Sztárban sztár

Hozzászólások

Nem tudom, hogy mi volt ezzel a cél, s hogyan lehet ilyen előzmények után örülni valaminek aminek egyébként lehetne. S végül azt sem, hogy valaki végiggondolta-e mennyire gusztustalan az ilyesmi.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

E logika szerint az ellenzéki szavazónak szeretnie kellene Orbánt. :)

Ja, hogy úgy! Egy része szerintem szereti is, hiszen kimutatták, hogy nem csak bizonytalanok, hanem akár ellenzékiek is átszavaztak Orbánra, mert az baloldali kínálat olyan csapnivaló volt és olyan (háborúpárti) politikát erőltetett, hogy inkább az Orbán :D

trey @ gépház

Így van, hiszen nem erőltették, csak könnyedén kimondták, amit gondolnak. Másképpen fogalmazva: még ahhoz is hülyék voltak, hogy a szedett-vedett gondolataikat olyan formában közöljék, hogy ne lehessen rájuk húzni, hogy nem a háborút éljenző nyugatiak csicskái. A kommunikációjukkal már a nulladik lépésben elvesztették a kommunikáció vs. kommunikáció meccset.

:)

Ki néz ilyen vackokat? Jó ideje herótom van az összes ilyen saját gyártású műsortól, pláne amiben celebeket futtatnak. Inkább nézek meg egy Columbo-t, legalább az segít az elalvásban.

Tudod, akinek van családja (magyarul: élete), ott előfordul, hogy a család olyat is néz, amit te nem feltétlen néznél önmagadban. Mivel a család egy társasjáték, olykor belevonódsz ilyenekbe és rájössz, hogy akár te is megtalálhatod benne a számodra érdekes dolgokat.

Hányok a zsűritől, a ripacskodásuktól, hányok Till Attila erőltetett "poénjaitól", a belerámolt reklámoktól. Azonban a szereplők közül van olyan, amelyik - noha nem énekes - nemzetközi színvonalon énekel. Ilyen az említett Gubik Petra, aki egy színésznő és mégis, akár "profi" énekeseket is maga mögé utasít. Számomra ez egy megsüvegelendő és érdekes teljesítmény. Szeretem, amikor akasztják a hóhér(oka)t.

Én is szeretem Colombo-t, az autista nyomozót. Kurva jól lehet a dörmögésén elaludni, ha egyet láttál, minden részt láttad, de nincs azzal baj. Én egyébként elég széles skálán nézek műsorokat a TV-ben, a Netflixen, az HBO Max-on (vagy mi a rák a neve). Mindegyikből lehet valamit tanulni.

trey @ gépház

Clarksons Farm -> ha normális dolgot szeretnél nézni.

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.