Van kitől tanulnunk 3

Fórumok

Okos emberek okos mondásaiból és példamutató tetteiből szeretnénk tanulni.

Előzmény:

Hozzászólások

Az üdvözlő tábla egy gesztus. Az a célja, hogy jókedvre derítsen. Engem ez a tábla jókedvre derít azért is mert téged triggerelt, és ha arra járnék is tetszene. Nem hinném, hogy rajtad kívül bárki azt hinné, hogy az ellenség távolt tartására tették volna ki. Arra a célra fokhagymát, kutyaszőrt, ezüst-keresztet használ a felvilágosult ember.

Szerkesztve: 2024. 04. 29., h – 09:27

Ha Pista bácsi polgi kirakott egy táblát és ez elérte az ingeredet és képes voltál HUP-ra hozni - akkor már MEGÉRTE :-D

elérte célját !

Köszönjük polgi bácsi !

For Whites Only meeting room!

mi a f.szé vallotta be??

4 idegen bejött és megkérdezték, hogy ki lőtte le a drónt?  Ez meg szóba állt velük..

Jelentsenek fel, majd jön a rendőr és rákérdez, akkor vissza kell kérdezni, hogy bűncselekmény ?

Ha igen, akkor nem válaszolok, nem vagyok köteles magamat bevádolni!

Az életbe rá nem bizonyították volna szemtanú nélkül...

For Whites Only meeting room!

ott buszkek ra ha fegyverrel hadonaszhatnak, sot ha lodozgetheznek is.

amugy ezert jo a dji fele "egybol streameli a tavra is a videot", mert ha latod a kameraba hogy epp szembelovik a dront akkor is megvan a felvetel, hiaba szedik ki az sdkartyat a dronbol.

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

>„az apa férfi, az anya nő.”

Ezen mindig jól szórakozok, akárhol előkerül. Mármint azon, hogy bárki is triggerelődik rajta. Azt sejtem, hogy ezeknek a linkelésével valami mondandód van, de itt mi a mondandó? Azt próbálod sugallni, hogy az apa nem férfi, esetleg az anya meg nem nő?

Teljesen helyénvaló 2024-ben egyértelműen állást foglalni a "kérdésben", mert az emberek egy részének annyira elmentek otthonról, hogy nem egyértelmű számára még az sem, hogy az apa férfi, az anya nő. Ezért nem árt kimondani, hogy mindenki tudja, hogy hányadán állunk a "kérdésben". Ettől még nincs kérdés, hanem csak deklaráltuk, hogy az épeszűek táborában vagyunk és ebből semmi esetre sem engedünk.

Én lennék a legboldogabb, ha ezt a tudományos tautológiát nem kellene újra és újra kimondani, mert újra mindenki számára egyértelmű lenne. De jelenleg nem mindenkinek egyértelmű állítólag, úgyhogy ki kell mondani.

6000 euróra büntették németországban az AfD politikusát, mert valós statisztikát közölt az afgán migránsok által elkövetett csoportos nemi erőszakról.

https://europeanconservative.com/articles/news/afd-politician-convicted-for-warning-about-gang-rapes/

https://www.elemi.hu/eliteltek-egy-fiatal-afd-politikust-mert-csoportos-nemi-eroszak-statisztikakat-kozolt-az-afgan-migracioval-kapcsolatban/

Így lesz az igazság gyűlöletbeszéd.

jajj, ne mondd már, hogy ezt te bevetted, ennyire ne legyél már láma.

Minden mesterlövészes filmben apró zászlócskákat pakolnak ki a szélsebesség megbecslésére (a lövész és a cél között), majd pont nem szedetik le vele, bármilyen zászlót rak ki a kínai elnök útvonalán.....

 

1.: legyen balhé

2.: tegyünk ki kis zászlókat a kínai elnök útvonalán.

3.: vegyük fel, ahogy a biztonsági emberek leszedetik velünk

4.: írassuk meg a propagandaújsággal

5: teve meg jól benyeli, mint kacsa a nokedlit és hőbörög.

Mármint úgy gondolod, hogy akiket Tompos 'piros sapkás kínai önkéntesek'-ként ír le, azok igazából magyar rendőrök/biztonságiak voltak, tehát jogszerűen intézkedtek Magyarországon? Hát lehet.

Egyébként pár éve Erdogán testőrei tökösebbek voltak: jól megruházták azokat a magyarokat, akik beszóltak a a hazánkba látogató török elnöknek. (Remélhetőleg a magyar diplomácia is megtette a dolgát, és bocsánatot kért Erdogántól az incidens miatt.)

https://www.mnb.hu/monetaris-politika/a-monetaris-politika-keretrendsze…

Itt pl az MNB írja le neked, hátha jobban tetszik.

A Magyar Nemzeti Bank törvényben meghatározott elsődleges célja az árstabilitás elérése és fenntartása, amelynek megvalósításához 2001 nyara óta az inflációs célkövetés rendszerét használja. 

Az inflációs célkövetés olyan monetáris politikai stratégia, amelyben a jegybank a rendelkezésre álló eszközeivel a nyilvánosan bejelentett inflációs cél elérésére törekszik.

> nem lesz könnyű eszetlenekké nevelni a barmokat.

Ó, dehogynem, rengeteg tippet kaphatnak tőlünk, kezdhetnék például a tankötelezettségi korhatár leszállításával. Aztán itt vannak a birkamenetek, a köztévé átalakítása párttévévé, a ruszki propaganda tolása meg a többi.

A templomok mellett ordítozó messiás egy más kategória, nem?

No meg a buzikvóta.

Meg a niggerkvóta.

Teljesen mindegy, hogy milyen a végzettséged, meg hogy jól csinálod-e amit csinálsz, lehet fölvesznek a helyedre egy buzit vagy egy migrit, csak hogy jobb legyen a cég reputációja a faszbukon. Te meg mehetsz fehér heteróként levegőt kapálni, megdegleni, mert nincs kirekesztés, meg diszkrimináció.

Én, bevallom, sok mindent hiszek, de hogy ennek köze lenne a topikhoz, azt kevésbé.

Bár, ki tudja. Ha jól csalódom, olyasmit mondott, hogy Orbán 1998-2002 között még jó arc volt. Hát ha ez igaz, akkor nyilván Simicska is jó arc, azért lett az Apeh vezetője. (Fiatalabb olvasóink most hangosan felröhögnek, mekkora hülyeségeket bírok kitalálni. Tessék ellenőrizni: https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Simicska_Lajos )

https://index.hu/belfold/2024/05/11/mi-hazank-mozgalom-globalizmus-kesz…

Azért azt észrevették, hogy egyikőjük sem érkezett lóháton? Hogy a fényképezéshez nem használtak magnéziumport? Hogy nem volt tábla, hogy 'jobbágyok erre, közrendű szabadok arra, nemesek amarra'? És nem ugyanez a társaság darált könyveket? Pedig a honfoglaláskor nem is voltak könyvek, szóval egy rendes időutazó társaságnak nem is lenne szabad foglalkoznia könyvekkel! No meg a készpénz! Rendes ember aranyrudacskát hord magával, amiből vásárláskor lefarigcsál egy adekvát méretű darabot!

Szerkesztve: 2024. 05. 13., h – 12:22

https://index.hu/belfold/2024/05/13/ujbuda-epites-telek-csatorna-ado/

 

Csatornát bekötni nem lehet. Szennyvíztározót építeni nem lehet. Telek besorolása Lke-3, ami kertvárosias lakóterület. mivel nincs csatorna, használatbavételi engedélyt nem adnak ki.

Mivel nem fejezi be az építkezést, megbüntetik.

Éljen a csudálatos ellenzék, ami már amiatt is jobb, mert Óbán itt nemlop. László Imre (Momentum-DK-Párbeszéd-MSZP-LMP, és egyéb mikropártok) a polgi itten.