vicc a múltból

Egy ferfi arra jon haza, hogy a baratnoje csomagol.

- Hat veled mit tortent - kerdi - hova mesz?

- Hazakoltozok a mamahoz - mondja az - azt hallottam rolad, hogy pedofil vagy.

A ferfi csovalja a fejet:

- Ejnye-ejnye, milyen nagy szavak egy tizeves szajabol.

Hozzászólások

tüntetés szexuálisan bántalmazott gyerekekért egy fideszes számára az ilyen: RÓSZ

pedofil viccek az ilyen: LYÓ

a gyermekek beteg szexualizálását, kémiai kasztrációját és nemi szerveinek csonkolását a társadalomromboló fegyvertára egyik elemeként felvonultató beteg politikai irányzat helyi janicsárjai pedig szerencsés ha nem rendeznek tüntetést a "gyereke védelme és a normális társadalom mellett"

Szerencsére itt van nekünk ez az Azahriah nevű erkölcscsősz, aki a Szolnoki Palacsintafesztiválon megcsinálta a ToiToi WC mögött az éppen nagykorúvá érett, 19 éves B. Laurát, aki nehezményezte, hogy a "sztár" utána nem állt ki érte (vagyis kihasználta) a nyilvánosság előtt ... 

https://www.youtube.com/watch?v=gyMD_MnOYa0

De, pénteken ismét a gyerekek kihasználása (érted :D) ellen fog tüntetést szervezni :D :D :D

Komolyan, mintha a Benny Hill Show-t nézném!

trey @ gépház

Liberális családmodell:

Budapesten él Puzsér Róberttel, közös gyermekük 2019-ben született. A kapcsolatukat 2020-ban tagadta. 2023 nyarán pedig már egyedülálló anyaként fejezte ki szimpátiáját a Budapest Pride felvonulással

Egy jól megállapított probléma félig megoldott probléma.
- Charles Kettering

Ellenben a hithű keresztény családmodellel (felesége és gyereke van de közben a férfiakat szereti; felesége és gyereke van de kokós kurvákkal kefél; felesége és gyereke van de a 30 évvel fiatalabb jógaoktatójával költözik össze; stb.) a liberális gondolkodás szerint sem a válás, sem az élettársi kapcsolat (és annak felbomlása) nem tartozik az üldözendő bűnök közé.

Jav: feltüntettem a gyereket is a példában. Nem kezdtem el utánanézni, hogy kinek egy, kinek több.

A hithű keresztény családmodell pont nem az általad felsoroltakat propagálja, bár elképzelhetőnek tartom, hogy van a kereszténységnek egy ilyen liberális ága, és te ezzel ismerkedtél meg. Ez esetben viszont nem értem, hogy miért nem vagy toleráns, ha a többi devianciát meg aberrációt elfogadod. Bár néha azon is csodálkozom, hogy élhettek egy állandó tudathasadásos állapotban.

Egy jól megállapított probléma félig megoldott probléma.
- Charles Kettering

Ha nem ezt propagálják, akkor hogy van az, hogy ezeket a cselekedeteket pontosan a hithű keresztény mázzal bekent kormányoldal prominens tagjai produkálták? Szóval nem "mi" élünk tudathasadásos állapotban, hanem "ti" próbáltok mindent elfelejteni (és mellesleg abban bízni, hogy másnak is olyan lukas az agya, mint nektek).

Ha nem ezt propagálják, akkor hogy van az, hogy ezeket a cselekedeteket pontosan a hithű keresztény mázzal bekent kormányoldal prominens tagjai produkálták?

Tévútra vezette őket a liberális Sátán? :)

Egy jól megállapított probléma félig megoldott probléma.
- Charles Kettering

Miből gondolod, hogy a sátán nem illiberális? (Mondjuk szerintem nem is létezik, de persze te nyugodtan hidd azt.) Én úgy gondolom, hogy nem tévútról van itt szó, hanem képmutatásról, avagy "bort iszik, vizet prédikál" tipusú viselkedésről. Magyarul: hazudnak reggel, délben, este és éjszaka.

azt a Curtist veszed most védelmedbe aki kokain függő volt éveken át és emiatt rengeteg szereplést le kellett mondania (ha még csak lemondta volna, de szart bele és szó nélkül el sem ment)? Elon Muskot évekig szidtad egy marihuánás cigarettába szívás miatt. a kokain meg az úgy jó? :D talán nem is baj ha a kokain függő körtisz nem megy a közelébe ennek az eseménynek :D

Mindenkit a védelmembe vennék, akit akarata ellenére mocskos politikai játszadozásokba rángatnának bele. Mondjuk ha téged felírnának a Fidesz belső listájára, mint Orbán egyik támogatóját ... azért megsajnálnálak, mert tudom milyen dráma lenne ez neked.

trey @ gépház

ja, hogy te inkább a kokain függő szavát hiszed el? aki az elmúlt években egy csomó rajongójárt cserben hagyta és átbaszta? lol te tudod hogy a kokain és a marihuána között milyen különbségek vannak? mert elon musknak egy szavát se hitted már el múltkor miután beleszívott egy jointba egy olyan lokáción ahol az ha nem is legális, de legalább dekriminalizált. :D

gyermekvédelem, fű az ilyen: RÓSZ

kokain, kurvák, pedofila az ilyen: LYÓ 

A másik oldalon kinek a szava áll?

Ma reggel azonban szembesültem vele, hogy felkerültem egy szerveződő tüntetés listájára, mint támogató. Akkor esett le, hogy miről is szól ez a történet. Ennél aljasabb dolgot még nem is láttam. Én apukaként és magyar emberként is elítélek minden pedofíliával kapcsolatos történést, de azt kikérem magamnak, hogy a nevemet bármiféle propagandához, politikai megmozduláshoz vagy tüntetéshez felhasználják

Teljesen tiszta nyilatkozatnak látszik. És egyet is értek vele!

trey @ gépház

Ne hazudj, Zsolti! Amúgy minden rendben van veled? Mert a legutóbbi videóid alapján szerintem valami nem okés. Semmi ilyenről nem volt szó, nem mondasz igazat, azaz hazudsz! Teljesen kiforgatod, amit mondtam, amiről beszéltünk. A gyerekek szerepe, élete a legfontosabb dolog a világon, és aki ezt politikai célokra használja, az pont, hogy te vagy! Aki egy kicsit is lát a pályán, pontosan tudja, hogy miről szól ez az egész. Fejezd be a sárdobálást és az energiáidat az életedben először valódi célok elérése, emberek életének jobbá tételére fordítsd

Link: Curtis: Ne hazudj, Zsolti! Teljesen kiforgatod, amit mondtam!

Milyen szép, gyerekeket szem előtt tartó kezdeményezés :D :D :D Inkább ne csinálnának semmit ... többre mennének vele a gyerekek!

Ahogy sejtettem! Ez egy szimplán politikai megmozdulás, aminek a központjában nem gyerekek, hanem önös érdekek állnak. Gyerekek is szerepelnek a sztoriban: eszközként.

PS: a 24.hu-nak volt humorérzéke, hogy ezt a bohózatot a "szórakozás" alá sorolta be:

https://24.hu/szorakozas/2024/02/15/curtis-osvath-zsolt-tuntetes-reszvetel-vita/

Szóval, evone & co. ti se vegyétek túl komolyan :D

trey @ gépház

Fingom nincs, mi volt a "botrany", ugyhogy megneztem a linkelt videot. Ha jol ertem, ezek a backstage-ben balalajkaztak, aztan amikor a video kikerult a netre, a csavo "nem allt ki erte", barmit is jelentsen ez.

Itt most az az implikacio, hogy a lanyt megeroszakoltak, vagy mirol szol a botrany?

sose voltam híres, így nincs személyes élményem. egy krúbi interjúban volt, hogy kb. milyen top nők írnak rá/állnak sorba a backstage-nél, de nem szívesen szexel ezekből, mert azért ilyenkor kicsit te vagy a trófea.

hajlok rá, hogy elhigyjem: ha egy ország rajong érted, és sorban állnak a backstage-nél azért, hogy felnőtt emberek (!) saját akaratukból szexeljenek veled, akkor ott nehéz kihasználásról beszélni, ha valamelyikkel szexelsz.

(mindezt úgy mondom, hogy azért nem gratulálnék a lányomnak, ha egy toitoi mellett, videóra véve sikerülne szexelnie egyet, bármilyen sztárral is csinálja. de továbbra is: ha saját akaratából csinálja, nagykorúként, egy korban kb. stimmelő emberrel, hát szíve joga rajta; és össze sem mérhető azzal, minthogy valaki 50+ éves korkölünbséggel, hatalmi helyzetből szopat kiskorúakat (!))

pénzért lehetőségért :D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D: nézd már meg a srácnak hány teltházas koncertje és hol lesz, külföldön és itthon is xD az a ebben az évben nyugdíjba vonulhat és nem kell végig szopnia az egész életét mint neked vagy nekem. nem hiszem, hogy ebből fog megélni xD

de hát itt egy nagykorú lány dönött úgy hogy meg akarja dugatni magát a kedvenc sztárjával. :D a gyermekotthonban kiszolgáltatott fiúk is maguk döntöttek úgy hogy leszopják az igazgató faszát? ezt a tüntike szót Trombitás Kristóf példaképedtől vetted át? :D

vajon Novák Katalin lemondott volna magától ha nem derül fény erre az ügyre? vagy ez pontosan ugyanaz a helyzet így mint amiért Gyurcsányékat is szidtátok és ezért támogattok egy ilyen pedó-drog-maffia kormányt akinek hála magyarország az eu legszegényebb országa? :D

Jaja, csak a szelektív olvasásod miatt kimaradt a többi részlet.

gyermekotthonban kiszolgáltatott fiúk is maguk döntöttek úgy hogy leszopják az igazgató faszát?

Erre a részletre én is kíváncsi lennék, mert érdekes mód az én számba pl. faszt nem sikerült még senkinek sem tennie ... 🤷‍♂️ Volt azonban a környékünkön gyerekkoromban néhány közismert gyerek, akik szalagos magnóért, zsebpénzért és nyugati piáért ('80-as évek vége) önként mentek el a csak Buzi Gyuri néven közismert gyökérrel.

:D

Állítólag: "csak videózni" :D

Ja, a jelenség biztosan nem létezik ... sose voltak ilyenek :D

trey @ gépház

rohadt nagy csalódás vagy most. sok dologban van miért felnézni rád, de nagyon sajnálom, hogy nem tudsz különbséget tenni a között hogy 2 fiatal tini megbassza egymást akárhol is bebaszva szabad akaratukból és a között hogy állami gondozott gyerekeket orális szexre és kitudja még mi másra kényszerítenek.

korrupt hazug politikus Karigerire gondolsz? mondtam már hogy engem ezzel nem baszol fel, mivel szerintem az összes politikus itthon korrupt tolvaj :D te legalább a fideszes politikusokat imádod, én egyiket se. számomra ezek az emberek szart se érnek. mi vagyunk az unióban a legszegényebbek, senkinek nem jár a keksz.

Kislány bemegy a gyógyszertárba:

-Egy csomag óvszert kérek!

-Óvszert?Ugyan már kislány, kicsi vagy te még ahhoz.Még a tej is ott folyik az álladon.

-Az nem tej!

<befőttesüveg>
meggy
</befőttesüveg>

Szerkesztve: 2024. 02. 16., p – 07:48

A sok álszent fasznak üzenem, hogy nem beszélni meg ógni-mógni kell a témában, hanem egyszerűen nem kell gyerekekkel fajtalankodni és bántani őket. És a probléma magától megoldódik.

Kifejezetten a tanároknak szerettem volna most üzenni! Ugyanis az ügyet kirobbantó botrányban két _tanár_ szerepelt.

trey @ gépház

A sok álszent fasznak üzenem, hogy nem beszélni meg ógni-mógni kell a témában, hanem egyszerűen nem kell gyerekekkel fajtalankodni és bántani őket. És a probléma magától megoldódik.

Kifejezetten minden férfinak (és nőnek) szerettem volna most üzenni! Ugyanis az ügyet kirobbantó botrányban két férfi (kivételesen nem nő) szerepelt.

Sok vallásban léteznek olyan kiemelt személyek, akiknek hasonlóan van hozzáférése gyerekekhez. Ez belefér az stb.-be, ugye?

Gondoltam, ha te kiemeled a pedagógusokat, én kiemelem a vallási vezetőket. (Mint ahogy lehetne kihangsúlyozni a homoszexualitás kapcsán azokat, akik pl. vallásuk miatt férfiként nem nyúlhat(ná)nak nőhöz. De ne vigyük el ebbe az irányba.)

Te - szerintem - azt próbálod sugalni, hogy a pedagógusok között aránytalanul több a pedofil ("mert megteheti ellentétben a műbútorasztalosok zömével"), mint a népesség nem-pedagógus részében. Én pedig mivel gyanakvó ember vagyok, ezt nem hiszem el, és arra próbálok utalni, hogy ha nem emelnénk ki a kőfaragókat és a balett-táncosokat, hanem általában a népességnek szólóan fogalmaznánk meg ezt a bölcs intést, akkor még akár el is érhetnénk vele a kívánt, elérendő célt: a pedofília megszűnését. (Ja, nem hiszem, hogy ez így működik. Ahhoz a hup-on Oregon blogja kevéssé jut el az emberekhez. Ráadásul ha ennyi elég lenne - mármint hogy elhangzik az intés - akkor már a tízparancsolat megoldott volna valamit az elmúlt néhány évben, de az se hatott eléggé, pedig valószínűleg többen hallottak róla, mint erről.)

Gondoltam, ha te kiemeled a pedagógusokat, én kiemelem a vallási vezetőket.

Egész nyugodtan, le se szarom őket. Azonban azt szeretném a figyelmedbe ajánlani, hogy míg Magyarországon a gyerekek 6-1x éves korukig tankötelesek, azaz az életük nagy részét óvodákban, iskolákban töltik, szemben templommal, ami nem kötelező és elenyésző részük jár, mégiscsak a tanárok vannak a gyerekekkel a legtöbbet. Többet, mint a szüleik.

Nem beszélve, hogy a magyarországi foglalkoztatottak egyik legnagyobb közössége (150 ezer) a pedagógiai, erős a gyanú, hogy darabszámra nem a sírkövesek közül kerül ki a legtöbb.

trey @ gépház

Teljesen igazad van, én meg azt jeleztem, hogy mivel (állítólag) nincs sem bőrszín, sem foglalkozás alapján statisztikázva a felderített magyarországi bűnelkövetők listája, nem feltétlenül lesz helyes a következtetés, amikor valaki az általa ismert bűnesetekből von le ilyen jellegű következtetéseket. Ráadásul még ha igazad is lenne a feltételezéssel, hogy a legtöbb pedofil bűnelkövető pedagógus, ha az összes pedagógus megfogadja a fentebb kifejtett tanácsodat, a pedofília nem fog megszűnni, ha akárcsak egyetlen nem-pedagógus pedofil is van. Én meg azt mondom, hogy szerintem van (sőt ennél többet is próbálok itt sugallani), tehát terjesszük ki a célközönséget.

Februárban robbant a botrány

Ahogy arról korábban az Index is írt, egy 39 éves pedagógiai asszisztens nyíltan beszélt arról TikTok-csatornáján, hogy szexuális kapcsolatot folytat egy 15 éves diákkal. B. Zsolt azt is mondta, hogy ettől még nem tekinthető pedofilnak, mert ő valójában efebofil, ami annyit tesz, hogy a 15–19 évesekhez vonzódik, és ezen belül is a korosztályba tartozó fiúk jönnek be neki, mivel homoszexuális.

Nem sok egy kicsit a peda a pedo témában? Előszedjem az elmúlt évek ügyeit?

trey @ gépház

egyszerűen nem kell gyerekekkel fajtalankodni és bántani őket

Bárcsak így lenne, csakhát gyönnek a pedosimogató liberálisok, hogy szegények nem tehetnek róla, már-már sajnálni kell őket, így születtek.

Érdekes, amikor a deviánsokat meg aberráltakat eltiltották a gyerekek közeléből, akkor meg azért sírtatok.

Egy jól megállapított probléma félig megoldott probléma.
- Charles Kettering

A sok álszent fasznak üzenem, hogy nem beszélni meg ógni-mógni kell a témában, hanem egyszerűen nem kell gyerekekkel fajtalankodni és bántani őket. És a probléma magától megoldódik.

Sztem meg nem kell uram bátyám alapon kegyelmet osztani. 
Sztem, oda kell figyelni, hogy minden gyermek ember módjára élhessen. 
Sztem, oda kell figyelni, hogy amennyiben igényli kaphasson minőségi oktatást legalább 22 éves koráig mindenki.
Sztem, fontos, ha egy gyermeknek segítségre van szüksége, bárki legyen a bántalmazó azt megkaphassa.

 

Na ezek a problémák amik nincsenek megoldva. Ezért a kormány és a regnáló hatalom a felelős.

Beszarás jól szórakozom a sok reddites áltatosmanón! Mi a faszt szeretnének most? Tök cuki a kiállás, de mit szeretnének a kormánytól, amit az meg ne tenne a témában? Többen azt gondolják, hogy ez kormány ellenes volt, de egy faszt. Ez full szinkronban van a kormány üzeneteivel.

Mert ők nem most jöttek rá, hogy meg kell védeni a gyerekeiket. Ellenzékieknél új ez a pálfordulás. Eddig minden buzi ment volna érzékenyíteni.

A linkelt oldal vicces módon hozza a megoldást. Az ember jó oktatást akarnak, de tanulni azt nem. Töltse be a tudàst az univerzum az agyukba.

meg kell elsőnek nezni: https://www.youtube.com/live/a3MOmopgJ1w?si=94Vfvttlt399kwsJ

a mondanivalójuk melyik részével nem ertesz egyet?

 

senki nem akar kormányt dontogetni, hanem megoldásokat várunk a kormánytól. ezt csak lehet miután adófizetők vagyunk, nem? miért mondanak le sorra a pártkatonák ha ez az ügy semmiség? miért jó támogatni a pedofíliat?

feladom, te emberileg egy nulla vagy. nem vagy túl okos se, hiszen teljes mellszélességgel támogatsz egy rendszert aminek a politikusai eresz csatornákon ereszkednek le meleg orgiákról ezzel is megalázva és bemocskolva az országunkat. kiállsz a pedofilia mellett, hiszen egyáltalán nem bánod hogy a kormányod szabadon enged valakit aki egy pedofilt támogatott. és támogatod azt a rendszert ami az elmúlt 13 évben teljhatalommal rendelkezett, mégis az unió legszegényebb országa vagyunk. őszintén gratulálok ezekhez az eredményekhez. nagy siker.

de mit szeretnének a kormánytól, amit az meg ne tenne a témában

1. Ne legyen uram bátyám kegyelemosztás.
2. Minden gyermeknek legyen lehetősége ember módjára felnevelkedni.
3. Minden gyermek, amennyiben igényli kaphasson _minőségi_ oktatást legalább 22 éves koráig.
4. Ha a gyermeknek segítségre van szüksége, bárki legyen a bántalmazó azt megkaphassa, legyen hova fordulni

Ezek a legfontosabbak, lenne ennél egy hosszabb listám, de korlátoztam a mostani dologra. Mielőtt még belelátnád, hogy mind ezt "teszi a kormány", akkor kérd meg őket, hogy felezzék meg a mostani "kormánykommunikáció" büdzsét és használják fel a fenti problémák enyhítésére. 

ezek nem fontosak. a fontos az hogy többszáz millióra büntessünk egy könyves boltot mert, az a fontos hogy novák katalin aki kegyelmet adott egy pedofil hálózat segítőjének élete végéig több millió forintot kapjon, házat, autót, személyzetet. az a fontos hogy több tízmillió forintot basszunk el az emberek adójából arra hogy trombitás kristóf (aki szerint orbán viktor az apu) minél több emberhez eljusson. ezek az igazán fontos dolgok.

Mit fog tenni a kormány azért, hogy az állami gondoskodásban lévő gyerekek...

  1. emberhez méltó körülmények között nőjenek fel?
  2. minőségi és az életre felkészítő oktatásban részesüljenek?
  3. legyen hova bizalommal fordulniuk, ha abúzus éri őket?

ezek a kérdések nem fontosak. hiszen a pedofilt kiengedtük, a könyvet bezacskóztuk. most már kuss legyen.

A HUP-on nyomorgó értelmiség ismét megmutatta, hogy bármikor képes retkes ribancként hemperegni a szarban. Gratulálok! :)

:)