[SOLVED]Meghalt a magyar gentoo oldal?

Fórumok

http://gentoolinux.hu/ csak nekem semmi?
Vagy megint ennyi volt?

Hozzászólások

kár, hogy a magenta is le lett nullázva újra. az legalább viszonylag stabilan működött. inkább arra kellett volna irányítani a gentoolinux.hu címet, új server helyett.
az "amigás" balszerencse üldözi a gentoot:(

1: Bizony nalam fut a gentolinux.hu, es nalkam is fog meg egy jo darabig. Tudom ez most csalodas szamodra, mert ez az idiota hanzo gyerek minden disztribhez csinal egy domain nevet es egy oldalt es magar hagyja. Igen ez teny s valo hogy csinalok egy domain nevet es egy oldalt. Csakj aztan azt mas felugyeli es kezeli. Es ha a felugyeloje ott hagyja es nem foglalkozim vele attol meg nem en vagyok a felelos erte.

2: Attol, hogy te nem foglalkozol semmi ilyesmivel es csak elvagy a magad dolgaival, attol meg mas had foglalkozzon azzal amivel akar. Es azt hiszem se en se mas nem kivancsi a velemenyedre. Foleg az idiota velemenyekre nem. Mert egy kritika lehet epito es nem epito jellegu is. Mind kettot szivsen fogadom es meg is fogadom, akar hiszed akar nem. De amikor valaki csak offol es flame-el azt senki nem szereti. Ugye ertheto voltam.

--
http://szolarenergia.hu

Szerintem az nem idióta vélemény, hogy nem kéne minden disztribúcióhoz domain nevet regisztrálnod. Majd ha valaki akar egy xylinux oldalt, akkor ő majd beregisztráltatja. Ja és nekem is lenne egy építő jellegű megjegyzésem. Máskor ne kürtöld világgá a hupon, hogy az ügyfeleid 2 havi adata (feltehetően a ti hibátokból is) elveszett.

[tudom egy hónapja írtál..]
Cöh, így nekem esni..

Cupán aggodalmamat fejeztem ki az adatvesztéssel kapcsolatos témát látva, hogy az említett oldal tartalma elvész. Alig indult be és máris menne a levesbe?

Nem mellesleg nem sértegettelek se itt, se máshol, te se tedd, világos? Ha keversz valakivel nagyon sajnálom, elvileg ismerjük egymást (nem hup-ról, nem személyesen).

Nem is az a poén, hogy pont amiatt a binugz miatt baszogatják hanzot, amit a többi topicban über biztonságosnak szopnak fel (emezt mégis vélhetően feltörték), teljesen jó raid megoldást hazudnak neki (összezuhant), és könnyen adminisztrálhatónak tüntetik fel (hanzo elbaszta, többek közt a backupot is). Most pedig - a saját potenciális tévedésüktől való rettegésben élve - jól kikiáltják boszorkánnyá azt, aki a múlt héten még haver volt. Így megy ez binuxfunboi-éknál. A szó: "közösség".

[ #FreedomFlotilla ] [ hupexpertize© ] [ hupdiploma ]

Kedves aggodo felhasznalok!

Disk problema miatt egy idore meghalt azon szerver, mely tobbek kozt a http://gentoolinux.hu oldalt is kiszolgalta. A mentesbol valo helyreallitas egy kicsit tobb idot vett igenybe, mint vartuk (oke, sokkal tobb idot), de ugy nez ki, minden adat megvan.

Ketto dolgot szeretnenk kerni mindenkitol:
- Legyetek egy kis turelemmel, mar dolgozunk a probleman
- Ha visszajon az oldal, nezzetek at, hogy minden megvan-e tenyleg. Mi minden tolunk telhetot megteszunk, am ez ettol meg lehet keves.

Koszonettel:

A GentooLinux.hu adminjai.
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

A gond az, hogy videken voltam, es este mar nem tudtam elindulni a gepet javitani (ha elhiszed, ha nem, rajtam kivulallo okok miatt), masnap mentem be, es csereltem. Aztan, mivel nem 5-600 mega adatrol van szo, mint egyesek zughostingjaban, raadasul off-site backupunk van, nem 2-3 ora a visszatoltes, hanem egy picit tobb. Es zavartalanul ujraindultam, legalabbis nem zavart ez a sok maszlag, ami itt zajlik ebben a topicban.
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Most csatakosra sírtam a párnámat....de ha nálatok fizetek ezért a szarért, akkor te meg eladod az autódat, hogy kifizess. Érted-e ? A duma nem kell, elbasztátok. Ti ! Nem a diszk ! ;) ...másrészt ne etess a backupoddal a kolléga threadja után. Kösz ! Szemüveges vagyok, nem hülye. A hülyék az ügyféllistátokon vannak.

Nem erzed magad pofatlannak? Mert szerintem addig ne mond semmit meg nem tudsz tenyeket. Mert azt hiszem semmit nem tudsz a dologrol. Attol mert te 20 eve szerveret uzemeltetsz es soha semmi hibad nem volt meg attol adodhat barmilyen hardver hiba. Amikor az eset tortent mindenki elegge tavol volt a vastol. Ujra lett inditva. Utana dobbentunk ra hogy, baj van a geppel, es nem is kicsi. Akik feleloseg a gepert mindenek csaladja van. Es egyikonk se rendelkezik sajat autoval. Tehat masokhoz kell alkalmazkodnunk. Ahoz kepest eleg gyorsan oszzeraktuk a vasat.
Ne legyel akkora legeny. Mert te is hibazol.

--
http://szolarenergia.hu

Nem, mert napok óta lobogtatom a vörös posztót hanzo felirattal orrod előtt.

Mellesleg, miért nem fogadod meg saját bölcs tanácsodat hanzo kapcsán? Fáj?
Akkor miért javaslod másoknak olyat, amit magad sem teszed meg?
--
http://opensolaris.org/os/project/indiana/
http://www.opera.com/browser/

hanzo kisfiam ! Én már akkor vissza tudtam állni az ibm 360-as mainframe-en, PDP11-en a mentésből egy system disk crash után, amikor rólad még romantikus álmokat szövögetett két ember, Tényleg ilyen ostoba vagy ? :D

Ebből az következik, hogy tőlem akár hat éves korodban is regisztrálhattál ide, a prog.hu-ra (;)) a topicod vonalvezetése okán és nem utolsó sorban a helyesírásod okán körberöhöglek. A másik. A backup szerverednek dirigálj édes fiam, ne nekem. Majd ha az hallgat rád, akkor...se.

A szokás nem helyesírási szabály. A szokás nem szabály jellegére utal az "Ahány ház, annyi szokás." bölcs mondat is. A szabályaink erre nem térnek ki, ergo ez az az eset, amikor helyes így is és úgy is. ;) Revidiálom az álláspontomat, amennyiben idecitálod a szóközről kifejezetten rendelkező szabályt.

Az írás tagolásában fontos szerep jut a szóköznek is. Szóközt hagyunk a szavak, valamint az írásjellel lezárt mondatok és tagmondatok között, a zárójelek és az idézőjelek közé foglalt közlési egységek előtt és után, a gondolatjel előtt és után stb. Nincs viszont szóköz a pont, a kérdőjel, a felkiáltójel, a vessző, a kettőspont, a pontosvessző előtt, továbbá a kötőjel és a nagykötőjel két oldalán; a kezdő zárójel és idézőjel hozzátapad az utána következő, a berekesztő zárójel és idézőjel pedig az előtte álló szóhoz stb (forrás: A magyar helyesírás szabályai).

Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat | KDE 4.4.90 | Linux kernel 2.6.35-6-generic

ha leáll a servered, sms-küldés nem jáccik???
öreg hiba :)))
a többi mellékzönge

REOPENED :(
szerk: Ja nem csak lassan gyütt be. :)