dokkoló + töltő

Sziasztok!

 

Olyan kérdésem lenne, hogy venni szeretnék egy dokkolót egy HP2170p-s géphez. Tápot nem adnak hozzá. A gyári 65w-os tápja a laptopnak jó lenne a dokkolóhoz?

A dokkolónak 90w-os táp kellene de ahhoz külön meg kellene venni. Érdemes?

A laptopban kb sosincs benne az akksi, így ha működne a dokkoló a laptop tápjával de nem töltené az akksit az eleve nem gond.

Hozzászólások

Megveszed, kipróbálod. Vagy jó, vagy nem. Több kimenete lehet:

  • Működik 
  • Működik, úgy-ahogy. Legjobb esetben csak reklamál, hogy kevés a töltő. Rosszabb esetben instabil. 
  • El sem indul

Ha nincs benne az akku, úgy nem veszi vissza a proci órajelét 800 vagy 1200MHz-re 65w töltővel?

Hp-t nem tudom, de ugyanolyan korú thinkpad működött 65w táppal is a dokkokon át (dedikált gpu nélküli gépek), csak a 4 magos procihoz követelte meg a 90w tápot legalább. 

Gondolom a beleültetős dokkról van szó, nem az univerzális usb3-asról, ami displaylink videót ad, az nem tápolja  gépet.
Meg persze érdemes figyelni, hogy egyáltalán ugyanaolyan tápcsatlakozója van-e mint a gépnek.

Hp 90W A7E32AA
https://www.youtube.com/watch?v=0cEuCq4evDg

Nem, nem veszi vissza az órejelét egyáltalán,  egy Intel I5-3427U cpu, 0.8-2.8Ghz között váltakozik terheléstől függően. Integrált GPU-val.

 

IGen ilyen beültetős a dokkoló pontosan ez: https://www.furbify.hu/docking-station-hp-compaq-hstnn-i11x-2060053#nav-spec

A laptopnak ilyen teljesen kör alakó a töltője belül csak egy tű van. A dokkolón meg látok a videó alapján olyat, hogy 4 ilyen kis pöcök. Ez lehet gond lenne?

valsz egyforma. Az a négy pöcök az érintkező lehet körben a dugó kör alakú földjéhez, ami ennél nem kívül hanem a kerek rész belső oldalán van ezek szerint

Úgy láttam hardveraprón talán árulnak 5000 forint körültől már 90W tápot is

Szerkesztve: 2024. 02. 04., v – 14:24

https://www.wavlink.com/en_us/product/WL-UG69PD2_WL-UG69PD2_Pro.html
mar 2 eve patentul mukodik (melohelyem adta, mert a gyari lenovo egy hatar kaksi volt dragabban), ez tud100Wot is, rendesen le is adja a gepnek ha kell. HPnal azt nezd meg, hogy tud e usb-n 100Wot avgy kell neki a barrel plug.  Ha nem kap 100Wot csak 65ot akkor visszaveszi a teljesitmenyt

jo ezt beneztem, 13 eves gephez nekem eszembe nem jutna dokkolot venni. Gyors kereses alapjan £100 kornyeken adjak oket tappal, ha mar penzszukeben lennek akkor vennek egy modernebb gepet abbol a penzbol es olcsobban tudnek hozza sokkal tobbfele dokkolobol valasztani, pl hp ultraslim dokkok mar £10ert. is vannak ebayen.

Szerintem nem egyezik a HP notebook töltője a dokkoló töltőjével. Nekem 2160p volt emlékeim szerint, az alapján mondom.