google -> bing

Sajnos a Google találatai egyre szarabbak így Bingre váltottam

Egy éra vége.

Hozzászólások

Sajnos a Google találatai egyre szarabbak

+1

De én még kivárok.

trey @ gépház

Korábban azt, hogy "Úgy tűnik nincs igazán jó találat!" egyszer-egyszer láttam, évente vagy még ritkábban, most rövid idő alatt többször is.

A másik az automatikusan magyarra fordított idegen nyelvű oldalak a találati lista elején, erről valami cikket is olvastam, hogy nem birkózik meg velük a google.

Nem tudom, hogy mit csinálnak, de valamit nagyon kezdenek elrontani.

Jo mar magyar nyelvu talalatokhoz is? En regebben probaltam, akkor angol tartalmakhoz kb. ugyanolyan volt, mint a Google, de a magyar felhozatal katasztrofa volt.

A Bing katasztrofális. duckduckgo egyelőre használható.

Hét éve használom elsődleges keresőnek a DuckDuckGo-t, sajnos az elmúlt egy-két évben ott is meredeken esett a színvonal az angol nyelvű találatoknál (egyre több a gépi fordítású, máshonnan átvett szemét), magyarokban meg úgy vettem észre, hogy pontosabb lett.

Szerencsére innen még lehet hová menekülni, ha majd a profitéhség ezt is Google-i mélységekig zülleszti.

Háát 2x éve, hasonlóan éreztem, csak akkor altavista.com -> google.com  

Amúgy, ahogy nézem AI elterjedésével a klasszikus keresőmotoroknak is kezd végük lenni (szerintem), ahogy annó a gopher is megszünt ...

Fedora 38, Thinkpad x280

egyre szarabbak így *Bingre*

Bizonyítandó, hogy mindig van még lejjebb. :D

Volt anno egy oldal, ami nem arulta el melyikek a Google es melyikek a Bing talalatai es vakon tippelni kellett. Akkor meg a Bing latvanyosan gyengebb volt.

Kivancsi lennek most mi lenne az eredmeny.

minap egy ~6 eves acer gep wifi windriveret kerestem. mivel friss telepites utan meg csak IE volt, azon mindent megtalalt, csak az acer.com megfelelo support oldalat nem. utana googlevel 2 perc alatt meglett az exe.

Es az a vicc, hogy amikor beirtam hogy "google", akkor a fooldal/kereso helyett, minden szart elohozott, pedig csak egy .com-ot kellett volna a vegere csapnia :DD

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

végülis. vannak vegánok is

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.

Öreg vagyok. Deja vu érzésem van. Anno az altavista ugyanezen a pályán mozgott. Az első 10 találatból semmi sem volt releváns. A Google épp most nyírja ki azt, hogy a keresés szinonímája volt. Amúgy DDG-t használok, tartalék a Google. De nagyon kul. Nem cool. :-). A DDG is messze van az ideálistól, de legalább nem szar.

Nocsak, én meg már kezdtem arra gondolni, hogy bekaptam valamit, és azért vannak ilyen sz*r találatok.

Szeretnem Oregon kartarsat felkerni, hogy irjon egy szemetszuro ublock plugint a goole keresore, illetve a youtubera is.

Előszoktam venni a yandex-et is ha már valamit végkép nem találok. Visszasírom a 20+ évvel ezelőtt Google keresőt én is. Ez már csak a nagy tömegeket tudja elégedetté tenni amint valami speciális dolog kell használhatatlan lesz.