A gourmet reggeliről ...

Meg kell adni a módját.

Hozzászólások

Kisebb TDP-jű switch-et használj.

Nyílt láng használata az irodában mennyire engedett? 

Nem változott a besorolása azóta, amióta itt még dohányozni is lehetett. Szabályozás: tűzjelző ha bejelez, az fizet, aki miatt bejelzett. 

Kofola: Gondoltam, hogy szlovák Lidi :D, annál már a sztiviás Tikkadt Szöcske is jobb (a cukros pont ugyanolyan gurmé, mint a kofóla) :D

Fogalmam sincs, de ez egy trollpost, gondolom sejtetted magadtól is. :)

trey @ gépház

Mellé a gurmé kofola is ott van :D

Múlt héten voltunk Szlovákiában vacsorázni a munkatársakkal. Egyikük sosem ivott Kofalát. Mondtuk, hogy az egy életellenes szar, de volt egy haver, aki dicsérte. Erre a kolléga is megkóstolta, szerinte is életellenes merénylet. Mi szóltunk.

De, ha már ennyire "ízlett" neki, másik kolléga hozatott neki egy egész 2 literes palackkal. Mire vannak a jó barátok, ha nem erre? :D

trey @ gépház

Az nem rontja az kaja élvezeti értékét, hogy a forrasztólámpához büdösített gáz van? A direkt kajához való mini-lángszórók általában szagosítatlan öngyújtógázzal mennek. Vagy a tetrahidrotiofén és a terc-butil-merkaptán már elég, mire a láng hegyéig érne?

Abban mi lenne az érdekes? Mármint, ha hozzávaló eszközt használnánk?

Előzmény:

Kolléga: - "kéne ehhez a brüléhez egy kissárkány"

Én: - "Pl. tetőfedők által használt PB-palackos nem lenne jobb (értsd: trollabb) hozzá?"

Kolléga: - "🤔"

Kolléga másnap megjelent ezzel. Megmelegítették, elfogyasztották.

Szerintem ízlett nekik :D

trey @ gépház