Az ellenőrzöttségről ...

Hogy hosszútávon lesz-e rá szükség, majd kiderül ...

Hozzászólások

cirka 5 éve tiltva vannak ezek az embedded fasságok a böngészőimben, szal csak így tovább!

No rainbow, no sugar

Nálam nincsenek, csak a karakterkészletben helyes kis négyzetek jelennek meg helyettük :)

BTW, megnéztem: a HUP nálam "Verdana" betűtípussal jelenik meg, a gépemen pedig a verdana.ttf fájl módosítási dátuma 1998-as. Valószínűleg még anno. Windows 98-ból másoltam át. :)

Ki tudnad fejteni milyen extra funkciot ad ez tweetdeck-hez? Mert azt eddig is lehetett hasznalni es hirtelenjeben nem talaltam semmit milyen pluszt adna hozza a verified elofizetes.

Egy számunkra értékesnek tartott közösséghez való tartozás ígérete önfeladások és kompromisszumok számtalan formáját teszi szükségessé.

Viszont egy elit-csapathoz tartozni jó érzés. (Hát még ha munkaszervezést és kényelmet is jelent.)

:)

Viszont én antiszociális vagyok, és koromra mindezt még ki is teljesíthetem, - így a Twitterből legtöbbet a HUP-on kapok, - lehet, - nélküled azt sem tudnám, hogy a világon van ilyen. - (ja még.., a Telegram-os, háborús hírek "relézését", - egy-egy videó megtekintésének erejéig, - néha sikerül innen-onnan magamra linkelnem.)

Viszont az már igaz, - végül általában csak szörnyülködni, - néhány formásnak kikiáltott celeb-fenék okán, - bár minek is.., de eljutok az Instagram-ra is. (Szigorúan, csak amit reg. nélkül megmutat. - Pedig irtom a "pofakönyv" minden gépeimet érintő formáját.)

:)

Nagyon regen valoban azt jelentette, hogy ellenorzott felhasznalo. Utana valtozott a jelentese, azt jelentette, hogy a szelsobalos velemenynek megfelel. Most meg azt jelenti, hogy fizet. Az eleje es a vege kozt volt par ev (kb. Milo torlesetol Muskig).

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?