MikroTik router felajánlás

Ha valakit érdekel egy MikroTik hAP ac (RB962UiGS-5HacT2HnT) router (és adok hozzá két darab Mikrotik cap lite AP-t), és szegeden átveszi, akkor szívesen odaadom ingyen.

Sajnos én nem használom (hap ax3-ra upgrade-eltem korábban), és nagyon kár, hogy ez a szekrényben áll.

Ha valaki értelmesen fel tudja használni (a szekrényben bárhol tud állni :)), én annak örülnék. Otthoni routernek vagy Mikrotik konfigurálást tanulni, stb... tökéletes.

Upgrade-eltem a legújabb stabil routeros-re, és reseteltem.

 

Facebook marketplace-re feltettem, és két nap után le is szedtem, több csaló jelentkezett rá, akik meg akarták szervezni a szállítást, de fogalmuk sem volt, hogy mi az a mikrotik router: https://telex.hu/techtud/2024/02/20/facebook-marketplace-csalas-internet :) Ami döbbenetes, hogy merre tart ez a világ, a marketplace pár éve még nem ilyen volt.

Hozzászólások

Szia!

Én nagyon örülnék neki. Idehaza is van mikrotik routerem hap ac2 és a közoktatásban is jól tudnám használni (informatikát is tanítok). Tehát stipi stopi, ha lehet. Írok neked privátot.

Szia! Bocsi, még annyi, hogy most érkezett meg a privát üzenet, és a spam mappába landolt. Közben én is írtam, és most válaszolok is az üzenetedre.

Csak gondoltam, hogy jelzem itt is, valamiért a hup-os üzenetek nem mindig érkeznek meg. (szerintem a microsoft smartscreen (vagy mi fut az outlook alatt) benyeli)