segitseg-szamla-netflix.com

Most érkezett ...

Summary

X-Force has identified a new squatting campaign used by threat actors to target the media sector. The campaign has a global scope assumingly luring users into giving away their login credentials.

[...]

Domain: segitseg-szamla-netfiix.com

Resolved IP: 191.96.53.95

ASN: AS1221

ASN country: Turkey

Hozzászólások

Szerkesztve: 2023. 03. 10., p – 11:20

Ez a 24 órás határidő bevett szokás lehet, gondolom bepráznak tőle az emberek rendesen :D
Egyik ismerősöm ma ezt kapta. Félve továbbította nekem, hogy akkor most mit csináljon. :D

Elnézve a Facebookon, hogy az emberek mennyire magyartalan módon tudnak írni, szerintem sokan simán beveszik az ilyen üzeneteket és már kattintanak is és adják meg a fiók adataikat :S

Ez az ismerős legalább eljutott addig, hogy bizonytalan és megkérdez. Csak már unom, mert kéthetente kap hasonló mailt :S

 

Kedves webfelhasználó!

Frissítjük az összes webmail webes ügyfélfiókot, ezért minden aktív fióktulajdonosnak ellenőriznie és bejelentkeznie kell, hogy a frissítés és az áttérés most érvényes legyen. Ez a biztonság és a hatékonyság javítása érdekében történik a legutóbbi spam e-mailek miatt.

Kattintson a (Fiók frissítése) gombra a többi spam e-mail áthelyezéséhez és blokkolásához.

MEGJEGYZÉS: Ha az értesítés kézhezvételétől számított 24 órán belül nem frissíti fiókját, biztonsági okokból fiókját azonnal blokkoljuk.
 

Copyright © 2023

Ilyet nekem is küldtek a héten ha jól emlékszem. Nem néztem a tartalmát csak a fejlécet, mert a Pixel 7-es automatikusan spamnek jelölte az SMS-ek között és be se került a többi üzenet közé.

Egyébként ezt "mindenki" kapja? Nem emlékszem, hogy Netflixhez kellett-e megadni telefonszámot, de pl. feleségem nem szokott ilyet kapni (már több hasonló ál-netflixes sms jött).