Gentoo a blogomban

Fórumok

Üdv!

Szeretném felhívni a figyelmet a blogomra: http://hup.hu/blog/16967, ahol a Gentoo-val kapcsolatos bejegyzéseket írtam/írok. Persze ez nem a reklám helye, hanem szeretnék segítséget kérni a blog bővítéséhez.

Tisztelettel:
m34n

Hozzászólások

Hallottam a regisztracios problemadrol, privat irj egy mailcimet, megproballak kezzel beregelni a gentoolinux.hu-ra.
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Nem annyira sajnos. Semmi nincs a logokban, hogy mi a fene miatt hal feher halalt a korabban tokeletesen mukodo wordpress. PHP Strict siramokkal tolja tele, de konkret bajt nem mond. Szerinted mi baja lehet?
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Szeretnek, de mandrivan nem olyan egyszeru ez, ha jol tippelek, mar nics is 5.2 a 2010.0-ban. En is ugraltam a plafonon oromomben, mikor meglattam eloszor, de ez van. Egy komplett dist-downgrade-t meg nem most kene elengedni, egy elo, eles szerveren.
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Feltenném a kezem! Egy elég komoly cuccot állítottunk csatasorba 5.3 alatt, mondjuk eleve arra írtuk. Asszem meg is hüjültünk volna a névterek nélkül, szóval egy pillanatra sem bántuk meg. Azt el tudom képzelni, hogy a sok <=5.2-re írt cucc hibásan működik, de erre is tudok ellenpéldát. Egy elég nagy sörgyár állt mostanában át 5.3-ra (mondjuk a mi kedvünkért :)) az összes márka meg branding meg miegyéb oldalával együtt, és egyik fejlesztői brigád sem panaszkodott/húzta a száját, pikkpakk lezajlott az átállás.

java'nother blog

Ez a blog nem tök üres?

"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) /* (c) written by W. Shakespeare. */

A kérdésre a válasz: igen. Sajnos teljesen teleszemetelte két régi hup.hu tag a blogokat, amit megvallom nem néztem jó szemmel és amikor utaltam erre, kikeltek magukból, hogy 'mit vagdalkozom'. Nekem estek ezzel-azzal, nem részletezném, mert még mindig elönt a méreg.
Miután töröltem az összes blogbejegyzésem, ezt a fórumtémát nem tudtam törölni és azóta sem léptem be ezen az oldalon.

Az esetből megint tanultam: megpróbálok regisztrálni a http://gentoolinux.hu-ra (még mindig nem lehet, írok privát e-mailt), de hasonló blogot csak akkor írok, ha tudom törölni és/vagy letiltani a nem odaillő hozzászólásokat. Az nem megoldás, hogy letiltatok minden hsz-t, mert így nincs éles kontrollja a dokumentációnak, ami szerintem elengedhetetlen ahhoz, hogy értelmes, hasznos segítség lehessen belőle - a célom még mindig ez, csak megint nagyot csalódtam.

1) Te estel masoknak.
2) Ha torolgetni akarsz, az NEM blogpost, hanem vegulis az hogy te mit szeretnel latni es akkor az ugy szepen mutat ha benyallantanak, kesz, de mas kerdes/egyeb ne is erkezzen.
3) Ha ilyen onajnarozo oldalt akarsz, regisztralj tarhelyet, telepits WP-t es szurd a HSZ-eket ezerrel nehogy veletlen kerdezzen valaki.

kthxbai. (mindenki neveben akit megugattal)

Hát újra rám talált az egyik. Olvashatja bárki. Sejthetitek ebből, hogy milyen hangnemben társalgott a blogokban, amiért inkább töröltem az egészet. Természetesen kérdésről szó sem volt a részükről. Gyanítom (okkal), hogy el sem olvasták, csak egyből leszólták: volt hsz, ami utalt hibára és javítottam a blogot, mert valóban a témához szólt. Mindegy. Ha újra blogolok, csak akkor, ha az említett lehetőségeket megkapom, pont ezek miatt.

Ja, igen: most sem olvasta el a hozzászólásom sem, nem írna hülyeségeket.

Sunnyogás? Pont védeni akartalak! XD
Ebbe most pontosan milyen rossz troll szándékot voltál képes észrevenni? Csak mondtam, hogy nem vagy annyira anime-mániákus, mint, ahogy mondják.
Tudod, semmi bajom veled, de az ilyen paranoia nem tesz népszerűvé.
Amúgy, ha esetleg szándékaimmal ellentétben is szarkazmatikusan hallatszott volna állítólagos diszgráfiám miatt az ez előtti kommentem, akkor mélységes elnézésedet kérvényezném :)

Bah. Vicc. Rad talaltam, persze hogy 'rad talalok' ha mindenutt jatszod az eszed.

"Ha újra blogolok," NE! Ne tedd! Osszeomlik a vilagmindenseg ha hozza lesz szolva,elosztjuk nullaval az egeszet es beszippant a blogod mindenkit. NE. Vicc az egesz.

" hogy el sem olvasták, csak egyből leszólták" < Volt egy kerdes, mi ott szepen arra valaszolgattunk te meg korbe kariba beugatgattal hogy nehogy kerdezzen masrol me ez gentoo me ez hu manual meg minden. Durva.

Na itt zarjuk is le, inkabb tenyleg koltozz gentoolinux-ra amig meg nem unjak az attitudod ott is.

Rászolgáltam. Hm. Először: minden alkalommal udvarias voltam, még akkor is, amikor te alpári. Másodszor: személyesen nem mernél így beszélni velem. Na nem azért, mert megverlek (távol áll tőlem az ilyesmi), hanem mert ahhoz gyáva vagy - a neten viszont szabadjára engedheted a hajlamaid az agresszióra és a hazudozásra.

"Másodszor: személyesen nem mernél így beszélni velem. Na nem azért, mert megverlek (távol áll tőlem az ilyesmi), hanem mert ahhoz gyáva vagy - a neten viszont szabadjára engedheted a hajlamaid az agresszióra és a hazudozásra." :DDDD Epic one. Erosen felreismersz ha igy gondolod. ;)

"minden alkalommal udvarias voltam, még akkor is, amikor te alpári" Loop. Nincs post, nincs semmi. En mondom a magamet, te a magadet, a semmi felett hiszen torolted. Tehat akkor minek mondasz barmit is ha barmi tortenhetett? Ertelmetlen ezt folytatni, senkinek sem lesz igaza sose.

Szerinted félreismerlek.
A bizonyíték itt olvasható arra, hogy hogyan is képzeled az arctalan (inkább arcátlan) kommunikációt. Töröltem, mert tönkretetted a viselkedéseddel, a hazudozásoddal. Most sem és akkor sem én mentem kötekedni hozzád, hanem fordítva. Kinek van igaza? Neked - SZERINTED. Bizonyítanom nem kell semmit. Megmutattad, hogy ki is vagy.

Mint valami ovoda. Nem birod kihagyni hogy ne irj valamit, hogy ne legy te a martir, hogy ne mas legyen a hibas. Nojj fel, vagy valamit kezdj mar.

Az akkor dolgokat fejezd mar be, letorlod es a semmirol allitgatsz dolgokat. Poen.

Bizonyitanod mar tenyleg nem kell semmit (reg megtetted), de megis nagyon erolkodsz.

Egy dolog. Egy dolog hasznalni valamit, es egy dolog erre verni a mellet. Sokan jatszak HUPon es nem is szoktam megjegyezni ha valaki elkopi ezt hogy O igen en HUPPER extension-t hasznalok es vigyazz mert TE is felkerulhetsz ra.

Most komolyan. Ennyire ne gyerekeskedjunk el, meg ne is legyunk ekkora gyepteglak.

Tisztazzuk. A semmi folott keletkezett egy baromi idiota vita, ezt mar millioszor leirtam, akarhogy is, nem tudta szegeny feldolgozni es egyre nagyobb port akart kavarni. ISMET, egy ujabb szal vita jott ki a semmibol, ami mind szep es jo csak felesleges.

Le lettem trollozva ( !! :) ), azert mert valaszoltam a kavarasra. Komolyan... ennyire ne legyen mar sok ideje az embereknek, nem kell mindenbol elefantot csinalni.

(Amugy meg vegkepp nem erdekel mert azert jarok fokent a HUPra hogy kerdezhessek dolgokrol, hogy ertelmes embereken segitseg vagy ertelmeseket vitazzak. Van mikor sikerul, van mikor nem, ez mar csak igy megy. (Toled meg nem tudnek mit kerdezni, nem is zavar emiatt a troll jelzo.))