincsenek túlzott reményeim ezen ügy kapcsán...

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

A szervadományozásra vonatkozó jogszabályok értelmében elhunytból transzplantációs céllal csak akkor kezdődhet meg szerv vagy szövet eltávolítása, ha a kezelőorvos meggyőződött arról, hogy ez ellen az elhunyt életében nem tiltakozott írásban. A nyilatkozat megtételének módját minisztériumi rendelet szabályozza, ezzel biztosítva, hogy az önrendelkezéshez való jog az elhunyt halála után is érvényesüljön.

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @