[POL] Varga Judit exférje kipakol

Úgy látszik mégiscsak van két fidesz

Hozzászólások

Szerkesztve: 2024. 02. 12., h – 02:55

Hja Bástya elvtárs kizuhanna a képből [egy ablakon mondjuk] menten atomjaira esne a Fidesz [is]! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Ha Orbán Viktorov pocak-miniszterelnökúr tudna róla akkor nem hagyná!
Egyébként meg épül szépül az ország! Visítsatok, károgjatok libernyákok!

érdekes mekkora botrány lett eddig a baloldal által felfújt bagatel pedofil ügyből :D

"Amikor Gulyás Gergely barátjaként és több ismert jobboldali személyiség rokonaként a Külügyminisztériumban kezdtem dolgozni, nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.

Amikor feleségem több fideszes európai parlamenti képviselő csapatában dolgozott, nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.

Amikor kikerültem a magyar állam Unió melleti állandó képviseletéhez, nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.

Amikor feleségemet államtitkárrá nevezték ki a Miniszterelnökségen, nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.

Amikor a Magyar Fejlesztési Bank igazgatója, majd a Diákhitel Központ vezérigazgatója lettem, nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.

Amikor feleségemet miniszterré léptették elő, nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.

Amikor feleségemmel jogszerűtlenül fölvettük a CSOK-ot a balatoni villánkra, nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.

Amikor édesanyámat kinevezték az Országos Bírósági Hivatal elnökhelyettesének, nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.

Amikor megromlott a házasságom, akkor majdnem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal, de azután a Volánbusz, a Közútkezelő és a külföldi földek fölvásárlására létrehozott állami cégben találtam magam, és mégsem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.

Amikor a Pegasus- és Völner-botrányban megtépázott renoméjú volt feleségem lemondott a miniszterségről, és még a CSOK-ot is visszafizette, már-már hallottam, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal, de kiderült: a Fidesz EP-listavezetője lesz, és ismét nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.

Azután, amikor exfeleségem belebukott egy kegyelmi ügybe, bejelentette nem lesz EP-listavezető, visszaadja a parlamenti mandátumát is, és távozik az egész közéletből, akkor hirtelen értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.

Én pedig tizennégy év után egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben létezik olyan, hogy Rogán Antal."

https://www.facebook.com/hontandras75/posts/pfbid0tM2YuDmw7F93vCuoPi73U…

“Az ellenség keze betette a lábát”

Szerkesztve: 2024. 02. 12., h – 13:49

Egy állítólag (ráadásul nőkkel?) felszarvazott ex-férj, akit kitettek az egykori házából és rendkívül csalódott volt, hogy mennie kellett ... mindenesetre, feljelentés lesz az ügyből, reméljük Péternek a nagy mondásokon kívül van elég puskapora ahhoz, hogy végig is vigye az ügyet.

trey @ gépház

Bocs, hogy megint helyreteszlek, de a leszbikus szálat az haverotok, az Ördög ügyvédje - alias Csaba - hozta a köztudatba ... :(

Eddig Péternek csak egy visszafelé tekerést sikerült összehoznia:

Elmondása szerint Tóninak, Barbarának és Ádámnak nincs köze a kegyelmi ügyhöz, a felháborodás miatt írta le az ő nevüket.

trey @ gépház

Elszomorodtál.
Neked nagyon becsúszott, hogy kinek milyen  a szexulális irányultsága. Minden cikkből ezt veszed le először. Nem baj csak megfigyeltem.
Jó Bayer Zsóti tanonc vagy. Irreleváns infókkal jössz ha releváns kérdést kapsz terelsz. Megszoktam az évek alatt, nem baj.
Megafonos srácok hajrá!

Le vagy maradva. Mar nem a Trombi meg a Megafon, hanem a Tóni az uj AntiSoros. :) Ujitsd szokincsedet accordingly, most evekig minden a Tóni muve es hibaja lesz a Sorosek Pressmanek altal tamogatott sajtoban.

Nagyjabol pont azt fogjatok elerni vele, mint 6-8 eve a Habonyozassal. Szoval modszert sem artana ujitani. :)

A legtöbb dolog, amit elmondott, csak megerősíti azt, amit eddig is erősen sejteni lehetett. Örömteli, hogy kiáll ezekkel és fel meri vállalni, de ez önmagában kevés. Kellenének konkrétabb ügyek. Vagy ha minden ilyen kiállás után jönne még egy ember...

Én is mondom régóta, hogy a Fidesz-uralom főleg azért rossz, mert 2/3-uk van folyamatosan. Alkotmányozó ősapáink nem gondolták, hogy egy 2/3 plusz egy kis tökösség elég ahhoz, hogy véget érjen a valódi demokrácia?

Az előző Pesty László volt. Hát abból tényleg nem lett semmi.

Pedig mekkora remények voltak!

Azért volt egy-két érdekes dolog. Pl. hogy politikai oldalról hogyan akarták befolyásolni a válását, meg hogyan küldték rá a KEHI-t vizsgálódni figyelmeztetésként.

Konkrétumokat. A hatóságoknak. Nem a sajtónak kell szerepelni. Egyelőre egy sértett cuckold-ot látok. Mutasson valami konkrétumot.

trey @ gépház

Én is ezt mondtam. Amit a példában írtam, azok könnyen kimagyarázható dolgok (mert pl. a KEHI akár miért is ne tarthatott volna ott ellenőrzést bármilyen okból?). A közbeszerzésekről és túlárazott szerződésekről is beszélt, de azt is már olyan tökélyre fejlesztették, hogy papíron szabályosan megy minden. Szóval ebből így nem lesz semmi. Azt is mondta, hogy első lépésként az ellenzéknek össze kéne szedni magát, és Gyurcsány nélkül, ebben egyet is értek vele.

Azért szerintem attól több. Minimum azért, mert ő a rendszeren belülről mondja ezeket. Nem tippeli, hanem látta. De mivel tartalmilag nincs benne annyi plusz, nem ad annyi támadási felületet pl. az ellenzéknek vagy ügyvédeknek. De a médiának lesz bőven min csámcsogni. Illetve ez egy repedés a falon, ami még nőhet tovább.

Megint összekeveredtek a szálak a fejedben nagy izgalmadban.

Ettől a "komoly" embertől eddig ennyire futotta:

Elmondása szerint Tóninak, Barbarának és Ádámnak nincs köze a kegyelmi ügyhöz, a felháborodás miatt írta le az ő nevüket.

Valójában egy rejtjelfejtő kéne ahhoz, hogy megfejtse, hogy mikre célozgatott ez a jóember sértődöttségében, mert hogy konkrétumok és bizonyítékok még nem hangzottak el tőle.

trey @ gépház

Ja, a hazug Petike tagadja! Az más :D :D :D

Ez az a Petike, amelyik Tónizott, majd utána visszefelé tekerte a kerékpárt? Jaaaa! Ez! Ez a "Pesty II" Petike, amelyik eddig semmilyen bizonyítékot nem tudott felmutatni, aki szerint azért lett nyomorult az élete, mert a "NER"? :D

Azért baszta ki a felesége? Eddig zsíros állásokban szedte a lóvét, nem volt baja? :D

Szavahihető Petike :D

trey @ gépház

Az Index-hez fordulj a kérdéseiddel. Tipp:

Jelezték az Index-nek, hogy ha Petikének nincsenek bizonyítékai, csak a szája járt, az Index is mehet a bíróságra. Petikétől konkrétumokat kértek, ami alátámasztaná az állításait, de - meglepetés - azok nem voltak. Utána Petike már maszatolt a "Tónik" ügyében.

Ez az ember egy két lábon járó közhelygyűjtemény.

Ahogy feljebb írtam: Petikének ideje lenne bemutatnia a bizonyítékokat!

trey @ gépház

már miért kéne az indexnek bíróságra mennie azért mert idézett "petikétől"? szerintem a tipped rossz. az én tippem inkább az hogy ezek kínos dolgok tónika számára és jobbnak látták ha inkább leveszik. szerintem vérciki ennyire védeni egy pedofil kormányt.

egyébként lehet igazad van és hazudik pár dologban, végülis echte jobb oldali fideszes a saját elmondása alapján :)

Szerintem az vérciki, hogy Petike bizonyíték nélküli közhelygyűjteményének így felülnek elvileg tanult emberek. Szerinted egy bíróságon elég lesz felolvasni, hogy:

- Orbán vejével sokszor együtt reggeliztem

- Orbán egy jó ember

Meg levetíteni egy semmitmondó Partizán interjút?

Stb.?

Komolyan itt tartotok? :D

Egyelőre amit látok: Petike kikerült a családi házból, elsírta magát, a volt felesége miatt kezdett kikerülni a bennfentes körökből, ahonnan még nem, onnan is elkezdték kirakni, megsértődött, most szart dobál

Mint amikor valakit kibasznak a munkahelyéről és utána megy a trash talk

Uncsi. Majd szólj, ha lesz valami nagy bizonyítéka. Gondolom felkészült, van neki. Mert, ha bizonyítékok összegyűjtése nélkül kezdett bele ebbe, akkor hülyébb mint amilyennek látszik :D

trey @ gépház

ha fidesz fanatikus lennék, akkor az elmúlt napok eseményei után inkább mélyen hallgatnék. "sajnos" ez a pedofil ügy nem az elnézhető kategória. :( nem is értem, hogy lehet ezt védeni.

Uncsi. Majd szólj, ha lesz valami nagy bizonyítéka. Gondolom felkészült, van neki. Mert, ha bizonyítékok összegyűjtése nélkül kezdett bele ebbe, akkor hülyébb mint amilyennek látszik :D

miért bántod szegény jobb oldali szavazó társad?

Azt hiszem, hogy sikerült elérned a legalja szintet. Ez a párt szigorította a pedofilok büntetését, a pedofil itt is a pedagógusok közül került ki 🤷‍♂️, szóval milyen pedofil párt?

A pedofília egyébként klasszikusan baloldalon slágertéma, liberális "értelmiségi" vonalon szokták kérdezni, hogy mi is azzal a baj ....

Az pedig inkább a te oldalad 🤷‍♂️

trey @ gépház

Engedd a gyereked kozelebe nyugodtan, szolithatjak ok is Endre bacsinak. 

Nyilvan lehet vitatkozni, miert tette amit tett, ugy tortent-e ahogy mondjak, de a pasas konkretan haziorizetben volt, abbol sem volt mar sok hatra, amikor kegyelmet kapott. Vegre eliteltek egy pedofil kiskiralyt, erre felmentik az ot bujtato helyettest (tobb alkalmazott elment az intezetbol, mert nem csinalt semmit miutan mar jelentettek az eseteket K. Endrenek, utana evekig nem tortent semmi).

Azota sem derult ki, mi indokolta hogy kiengedjek. En orulok, hogy Novak+Varga lemondott, gondolom nem akarnak beszelni a hatterben folyo alkukrol (vagy hogy miert rontottak el ezt kozosen). Ha valoban a Balog kerte meg oket erre, remelem azt is lehuzzak az emesztobe.

Hogy a Varga ferje miert tamad most a NER-re, megint fura, senki nem kerdezte ot, csak a feleegerol. De ettol meg eleg komoly dolgokat allit, Roganrol es az orszagot uralo csaladokrol. Homokba dughatod a fejed, de az orszag torvenyeit nem a parlamentben vitatjak meg. 
https://444.hu/2023/10/05/3000-napos-veszelyhelyzet-ujabb-fel-ev-rendel…
nyilvan ez is a 3000 napja ellenzekben levo Gyurcsany miatt van. Ha ez neked normalis, akkor tapsolhatsz azon, hogy hazugsagon kaptad Vargat. 
Azt, hogy hogy figyeltek ot meg a titkosszolgak, megint mindegy... miniszter volt a felesege.

Se a kormany, sem az egyhaz nem tett kulonosebben sokat a bicskeihez hasonlo esetek megelozesere (ott volt az esztergoni eset, ahol az aldozatot beperelte az egyhaz, mert tul sokat jart oda valaszokert). Ez valszeg azota megy, amiota letezik az intezmeny, de ettol ez meg nem elfogadhato. 

A felmentett K. Endre is el volt itelve, bizonyitekokkal. Most kiengedtek, nyilvanos indoklas nelkul.

En nem vedem a M.P.-t, evekig dolgozott a NER-nek most meg "probalja" leleplezni. Nyilvan amig Varga a kormanyban volt nem akart ezzel kijonni, de szerintem sincs konkretum a kezeben.
Eddig is lemondhatott volna, ha budosnek erezte a rendszert, de legalabb most megtette. Egyesek az uj Simicska kipakolasnak tartjak ezt az interjut... azert ez tulzas, es meg a Simicska beszednek sincs kulonosebb hatasa ma. Viszont legalabb kiallt, es ramutatott ennek a kegyelemnek a problemaira.

Nem eleg, hogy a Novak lemondott, illene tudni mi folyik ott. Valaki beadott egy kervenyt, amit a Varga alairt, amit a Novak alairt, aztan honapokig mindenkinek jo volt, hogy errol hallgatnak. 

én nem vagyok liberális, sajnos ezt kurvára benézted. szerintem minden általad vagy egy baloldali által imádott politikus egy hazug bűnöző geci láda aki szétlopja az országot ahol élek. a kormányon levő pártról pedig kiderült hogy pedofil hálózatot üzemeltet. 

a pártod meleg ellenes törvényt hozott volna nem pedofil elleneset. ezek után még el is engedtek egy pedofilt segítő embert, priusza sincs. meghalt egy gyerek, többeknek tönkrement az élete. szerinted ez így oké vagy mi a faszom van?

azt hiszed Novák Katalinon és Varga Juditon kívül erről senki nem tudott? azt hiszed Orbán nem tudta? nagyon naiv vagy, de nem csodálkozom mert Te ebbe nőttél fel. kell egy erős állami apuka aki megmondja merre van az irány. ha nem az a jó irány akkor csak simán el kell hinni hogy az a jó irány azt jóvanaz. :D:D:D

a Fidesz szerint egy árva gyereknek jobb helye van egy gyermekotthonban ahol pedofil igazgatók szopatják telibe a gyerekeket mint egy szerető jól kereső szivárványcsaládban. 

Tehát, még egyszer: a bűnös is egy PEDAGÓGUS volt. Kapálódz nyugodtan :D

Ja: és nyugodj le, ne húzd fel ezen magad

Nem ez volt az első és nem az utolsó tanár, amelyik gyerekek nadrágjában nyúlkált. Csak az utóbbi pár évben több ilyen esetre derült fény.

Lassan ideje lenne elindítani az "orvosbűnözés" mintájára a "pedagógusbűnözés" topikot is a Flame-ben 🤔

trey @ gépház

LOL? maximálisan segített és falazott egy pedónak, ez nem probléma? beteg állatok vagytok ti :D lemondott a köztársasági elnök meg az igazságügyi miniszter. úgy tűnik miután lebuktak ezzel azután már érezték ennek a súlyát, ti még mindig kapálózva próbáljátok védeni őket. :D

De. Probléma. A bíróság el is ítélte miatta. Az egyetlen probléma amit én itt látok, hogy enyhe büntetést kapott a cselekedetéért (ami nem pedofília még mindig) és nem rohad még mindig börtönben.

Utóbbi miatt (nem rohad még mindig börtönben) lemondott egy alkalmatlan köztársasági elnök, helyesen.

Részemről az ügy le is van zárva.

(Míg a kommentet írtam, átszerkesztetted a kommented)

trey @ gépház

Izgalommal várom, ahogy további bombák robbannak! Remélem Petike pukijainál nagyobbak lesznek majd! :D

aki segít és falaz egy pedónak az pedofil. aki elengedi ezt az embert az is pedofil. sajnos ez ilyen.

"Sajnos" a büntetőjog ennek pontosan meghatározza a tételét és a minősítését. Annak fényében, amit állítasz, az egy ordas hazugság. Még mindig. Az, hogy te egy vagy az aluliskolázott népszájból, valamelyest menti a dolgot, de ettől még nem lesz sem jogilag sem egyéb tekintetben igaz.

Az izgalmad megértem. Helyedben én is izgatott lennék. Rossz hír, hogy az annyira balfaszok vagytok (ti, a globális ellenzék), hogy ezt a ziccert is elbénázzátok. :D

trey @ gépház

szerintem ez a pedofil ügy elég lesz most. erre lehet nem lesz elég gyurcsányozni. szerinted érdekel bárkit hogy egy jobb oldali pártkatonát támad most a jobb oldal? azt hiszed bárkinek a hőse ez a geci? magyar petire gondolok természetesen.

Orbán utólag alkotmányt módosított emiatt a szerinted bagatel ügy miatt. nem vagyok ellenzéki, ne moss össze kérlek a politikus imádó fajtáddal. én egyetemet végeztem. veled ellentétben én nem hiszem hogy erről csak novák és varga tudott. a pedofilinál kevés undorítóbb bűn van, aki ezt segíti az még rosszabb is mint a pedofil.

te írtad b+

Izgalommal várom, ahogy további bombák robbannak! 

elég lesz = nem kell további bomba. elég lesz kibogozni a pedofil bulit. elhiszem hogy neked ez kevés, szerencsére van akinek már túl sok.

a magyar petit ha kivégzi a jobb oldal az nem kár senkinek. ő is csak egy pártkatona volt évekig a Fidesznél. öljétek csak egymást, annyi haszna van hogy kikotyog 1-2 dolgot amire újabb hazugságokat kell gyártani. minél több és nagyobb a hazugság egy idő után annál nagyobb a bukta is. hajrá, hajrá!

imádom, ahogy erőlködsz. nekem már az is elég ha jó pár ember felébred a fidesz fanatizmusából. vagy elhatárolódik tőle és ezzel gyengül a tolvaj banda akik az EU legszegényebb országát összehozták az elmúlt 13 évben teljhatalommal. :D micsoda teljesítmény, uramisten! :D 

ja, hogy te azt várod hogy én azt mondjam: elég lesz a fidesz bukásához. 

nem, nincsenek tévképzeteim, tudom hogy ez is kevés lesz. mert nektek ez is belefér. 

kommunikálom a Fidesz helyett neked: Gyurcsány a felelős! 

ennyi elég is, nem? :D

Nem erőlködés az, hogy megvárom, hogy befejezz egy nagy ívű mondanivalót, amit összeeszkábáltál ... ez egy normális elvárás.

Na, keresek magamnak másik flame-et, mert ez egyelőre kifingott. Majd keress, ha lesz valami!

Ja, és ne feledd, várnak Azahriah és társai az utcára tüntikézni! Ezek után minimum, hogy ott leszel :D

trey @ gépház

Ja, és ne feledd, várnak Azahriah és társai az utcára tüntikézni! Ezek után minimum, hogy ott leszel :D

lehet hogy ebben igazad van. ők legalább kiállnak a pedofilia ellen és kiállnak a bántalmazott gyerekek mellett. lehet neked és a kormány tagjainak is ott lenne a helye ezen a tüntetésen nem? hiszen eddig nagyon család és gyermek pártiak voltatok.

igen, szívesen látnék Fideszes képviselőket és szavazókat is a pedofil ellenes tüntetéseken. 

apropó, Azariahra elhiszem hogy féltékeny vagy, 22 éves korára több sikert ért el az életben mint amit te valaha fogsz. :)

Igazi példaképe lehet korosztályodnak a ToiToi WC mögött kúró (broáf)  Baukó Attila, a 2020-as évek Zámbó Jimmy-je (hang nélkül), a proli réteg Elvis-e, az autotune király. Remélem kéz a kézben mentek sétálva a naplementében :D

Remélem kinn leszel!

(BTW: szép comeback, ha már Petike sztori kifingott, a Baukóval még fenn lehet tartani kicsit a figyelmem ;)

trey @ gépház

a kérdésem az, hogy te miért nem leszel kint? te miért nem állsz ki a pedofilia ellen? te miért nem állsz ki a rendszer ellen ami ilyen szinten védi a pedofilokat?

helyette Tóth Gabit hallgatsz? a keresztény szent anyát aki pár éve még a szádba rakta a tévé képernyőn keresztül a melleit, most meg hirtelen megtért? esetleg nagy ferót vagy győzikét? :D

kérdezem még egyszer: te eddig tapsoltál a fidesz állítólag családbarát programjának. most miért nem vagy családbarát? 

btw igen, szeretem Azariah számait. azt művészetnek tudom nevezni. nektek meg maradt Tóth Gabi hazug a ribanc, Nagy Feró az alkoholista és Győzike a cigány. hajrá, hajrá, verjed csak a melled ezekre a gagyi szarokra :D

aha, szóval ők nem hitelesek ebből a szempontból. neked azok a hitelesek inkább akik ezt hajtották egy évtizedig aztán most a saját köztársasági elnökük enged ki egy pedo segítőt? lol :D:D

Eltüntették a cikket, amelyben együtt szerepelt Orbán öccse, Böjte Csaba és a kegyelmet kapott K. Endre | 24.hu

vicces, hogy megpróbálnak eltünteni dolgokat a botrány után :D 

védjed még a pedofil maffia kormányodat :D

Bocsi, a politikai/morális részébe nem szeretnék belefolyni, de a matekot rakjuk helyre.

Attól, hogy A-ból következik B, nem állíthatjuk, hogy B-ből következik A.
(A: nem ért egyet a tüntetéssel
B: nem megy el a tüntetésre)

Tehát evone hozzászólásából nem következik az, amit írtál.

te tüntikézésről beszélsz, meg arról hogy milyen szar azariah.

a tüntike témája pedig: 

Az áldozatokért, a gyerekekért és az egészséges társadalomért hirdetett tüntetést.

te egy jobb oldali ember vagy akit a fidesz azzal is vesz meg minden évben hogy ők a család és a gyerekek legnagyobb támogatója és védőszentje. kérdésem: miért nem mész el egy tüntikézésre, vagy miért nézed le ezt a bizonyos tüntikét mikor a témája az amire szavaztál éveken át?

róluk inkább elhiszem ezt, - tekintve hogy ismerem ezeket a személyeket - mint a kormányodról aki eddig csak pofázott erről utána pedig szabadon engedtek egy pedofil támogatót. úgy tűnik kivételesen ez szerintük is probléma, csak a szavazóik (mint te) szerint van jól :D

ez nem egy politikai megmozdulás. ha kint leszek akkor azért leszek ott mert nem szeretnék egy olyan országban élni ahol a pedofilia egy bagatel ügynek számít. mi a faszom problémád van Baukó Attilával? mit tett az ország vagy a gyerekek ellen? talán a segítségével kiszabadult egy pedofil támogató, bujtató valaki a háziőrizetből? lol. lehet hogy ő is akar gyereket, és nem egy olyan országba szeretné megszülni ahol a politikai elit pedofilokat bújtat.

ne engem nevezz álszentnek, hanem a kormányodat. ők hazudtak az arcodba, én mindig őszinte voltam veled.

Igazi példakép a ToiToi-os Attila!

Kint leszel? Pics or didn't happen!

Te tényleg annyira hülye vagy, hogy azt állítod, hogy YouTuber nyomorultak/kétes popsztárocskák által szervezett politikai tüntetésre aki nem megy el, az valójában a pedofíliát támogatja?!

:D

Megszavaztassam, hányan mennek el? :D

trey @ gépház

én úgy látom, hogy nálad vannak valamilyen problémák most. te lefikáztad ezt a tüntetést. mi a baj? nem tetszik a témája? mondom még egyszer mi a téma:

Az áldozatokért, a gyerekekért és az egészséges társadalomért hirdetett tüntetést.

ezzel mi a gond? mi a probléma? 

bárcsak az lenne a fidesz legnagyobb problémája hogy orbán megbaszott valami nőt egy toitoi budi mellett/mögött. te talán fiatalon nem dugtál nyilvános helyen? :D 

Miért nem válaszolsz arra, amit kérdeztem?

A véleményed szerint aki nem vesz részt ezen a tüntetésen, az a pedofíliát támogatja?

(A gagyi kérdésedre már érkezett válasz: "mert nem gondolja, hogy ezek a weimari janicsárok hirtelen gyerekekért vagy egészséges társadalomért (lol) aggódnának valójában")

trey @ gépház

Istenem, élő példája az egyetemet végzett értelmiséginek, hölgyeim és uraim!

Egy egyenes kérdésre nem tud válaszolni.

/sziahello

(tüntike buszjárat, felbuszoztatás (természetesen önszerveződő! nem guruló dollárokból) lesz Győrből Budapestre?)

trey @ gépház

a pedofiliát az támogatja, aki ezután erre a nagyszerű pártra szavaz. akik megoldották az elmúlt 13-14 évben hogy magyarország az európai unio legszegényebb országa legyen.

az előbb még magabiztosan állítottad, hogy iskolázatlan vagyok. vicces vagy te.

(tüntike buszjárat, felbuszoztatás (természetesen önszerveződő! nem guruló dollárokból) lesz Győrből Budapestre?)

na, gyorsan eljutottunk ide. a fidesz pedókat bujtat támogat. fidesz és fidesz szavazó válasza: dollárbaldolal :D

A tóni írt emailt hogy ezt kell kommunikálnod ide?

Nem, nekem az kellemetlen, hogy állítólag tanult ember létedre olyan balfaszságokat állítasz, hogy aki nem megy ki tüntetni pénteken, az pedofilpártoló.

Egyébként, nem kellemetlen, sárkány ellen sárkányfű. A ti szátokból Gyurcsány és a DK pélója lóg ki, pont azokat a paneleket szajkózzátok, amiket a 24.hu-n, 444-en és Telexen olvasok. Olvasok, vesztetekre. Mert jobban képben vagyok az ott megjelentekkel, mint ti.

trey @ gépház

>>amit itt napok óta levágtok, az szánalmas.

a gréczykék élete felbolydult, az önhergelő csopikban évtizedes toposzok mellé új szókártya került, amivel egymást idegállapotba hozó történeteket lehet gyártani

a sláger - az egyénként teljesen kotraproduktív -: a novákpedofil, a vargapedofil, a fideszpedofil, gyakorlatilag a patas kínálgaja dragshow keretében a pöcsét a kisfiúknak (igazából ezt kellett eltusolni!), a szavazók pedig birkapedofilok (nem az okos szavazók, akiknek valamelyik gyerekek szexualizálását gyakorlatilag programként futtató neoszdsz a zsánere)

még másfél hétig sűrűbben jön a bukikmár, ilyen pottyondik is kapnak 15 perc figyelmet, aztán visszaáll a szokott frekvenciára

Inkább az marad itt, hogy egyetemet végzett létedre nem érted, hogy mi a különbség jogilag a pedofília és a kényszerítés között. Csak remélni tudom, hogy nem jogi egyetem volt, mert akkor bizony kajak meg kellett volna buknod! Az valóban nem baj, ha ez így itt marad!

trey @ gépház

ühüm. én tudom. te meg hallottál róla, hiszen nem mentél soha egyetem közelébe. egyébiránt leszarom. gyerekeket erőszakoltak meg, gyerekek lettek öngyilkosak, gyerekeknek ment tönkre az egész élete. erre azt az ember aki segített ezt fenntartani elengedik priusz nélkül. hány gyereknek kell még meghalnia hogy komolyan vedd a problémát?

Nagyon sajnálatos, hogy a gyerekek öngyilkosok lesznek, mert nincsen egy valóban felnőtt ember a közelben, aki időben elbeszélgetne velük, és ezen a végítéletes tévúton megállítaná őket. És akkor nem beszéltünk azokról a felnőttekről, akik direkt "lejtőre küldik" őket vagy éppen kidobják őket az ablakon. (Mert mondjuk zavarja őket, - részegen, - a csecsemő sírása.)

Viszont, biztosan láttad a Mads Nikkelsen-féle "Vadászat"-ot. Ha nem, nézd meg. - Mert a gyerekek is tudnak az általuk nem kedvelt, de akár, pozitívan nevelni szándékozó felnőttekkel, hazudozva..., jól kibánni. És kinek hisz inkább a társadalom, ügyészek, bírák, döntéshozók akik a szavazataikat féltik a történetből és nem a gyerekeket...?

Nem tudjuk, mi megy végbe nap mint nap egy "gyermekmegőrzőben" mert, mindegyik gyerek lelkéhez külön út vezetne, azt csak kevés felnőtt tudja megtalálni a populáció 100 %-ban. (De ez inkább lehetetlen küldetés. - A gyerekek meg kegyetlenek tudnak lenni egymással és a nevelőkkel is, ha kialakulnak a szokásos szubkultúra-klikkek, egy intézeten belül.)

A intézeti nevelők emberek és nem hiba nélkül valók, de néha még az empátia is hiányzik némelyikből. Mert számukra az is csak egy állás. Pedig a pedagógiai és emberi alkalmatlanság, - e környezetben, - hatványozottan számít.

szerintem vérciki ennyire védeni egy pedofil kormányt.

Szerintem valamivel cikibb, hogy a jóvoltatokból már sorban a negyedik kétharmad van. Ráadásul pedofil ;) kétharmad! Ezután is csak a faszotokat veritek majd a neten a titeket olvasni hajlandók szájába*, vagy az eddigi szarban fetrengés helyett belekezdtek valami értékes, hasznos tevékenységbe?

 

* gyerekek is lehetnek köztük

:)

A ****** az MBH-s távozásával kapcsolatban megkereste Magyar Pétert, aki azt válaszolta: „Ha igaz, amit a minisztérium állít, akkor nyilván tévedésből kaptam meg a január havi teljes tiszteletdíjamat, és nyilván tévedésből nem kaptam erről sem a Banktól, sem a minisztériumtól írásos tájékoztatást, és nyilván tévedésből szerepelek a Bank hivatalos nyilvántartásában.”

 

Legközelebb kevesebb kézremegéssel, trey Gábor

Bizonyítékot annak kéne mutatni, aki állít valamit. Itt az NGM állította, hogy kezdeményezték Magyar Péter fb-tagságának visszavonását. Ezt pedig egy cég esetében írásban kell megtenni, tehát valahol nyoma kell legyen. Nyilván Magyar Péter nem bizonyíthatja, hogy _nincs_ ilyen irat, egy ilyen irat nem létezését nem lehet bizonyítani, a létezését egyszerű: meg kell mutatni.

Ugye már meg is történtek a feljelentések :

Feljelentés és vizsgálóbizottság jön Varga Judit volt férjének interjúja után:

... a mai napon hivatali visszaélés és költségvetési csalás bűncselekmények elkövetésének alapos gyanúja miatt feljelentést teszünk, egyben az Integritás Hatósághoz fordulunk ...

 

  • „Rogán Antal érintettségét a végrehajtómaffia-botrányban.”
  • „Azt, hogy visszaél-e a titkosszolgálatok irányításával, és azokat személyes, illetve pártcéljaira törvénytelenül használja-e.”
  • „A kormányzati kommunikáció működtetése során milyen mértékű túlárazásokat eszközölnek.”

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Én izgulok, amikor 2-3 napja folyamat nyitjátok izgalmatokban a topikokat? :D Sokszor annyira remegő kézzel, hogy még a topikcímet is elírjátok? Valóban.

Nem inkább az van, hogy jókat derülök a kommentszekciókban azon, hogy megint - ki tudja hányadjára - forradalmi hangulatba kerültök, de aztán pár nap múlvára rendszerint kipukkan a lufi?

Hogy Donáth nagy tüntikéjére 30-an mennek el? :D

🤔 Ja! De!

🤣

trey @ gépház

Azt eszrevetted, hogy onkent jottel az ilyen topicokba es irod serenyen a commenteket izgalmadban mindenhova es veded a pedofiltamogato bandat, amihez tartozol. Csak ra kellene jonnod, hogy ez altal te is beallsz a pedofiliat tamogatok koze. Komolyan azert a par fillerert, amit eledraknak megeri mindez? Pfejj.

Remek! Akkor azt leszögezhetjük, h az illető mégis mondott "valamit", ha annak következtében mások büntető feljelentést tettek és vizsgálóbizottság felállítását követelik. Szeretnélek emlékeztetni mímelt értetlenkedéssel próbáltál úgy tenni mintha az illető nem mondott volna semmit:

(trey | 2024. 02. 12., h – 14:09 )
Tulajdonképpen mivel állt elő eddig? Most ez a madár a héten az új "előálló".
@

Ez minimálisan is valóságtagadásnak minősül. 
És h ezen eljárások miként zajlanak majd, és milyen eredményre jutnak az egy teljesen más kérdés. Nyilván nincsenek illúziók ezzel kapcsolatban. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

ROTFL

Hölgyeim és uraim: a baloldal feltalálta a bizonyítékok nélküli, bemondáson alapuló, rögtönítélő bíróságot :D

Ez is olyan lesz, mint a Pesty-féle "atombomba", ami akkorát "robbant", hogy még a Telex is csalódottságának adott hangot utána? :D

trey @ gépház

Szerkesztve: 2024. 02. 12., h – 19:17

Olyan simicska-feelingje van a dolognak. Az is addig volt országos ganaj, amig ki nem irta, hogy óegygé, utána azonnal a tisztességes vállalkozó megtestesítője lett. Így lesz oligarchabol nemzeti hos.
Kevésbé izzadós dolgokkal talán nem lenne ennyire gáz ez a kapálózás :)

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Szerkesztve: 2024. 02. 13., k – 11:11

A "kipakolás" a veszteségek minimalizálásának szándékával, mindig a vélt süllyedő hajókról való menekülést jelenti, azzal a céllal, hogy a készülődő, új hatalmi centrumhoz könnyebb legyen nekik csatlakozni. (Valamivel mindig több, bennfentes információval rendelkezők teszik.., kérdés, nem szándékos megvezető-e mindaz, amire e-ként rámozdultak.)

Ez a patkány is menekül, hiszen azzal, hogy a volt felesége a házukból is kidobta, neki ebben a politikai közösségben befellegzett. Lassan rakták volna ki mindenhonnan. Most megpróbálja ezt a maga javára fordítani, de annyira szargőzös ez az erőlködés ... Szaga van :D

trey @ gépház

Engem az erdekelne, hogy ki csuszott le megint az ereszcsatornan, vagy milyen yactot vett es ki valamint azon mely/melyik szemelyek tartottak kokokurvas partit, hogy ekkorat kellett elterelesnek durrantani ?

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.