Fényképmanipuláció MI-val

Karácsonyra kellene vászonképet nyomtatni, és ehhez az input nem túl jó input kép emberről. Az egyik túl hátul van (kicsi). Egymás mellé kellene rakni azonos fejmérettel a két embert, a hátteret meg valami trópusira cserélni. Nincs időm beleásni magam instruct-pix2pix és hasonló csináld magadnak opensource cuccokba. Valami gyors kész megoldás kellene, lehetőleg ne kelljen minimum 2 év előfizetést megvenni hozzá "akciósan". 

Mit érdemes most használni? 

Hozzászólások

Ha a két ember él, nem lehetne egy műteremben egymás mellé beállítani egy trópusi háttér előtt? A végeredmény, a résztvevők élménye, a képhez kötődő igazi közös emlék emócionálisan nagyobb, mint egy MI által generált, a két személyre emlékeztető valami.

Photoshopban már van elég jól működő AI.

hup.hu##article[data-comment-user-id="16401"]

Szerkesztve: 2023. 12. 03., v – 14:45

keresel egy jo fotot a tropusokrol ahol 2 ember all es face-swap? :)

amugy szar minosegu inputbol nem lesz sose jo az eredmeny, AI-val se.

esetleg kivagni amennyi hasznalhato a 2 emberbol, egymas melle rakni megfelelo meretre skalazva (lehetoleg valami okos scalerrel, gigapixel ai, vagy vannak mar free megoldasok is) egy ures hatteren aztan raengedni a kepre egy inpaint-et megadva a hianyzo reszek leirasat es rabizni az AI-re. de ketlem hogy nagyon jo lesz az eredmeny...

Mit érdemes most használni?

Grafikust.