/MEGOLDVA/ IP kamera képét hogyan lehet továbbítani Jitsi-nek?

Ebben a témakörben nem találtam leírást.

Hozzászólások

"Ebben a témakörben", ezt írtad. Komolyan, van olyan témakör ahol te bármit is találsz, és bármit is meg tudsz oldani önállóan? Erősen kétlem... Annyira szánalmas amit csinálsz, komolyan. Kicsit képezd már magad, ne mindig mástól várj megoldást! A téma címéből lehetett tudni ki nyitotta... Ezt tényleg jóindulattal írtam, semmi rosszakarás vagy bántás.

Nem gondolom hogy ebben igazad lenne. Értem én hogy rám utalsz, de fogalmad sincs arról hogy én mennyit fordítok erre (elárulom: nem keveset). A közvetlen környezetemben akikkel dolgozom, a legtöbb technikai újdonságot én hoztam be az évek alatt, a fejlesztési stack-en át az üzemeltetésig. Több alkalommal szépen le is nyúlta a megoldásaim a konkurencia, akkor annyira gyagya mégsem lehetek, ugye? Minimális szabadidőmben amellett hogy folyamatosan újabb technológiákat és megoldásokat fedezek fel és tesztelem le a homelab-omban, több hazai informatikai fórumon is segítek azoknak, akiknek lehet. Végül is csak 600+ ember problémáját oldottam már meg ingyen, jó szándékú segítőként hasonló fórumokon. Hidd el, nem engem kell a mérleg másik nyelvére állítani. Köszönöm.

 Értem én hogy rám utalsz,

Nem elsősorban. Bár te is szoktál azon rugózni, hogy minek kérdez ilyeneket, de nem dől úgy a fostenger közben a szádból, mint néhány mélyen tisztel fórumtársból. Olvasd végig az előző topicot, kintről szemlélve elég egyforma a sárban az összes röfi.

Másrészt igen, ha az ilyenek kirohanások pont ugyanúgy benne ragadnának az elkövetőben (benned is, meg bennem is), mint a kollégában az 1 perc alatt kiguglizható kérdések, akkor mindenkinek jobb lenne: Nem lenne zaj, nem lenne feszkó, ha valakinek ingere volna, hogy válaszoljon megtenné, ha nem, akkor meg egy idő után elkopnának a kérdések. És ez teljesen független attól, hogy egyébként mennyit fordítasz mire, vagy hogy mennyire vagy ügyes-okos, ebben a konkrét esetben az mindegy. 

Önképezni pedig nem csak műszakilag lehet magad :)