Megérkezett ...

... a tavaly augusztusban rendelt elektromos Dacia. Mire ideért, nem két üléses, hanem 4 üléses lett. De, legalább lett. Közben volt minden sztori a forgalmazó részéről: itt van, nincs itt, sosem volt itt, már úton van, nincs úton, a szállítóhajóról a tengerbe esett!!!!! (talán ez volt a legvadabb), ...., stb. stb.

De, már biztos itt van, mert itt áll az udvaron.

Hozzászólások

tengerbe esett :DDD ez mekkora falh.gy.zo duma :)

Idő kellett, amíg az összes résből kitisztították az iszapot és az algát.

:)

és hol van hozzá a backup kocsi aggregátorral? úgyis ott fogtok rohadni az út szélén 0-24 :(

Az legyen annak a baja, aki használja. Én 🍿-nal a kezemben nézvem végig a bétatesztjeiteket. Ez az pontosan az 😂😂😂

Még el sem hozták, de már pedzegették, hogy ezzel max. a városba lehet majd kimenni. 🤣

Elektromos roller tetővel. Annál többet nem is várok tőle.

Közben annyi változott, hogy nem az én csoportomhoz került bétatesztre, mert nem teljesíti a paramétereket. Valahogy nem tudta felvenni a versenyt a dízellel.

trey @ gépház

Mindig eszembe jut Dacia kapcsán, hogy a 80-as évek végén kollégám több év várakozás után átvette élete Daciáját a Merkúrnál. Nagyon boldog volt, ilyen jól megy, olyan keveset fogyasz, igazából Renault, stb. Mígnem alig néhány hét után elkezdett róla felpattogzani a festék, de durván. Kiderült, hogy a rozsdás vaslemezt elfelejtették lealapozni. Garanciában újrafényezték.

A rendszámot cseréltesd ki mert furák a betűk, nagyon pixelesek :D

Minden autó elakadhat, de ha az elektromos autó elakad, mert lemerül, akkor az elakadásjelző működik még? :-)

Jól néz ki! Belső kép nincs esetleg?

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Ennyi pénzér már rendes autót is lehet venni :-) Tudom, ezt a cég vette, de most fokozottan igaz ez. Nekem semmi bajom azzal ha valaki olcsó autót vesz (Dacia ugye, nekem is van), csak akkor legyen olcsó. Az benne a pláne. De olcsó autót venni 10 millióér? Hogy jön ez ki?

Amúgy a viccet félretéve én is kiváncsi lennék erre a típusra, mert ahogy kinéz 35-től kezdve ez lesz a népautó, amit úgy kell majd érteni, hogy a felső 20% ezt a kategóriát engedheti meg magának használtan. Én kerékpár-utánfutóval készülök a korszakra, de azért jó látni, hogy miben fognak furikázni az igazán gazdagok.

Kipróbáltam. Nem rossz. De a jó se ilyen 🤣

Városban bohóckodni OK. A metró hangot szokni kell. Ülések kényelmetlenek, így tényleg csak rövid távra. Biztonság nem tudom milyen lehet benne. Olcsó kopogós műanyagok. Felfüggesztés nem túl jó. 9 milliót kérni érte rablás fényes nappal.

trey @ gépház

Szerkesztve: 2023. 04. 08., szo – 12:10

A kollégák szerint a fűtés már elromlott benne. Ami - tekintve, hogy nincs 2 hónapos - nem túl jó hír.

trey @ gépház

Tulajdonképpen arra, amire vettük, használható. Rövid távokon jó. Max. sebesség 100-110 km/h. Jól gyorsul 70 km/h-ig, utána mintha falba ütközne. Nem túl kényelmes, de pl. egy Győr-Bábolna-Győr viszonylat azért kibírható benne (kolléga szerint).

Az csalódáskeltő, hogy 2 hónaposan már szar benne a fűtés. Remélhetőleg gyorsan megjavítják. Lehet, hogy csak egy firmware update kell rá, mit tudom én 😆

trey @ gépház