Szegedi cég C/C++, PHP fejlesztőket keres

Fórumok

Szegedi irodánkba C/C++ fejlesztő, valamint PHP fejlesztő munkatársakat keresünk, akik lendületes személyiségükkel és segítőkész hozzáállásukkal szeretnének csatlakozni csapatunkhoz! Szakmai önéletrajzodat a megpályázott munkakör és fizetési igény megjelölésével az info [at] zengo [dot] eu címre várjuk!

Zengo Kft. (http://zengo.eu)

(A hirdetés a HUP-Profession szabadkártya felhasználásával került kihelyezésre)

Hozzászólások

Szívesen válaszolok akár itt, akár privátban a felmerülő kérdésekre!

"...de itt nem ez volt a cél."

Azt hiszem a többieket is az zavarhatja, mint engem, nevezetesen hogy ez a bizonyos cél valahogy nem világos. Céges webhely egy álláshirdetésben. Tartalma 10 db képernyőmentés korábbi munkákból, élen Nicolas Sakozyvel. Bárhova kattintasz, mindenre ugyanez jön be. Hmmm....?

Egyébként a Mozanapló a ti művetek? :-)

---
Science for fun...

Nagyszerű.

Akkor ezennel indítványozom, hogy legyen benne egy olyan szolgáltatás, ami képes tanulónként összesíteni a hiányzásokat. Fél éjszakám ment rá, hogy összedobjak egy szkriptet, ami a "képernyőmentésekből" megcsinálja ezt a táblázatot.

Kaptam is érte osztályfőnöki dicséretet. :-)

---
Science for fun...

Nem kell az összes szabványt kielégíteni. Elég egyet: legyen használható. Értem, szóval ez nem "véletlenül" sikerült ilyenre, ez volt a célotok.

Ismét tanultam valamit - eddig abban a hiszemben éltem, hogy a használhatatlan, l'art-pour-l'art céges weboldalak nem úgy készülnek, hogy a cég mindig is ilyet szeretett volna magának, hanem valaki rájuk sózza az ilyet, a megrendelő meg akkora balek, hogy nem jön rá, ez neki nem sok üzletet fog hozni...

Tudom nem nekem jött a kérdés.

Mindenesetre én örültem volna valamiféle bemutatkozó szövegnek, amiből megtudom, hogy mik a csapat értékei, és elképzelései úgy a világról. Szerintem egy portfólióban van ennek helye. Főleg, hogy a referenciák megrendelt oldalak, és így a megrendelő hatása is valószínűleg igen erős. Így nincs egyszerű módom arra, hogy megértsem a társaság gondolkodását.
Ugyanevvel a problémával mi is küzdünk éppen. És már dolgozom egy olyan oldalon, ami híven tükrözi az elképzeléseinket. És ezáltal jól kommunikálja, hogy kik is vagyunk, és mit is várhatnak tőlünk azok akik velünk terveznek dolgozni.

Technikai szempontból annak például örülök, hogy mobilon is egész jól működik a Zengo oldala. Leszámítva, hogy a Galéria rész reagál a swipe-okra, ami nem teszi éppen könnyűvé az oldal továbbgörgetését. Illetve még a web | mobil váltó nekem mobilon kicsit kicsi.

Szerintem pont Accessibility szempontból nem sokat lehetne az oldalon javítani. Esetleg annyit, hogy egér nélkül is működjön.

[OFF]
Megint más kérdés, hogy nekem pl. a legtöbb dizájnjuk nem tetszik. De ugye ízlések és pofonok...
Illetve szintén személy szerint én, szívesen olvasnék minden kép mellett egy rövid összefoglalót a projektről, célokról, megoldásokról. Esetleg a megrendelő utólagos véleményét is. De ez megint én vagyok ugye.
[/OFF]

### ()__))____________)~~~ ################
#"Ha én veletek, ki ellenetek?"#N210/Arch

ertem, en ezekre nem gondoltam.

nekem az jott le, hogy az oldalnak nem celja az effele ismeretterjesztes, csak gyujtohelye a referenciamunkaknak, ezert hasznaltam a portoflio szot. ha ez a ceg egyetlen weblapja akkor viszont tenyleg nagyon keves es en is hianyolom azokat amiket emlitettel, de nekem eszembe sem jutott, hogy ilyesmi celja volna ennek a webhelynek.

nem is igazan ceg weblap, inkabb csak egy virtualis "kiallitas".

update: kicsit jobban megneztem peldaul a facebook paget is, es egyaltalan nem lenne gaz ma mar a bemutatkozast reszt oda helyezni at, de ott sincs. ha komolyan erdeklodnek a munkassaguk utan akkor tenyleg jo lenne valahol az altalad emlitett dolgokat viszont latni. en ugy kerdeztem ra es alkottam velemenyt csak es kizarolag a honlapjukrol, hogy csak 5 percre raneztem a zengo.eu linkre.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

időközben már nekem is sikerült resolvolni hogy mire is írta a használhatót.
Egészen konkrétan arra, hogy a linkek, amik nem linkek hanem js, de link funkcióval bírnak és közben mégis sikerült a css-ből kifelejteni egy cursor: pointer; -t, hogy legalább a paraszt tudja, hogy arra kattintani is lehet.