Huawei P.smart 2019 telefonon, megszűnt a kicsengés.

Fórumok

Huawei P.smart 2019 telefon, 12.0.0 EMUI, Android 10.

Egyik pillanatról a másikra szűnt meg a kihangosítási lehetőség, sem mobil híváskor, sem messengernél nem hangosítható ki a készülék. Bluetooth kihangosításnál kicsöng ls működik is rendben. Híváskor vizuálisan mutatja a hívást, csak éppen nem cseng ki. Ha felveszem a hívást, engem hallanak, ha bekapcsolom a mobilon a kihangosítási opciót, csak éppen én nem hallok semmit sem.

Van valakinek ötlete, hogy mit tehetek annak érdekében, hogy újra jól működjön? A hangbeállításoknál minden potméter fullon van.

Hozzászólások

Pihent a mobil, nem volt most használva, majd kézbevettem és működik megint a hang... ezt sehogyan sem értem...

Néhány naponta indítsd úja a telót, és nem lesz ilyen gondod. Ez is csak egy számítógép, valami felzabálja a memóriát.

Meg állj neki lepucolni minden olyan appot, amit nem használsz. Lehet, hogy van egy halom olyan fos a telón, ami még gyárilag rákerült, de felesleges.

Én épp most cseréltem pár hete hasonló 2019-es Huawei telefonomat, ugyanez volt a problémája. Nálam a hiba mechanikus eredetű volt, valószínűleg elengedett egy forrasztás vagy hasonló érintkezési hiba léphetett fel a hangszórónál miután a 2 éves fiam elejtette. Először én is szoftveres problémára gyanakodtam, végigcsináltam sokféle szoftveres probléma megoldási lehetőséget, nem segített. Aztán elkezdett újra működni, majd megint nem működött. Ekkor jöttem rá hogy a leejétés lehetett a probléma forrása, és hogy egy koppintás a telefonra a megfelelő irányba helyrehozza ideiglenesen a hangot, ellenkező irányba koppintva viszont megint elmegy a hang. :) És persze teljesen magától is helyrejön vagy elnémult amíg meg nem jött az új készülék.