Google-asszisztens ajánlgatása

Fórumok

Idegeimre megy fent nevezett app-szerviz bubogása. A legkülönbözőbb időpontokban ugrik elő, majd fél képernyőt kitakaró pop-up formájában. Már a net-en fellehető módszerekkel mindent kikapcsoltam, amit csak a google-beállításoknál megtaláltam. Minden csuszka szürke. Az applikációkra vonatkozó asszisztens hozzáférés is letiltva, darabonként. Ennek ellenére, mintha mi sem történt volna.

Nem kívánok semminemű szoftveres asszisztenst. (Magam szeretném eldönteni, amit a telefonon használni kívánok. - Ami az erőszakos meggyőzési szándékot illeti, a pofátlanságnak is van határa..!)

Benneteket nem idegesít ez a dög? - Tud valaki egy "pályán kívül helyezést", vagy olyan alkalmazást, amely a nem kívánt szervizeket véglegesen tudja blokkolni, eltávolítani?

Nálam ez még 10-es Android-verzió! - (Xiaomi Mi 9)

Megjegyzem minden értesítés ki van kapcsolva a "Notifications" alatt.

Hozzászólások

En nem emlekszem ilyesmire, viszont nalam be van kapcsolva jo ideje. Korabban eleg sokaig nem hasznalta, de olyankor nem volt ilyesmi (nexus5, pixel2xl, pixel6a).

"Már nem csak tehetségekből, de a hülyékből is kifogytunk..."

Jó az az Android, te tartod rosszul.

Gábriel Ákos

Szerintem nem kapcsoltad ki teljesen. Beállítások - Google - Google alkalmazások beállításai - Kereső, segéd és voice - Google segéd - General. Itt kapcsold ki.

Gondolom ki van kapcsolva, semmi sem idegesít. Jól működnek a notifications beállítások csak az küld értesítést aminek engedem.
Android 11 

Szia!

Én ennek a segítségével megkerestem és letiltottam az Assistant appot. azóta csöndbe van. :)

( •̀ᴗ•́)╭∩╮

"speciel a blockchain igenis hogy jó megoldás, ezért nagy erőkkel keressük hozzá a problémát"

"A picsat, az internet a porno es a macskas kepek tarolorandszere! : HJ"