A műanyagról ...

Hozzászólások

Szerkesztve: 2023. 09. 20., sze – 16:21

Ha ilyet akarok hallgatni csak elmegyek a fogorvoshoz. Ha meg a másikat, akkor kimegyek a Mátrába friss levegőt szívni :-)

Azta, de menő! A szembeszomszéd motoros, kétnaponta lehet hallgatni, ahogy dörgeti az e-penisét, zúg, hörög, hangos, köpi a füstöt. Ehelyett lesznek ezek a csendesebb mobil koporsók? Hát, ez a fejlődés! Ez a jövő! 100, de mit száz, száztíz, vagy inkább 200 százalékban támogatom az elektromos hajtást!

Szerkesztve: 2023. 09. 20., sze – 16:29

Egyszer láttam egy pszichológusos talkshow-ban, hogy azt mondja a szaki: 40 feletti férfiak szex helyett kezdenek motorozni (szvsz az önkielégítés nem az).  Trey! Fixme! :P 

Én 13,5 évesen kezdtem el a kismotor gyakorlati vizsgát (akkor lehetett hivatalosan elkezdeni szülői engedéllyel, de csak 14 évesen vehetted át a jogsit asszem'), viszont akkor mér 1-2 éve legálban/illegálban motoroztam.

Én akkor voltam a csúcson. Legalábbis adrenalinban. Amikor kergettek a rendőrök Szimóval, de mindig megléptem.

Kár a gőzért, 20+ éve elévült :D :D :D

trey @ gépház

Barcsak lenne ilyen problemam...

Tudod mit megtudnek sporolni vele ? Rogton lenne uj motor meg auto is.

Jobban belegondolva Trey vett uj motort es autot is.

Nekem egy tacskonal vagy minel tobbe kerult az engeszteles, es meg yacht/koko/filmes sem volt...

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Felolem hajthatja belsoegesu, ha ennyire lehalkitjak. Nem szeretem, ha az utcan maszkalva a sajat fejhallgatomat nem hallom az ilyen kretenek miatt.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Addig örülj, amíg hallod! Főleg, ha fejhallgatóban közlekedő zombi vagy! Majd ha ezek a sivító szarok elbasznak és megnyomorodsz, mert nem hallottad őket közeledni, megtanulod értékelni a "Loud pipes save lives" mondást :D

Ahogy egykét értelmi fogyatékos az elektromos szarjaival hangtalanul átrobog éjjel sötétben a parkon a járdán, ahol a kutyát sétáltatom ... sokszor csak centikkel mellettem és nem hallom közeledni hátulról ... lehet egyszer mellberúgás lesz a vége ..., vagy elhajlítom a hátán a villanyszarát.

trey @ gépház

mindketto fos. en betiltanam a motorokat. ;)