BUD - reptér public wifi content szűrés mi alapján?

Fórumok

Sziasztok! 

Ismeri valaki esetleg a budapesti reptér (BUD) public wifijének content szűrését? Van egy átlag céges weboldal, melyet nem jelenít meg, helyette egy semmitmondó hibaüzenet jelenik meg.

a kép: https://ibb.co/BBs4PQy

a weblap: https://thedecisionmagazine.hu/

Ha esetleg valaki jártas ebben, akkor köszönöm, ha segít!

PZ

Hozzászólások

Ez gondolom, ilyen fórumtémának álcázott SEO. :-/

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

"Van egy átlag céges weboldal", amit linkeltél az nem az. Az egy hírportál (amit egy cég üzemeltet). Ennél szebb módszerekkel kellene népszerűsíteni :)

De hogy maradjunk a szakmánál: miért nem kapcsolod be arra a 15 percre a mobilnetedet? Vagy fogsz egy könyvet...

Szerkesztve: 2021. 11. 22., h – 22:10

hat, par tipp:

- mint feljebb kollega emlitette a js es css nem kene (foleg ilyen mennyisegben) az index.html-be, egy heurisztikus tartalomszuro siman raugrik (erdemes is lenne lecsekkolni egy mod_security-vel, mit szol hozza, foleg a vegtelen hosszu sorokhoz)

- lehet, hogy korabban blacklisten volt a domain vagy ip cim valahol

- az ilyen ujsag(nak latszo) oldalakon tudtommal kotelezo elem az impresszum menupont, a foszerkeszto elerhetosegevel, bar ketlem hogy a BUD emiatt blokkolna :)  de buntit azert meg kaphatnak miatta

szerk:

google szerint ez a WebCC az Aruba egy opcionalis licenszelheto termeke wifi hotspotokhoz. amit lattam mashol screenshotokat ott ki volt toltve a category stb mezok, nem 'undefined' mint nalad. ebbol arra tippelek, hogy ezt az oldalt nem ismeri a szurojuk, nem tudja besorolni, es ugy van konfiguralva, hogy ezeket is blokkolja.