Officedog

Hozzászólások

Azta, te konkrétan az én ellentettem vagy élőlényként az univerzumban. Fidesz, benzines autó, motorozás, karóra és most a kutya :D Tökéletes ellentét! Örülök, hogy ilyen széles a világegyetem, ennyien elférünk benne! 

Olyan, mint az igazi.

Meddig megy el egy elemcserével?

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Ez ilyen "Fifikutya". Nem nyomtam rá likeot.

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

 ami gondolom egy koltoi tulzas

Ja, itt a vége a sztorinak. A kutya önmagában/-tól nem terrorizálja ezeket a balfaszokat, kivéve, ha pl. a járdán bicikliznek/rollereznej feléje (főleg hátulról, kivilágítatlanul stb.), amit a szerencsétlen támadási szándéknak vesz, ami feléje vagy a gazdája felé irányul. Biztosan a kutya a hibás. Főleg, amikor még ezeknek a faszomvégéknek áll feljebb. Na olyankor kicsit engedek feléjük a pórázból. Az elég is.

trey @ gépház

macskat be lehet vinni hozzatok? kigyot? pokot? egesz terrariumot?

mert ha nem akkor a kutyat sem kene, nem?

Macskát biztosan, volt nem egyszer már. A cégnek volt saját kutyája, Hédi kutya, amíg ki nem múlt. Az ÜFSZ-en 2 törpenyúl lakott egy jó ideig. A vezérigazgató kihirdette pár éve, hogy állatbarát munkahely, sőt egy iroda kifejezetten kutyák számára van berendezve. Ha érdekel, levideózom neked :)

Pókok, terrárium sem hiszem, hogy akadály lenne. De itt hagyni nem biztos hogy lehetne, mert egy 4 napos ünnep alatt ki foglalkozna velük? De, csak ennyi szerintem az akadálya.

trey @ gépház

Nekem volt (egy partner küldte még évekkel ezelőtt), de összetöppedt benne a töltőanyag (pedig nem használtuk) és kibasztam a picsába. A huzata megvan, a kutya feküdt eddig rajta, de már lett irodai ólja, így asszem' vége van végleg :D

Máshol nem láttam.

trey @ gépház

Nálam ő a home office dog, bár ha az irodában lenne velem, akkor ott is egyedül lennék :D

https://i.imgur.com/CiBRAZy.jpeg

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

:D ezzel már többen vádolták. Szegénykét sokan úgy sem merik megsimogatni, hogy pórázon van, ott állok mellette és mondom, hogy nyugodtan, mert mert nem fog bántani. Még így sem érnek hozzá, pedig nagyon cuki :D
Ja és ő egy szuka, aki még csak egy éves...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Hát ilyen kutyáknál azért ez nem egészen így van. Egy 70 kilós harci kutya amennyi idő alatt ki tud nyírni egy embert, azt másodpercekben mérik, ezért létfontosságú, hogy megbízható legyen. Van olyan ismerősöm aki megbízhatatlan forrásból szerzett olcsón kaj-t, egy agresszív idióta volt a kutya, az lett a vége, hogy némi papírmunka után a hivatásos vadász lelőtte az udvarukon, mert még az altatót sem tudta beadni neki az állatorvos, hogy leoltsa. Egy csivavát ha belecsíp a bokádba, felrúgod a szekrény tetejére, míg egy kaukázusi meg nyomorékká tesz. Ez egy megtörtént eset, szundikált a kutya, a bejárónő vétlenül rálépett, a kutya odakapott, eltört szerencsétlen nő bokája, beszakad a csonthártya és roncsolódott a csontvelő. Egy harapástól, úgy hogy igazából a kutya nem is akarta bántani. Maradandó károsodás és bírósági ügy, pedig jól volt tartva a kutya.

Ha úgy alakul, akkor keress meg és tudok segíteni tényleg jó kutyát szerezni.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ez egy szelindek. Legalább is az lesz :) Valójában meg talán a világ két legdurvább harci kutyájának (nem viador kutya, mint a pitbull!) a tervezett ötvözete, egy kaj és egy tosa inu keveréke.
Tényleg jól sikerült az elrettentő faktor :D Viszont nyugodt, kezelhető, nagyon cuki kutya, tényleg cane corso jellemű.

A kaj kutyámtól annyira nem paráznak, pedig attól inkább kéne https://i.imgur.com/ZnGeNU6.jpg

Érdekes, hogy a kinézet mennyit számít...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Volt szerencsém offecedoghoz kb 10+ évvel ezelőtt. Labrador-vizsla keverék pár hónapos kölyökként került a csapatba. Úgy kezdte, hogy odahugyozott a főnök széke alá onnantól az volt az ő budija. A gazdi a kutyapelust is odarakta később így legalább nem a szőnyegre ment a cucc. Bár az eb jó fej volt, én nem szerettem hogy ott van: büdös volt a kajája, büdös volt a pelusa, büdös volt a kutya, büdös volt az iroda, és büdös volt mindenki aki vele egy légtérben lenyomott egy napot.

Eleve, a yorki mint fajta nem az. Utána kéne olvasni, hogy a szőre tulajdonképpen nem szőr, sokkal inkább a hajhoz hasonlít. Ebből fakadóan nem hullik, egyébként állati szőrre allergiások is tarthatják emiatt. Mivel nem szőr, nincs a szokásos kutyaszaga. Nem nyáladzik, vagyis tökéletes öleb. Nem véletlen, hogy luxuspicsák is szívesen tartják, a Louis Vuitton és Hermés táskákat sem basszák össze.

trey @ gépház