#povertybuttons

Múltkor ment az értetlenkedés, hogy mi is jelent a #povertybutton / #povertypanel ... ☝‍️

Hozzászólások

Szerkesztve: 2023. 11. 09., cs – 09:32

Ennek létezik a fordítottja is: a távolságtartó tempomat mikor új volt, akkor sok autóba úgy volt belegányolva - gyárilag!!! - hogy úgy volt kívülről rácuppantva a kormányra a kezelőszerv, és a műanyagnak még a színe is elütött mindentől ami körülötte volt.

Az autókonfigurátorba kellene egy ilyen indikátor, hogy a jelenlegi felszereltséggel hány szegénységi gomb lesz a kocsin! Nehogy véletlenül kimaradjon valami! Vagy lehetne olyat csinálni, hogy valami olcsóbb funkciót lehet rendelni rá, csak hogy ne legyen mindig rossz érzése a lúzernek amikor azt kell néznie! Ebből létezhetne az olcsóbb postmarket változat kínából. Például Teslából a fingáshangot rá lehetne applikálni ilyen gombokra és akkor máris arisztokratikusabb érzetű lenne a beltér.

Szerkesztve: 2023. 11. 09., cs – 10:23

Az egyik autómban úgy van ilyen nyomógomb, hogy valójában a teljes funkció benne van az autóban, csak a nyomógombon nincs felirat, és egy műanyag pöcök miatt nem lehet megnyomni a nyomógombot.

Tehát, ki kell pattintani a nyomógomb fedelét, kitörni a megnyomásgátló pöcköt, és máris működik a funkció az autóban! :)

Az egyik céges autónkban pedig annakidején feláras extra volt a krómozott hűtőmaszk. Ha nem kérted az opciót, akkor egy matt fekete hűtőmaszkot kaptál, ami valójában egy feketére lefestett, de a festék alatt krómozott hűtőmaszk volt. Az idő megtette dolgát: pár év alatt lemállott a fekete festék, és lőn extra krómozott hűtőmaszk! :)

Szerintem az értetlenkedés nem annak szólt, hogy ne láttunk volna még vakdugót autóban, hanem inkább annak, hogy minek jaszkarizol egy angol hashtag-gel, amit csak te használsz és még leírni sem sikerült helyesen.

A lenott rozsaszin mukorme es a rozsaszin papucsa alapjan nem csak az autos extrakat, de az akvariumot sem engedheti meg maganak. :)

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?