NVR POE - second channel

Van egy helyzet, amit szeretnék valamennyire elegáns módon megoldani, de egyelőre nem nagyon látom hogy lehetne.

Adva van egy Hyundai NVR (16 POE port), amire van akasztva 16 kamera. Minden port POE, kapja az áramot és minden portra egyedi IP cím áll be, amit az NVR oszt. 
Amennyire én látom, az egyes portok között nincs átjárás, azaz 1 portot nem lehet átfuttatni egy POE switchbe és onnan játszani tovább.
Minden kamera Hyndai (de a lelke mélyén HIKVision kompatibilits) és tud másodlagos csatornán kiszolgálni, azaz egy másodlagos "vevő" tudna rájuk csatlakozni.

Az egyes kamerák képe az NVR-ből nem kérhető ki, csak össznézeti kép van, ami meg nem jó. Minden kamerához kellene valamilyen út, amivel a másodlagos csatornát el lehetne érni. 

Milyen módszerrel lehetne valahogyan az egyes kamerák másodlagos csatornáihoz úgy hozzáférni, hogy az a NVR számára transzparens legyen és azért a POE funkcióját is továbbra lehessen használni?
 

Hozzászólások

Ez a megoldás pontosan nem erre való. Ezek az NVR-ek az analóg kamerákon felnőtt telepítők elcsábítására vannak. Mindent vesztesz vele lényegében amit IP rendszernél megkapsz kényelemként.
Ezzel a rendszerrel megmarad a kötelező NVR középpontú csillagpontos telepítés, nem lehet belenyúlni a kamerákba rendesen, vagy képet kinyerni közvetlen, nem használhatsz más közeget, más topológiát pl. optika, wireless, más hálózat, vpn/tunnel stb...
Előnyként kap vele a telepítő egy nagyon hasonló rendszert az analóghoz. Ha bedugja a 2. portra a kamerát, akkor 1-2 perc és működik elsőre. Semmit nem kell tudnia a hálózatokról, csak meg kell csinálni egy kábelt és bedugni.

Esetleg az NVR-ben rtsp stream-et elérni. Csatornánként, ha van ilyen lehetőség benne. (össznézeti kép szokott lenni 0. csatorna, vagy az 1. és a továbbiak a kamera képek) Az is lehet, hogy nincs ilyen lehetőség.
Másik megoldás, hogy ezek az NVR-ek azon a porton is tudnak fogadni általában kamerát ami a rendes hálózat felé megy. 1-2 db nem PoE port. Erre dugnál egy megfelelő PoE switchet és akkor a kamerák a hálózatod részei lennének, nem pedig az NVR gyermekei és csak az NVR láthatná azokat.