Az irigységről ...

Hozzászólások

Ha egymás mellé teszel két ablakot, az nem ugyanez? Dehogynem, sőt alán egyszerűbb is ;)

[Falu.Me]==>[-][][X]

Csinalsz egy sajat index.html-t es beleraksz 3 iframe-et, ennyi :)

off: Arra a Vivaldi funkcióra csak kevesen irigyek, hogy amikor privát ablakot nyitsz, az esetek egy részében (azt gyanítom, hibásan implementált aszinkron kód-láncolat miatt) az ablak üresen marad, és csak egérrel lehet agyoncsapni, és muszáj új ablakot nyitni a folytatáshoz, ami szintén csak az egérrel lehetséges, billentyűzetről nem. Láttam, hogy elég régen bejelentették ezt a bugot, és bár javítottnak jelölték, mások véleménye szerint sincs megoldva.

Érdekes, hogy Macen nem tapasztalom ezt a problémát, csak Windowson (10-en és 11-en is).

Eleg gyakran hasznalom, 4k-s kijelzon eleg kenyelmes, amikor 2 tabot egymas melle raksz. Persze meg lehet oldani mashogy is, meg nem emiatt hasznalom a vivaldit de ez tenyleg egy hasznos, jopofa feature.

http://szoftvervasarlas.co.hu - szoftverek legjobb áron

Korábban kerestem én is, mert munkahelyen firefox-ot kellett használni egy webalkalmazáshoz. Nem jártam eredménnyel, nem tudom azóta van-e már valami hasonló. Nekem végül megoldódott, mert hála istennek migrálták az alkalmazást chrome-ra, így a vivaldit tudom bent is használni.

Evil mode:

#worksforme ;)

Workaround: tiling ablakkezelő, és minden linket új ablakban (tehát nem új fülön) nyitsz meg. A többit az ablakkezelő intézi. Hasonlót én is szoktam más alkalmazásokkal (felosztás, felosztás megszüntetése egy-egy billentyűzetkombinációval).