A hobbilovaglásról ...

🙄

Hozzászólások

Ehhez én túl öreg vagyok. Kicsit nekem Monty Python.

A Monty Python nem az abszurdot mutatta be hanem a jövőt! :-)

Ez egyébként megoldás lehet az öttusa lovaglás problémájára. Ezt kell betenni a valódi élő lovas lovaglás helyére, a játék határok nélkül bohóckodás helyett. Az első olimpián bemutatva jelentős lenne a nézettsége és mostanában csak ez számít. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Ez de béna. Na megyek edzeni, itt vagyok pár képen https://www.pto.hu/extr-m-vasal-s/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Az idetlenkedes rossz? Ezek gyerekek. Kimennek a levegore, mozognak, jol erzik magukat.

Amikor mi voltunk gyerekek, nekunk meg az sem volt kriterium, hogy lofej formaja legyen, eleg volt egy partvisnyel meg egy bot, es mentunk csepelni egymast, mert azt jatszottuk, hogy ez a lovagi torna. A boomerek mar akkor is olyanokat mondogattak, hogy ne idetlenkedjetek. :)

🤷‍♂️

Mondjuk, lehet, hogy az az évi 8 ezer (motorral együtt) tartalmasabb adrenalin és egyéb férfias dolgok tekintetében, mint évi 40 ezer km budapesti agglomerációból ingázás -20 km/h órás sebességgel, lépésben + a karácsonyi dugóban üldögélés :D :D :D

trey @ gépház

Ez mondjuk így is van. Brad Pitt? Motorozik. Keanu Reeves? Motorozik? Patrick Dempsey? Autóversenyzik. James Dean? Paul Newman? Motorozott, autóversenyezett. Steve McQueen? Ja, tudod a választ.

Minden valamirevaló férfi kapcsolódik a motorsportokhoz.

Manapság a férfiak? Törölköző-szoknyát hordanak. Majd lesz róla blog hamarost!

trey @ gépház

Sokkal. Gátfutás egy atlétikai sport. Igen, amíg 10-12 éves gayerek csinálja, addig nincs gond. De mikor 23 évesen csinálja ugyanezt, akkor ott már gond van az emeleten. Értem én, hogy jaj elfogadás meg fene nagy szabadság, de azért ez már túlzás. Én sem állok neki dömperrel homokvárat építeni...

Gatfutas? Hogy nehany hulyegyerek szaladgal korbe egy zart palyan, es akadalyokon ugrik at ahelyett, hogy felrugnak oket es szaladhatnanak sik talajon? Noooormalis? Ez a szegeny ember Nascarja. Csak idetlenkedes.

Meg eleve az atletika. Minek atugrani egy rud felett, amikor siman atsetalhatsz alatta? Nem kene pluszban ugrorudat venni, meg szivacsokat. Takarodjok ki kapalni a foldekre az osszes, vagy a szalag melle, hat mit kepzelnek, idetlenkednek egesz nap! :)

Miert ne lehetne? Gimi alatt en is jartam atletikara, nem olyan elit sport az. Korbe-korbe futottunk, meg nehez femgolyokat dobaltunk el minel messzebbre.

Csak azert nem tartod idetlenkedesnek, mert ezt a meccset mar az okori gorogok lejatszottak. Ott is biztos volt olyan, hogy a fater megverte a gyereket, amiert kidobta a kertbol a kalapacsot. Egy generacioval kesobb meg belepot lehetett szedni Olimpiaban, hogy emberek megnezzek az eldobalt bizbaszokat.

Az, hogy ez elmegy 5 éves korig. De amikor 14 éves bakfisok ugrabugrálnak ilyesmivel, az kérdéseket vet fel. Ilyen nemzedéket nevelünk, aztán csodálkozunk, ha ilyen szinten maradnak?

Nem beszélve, amikor 40-50 éves asszonyokat látunk vesszőparipán.

trey @ gépház

Na és? Máshol meg egy hegyről legurított sajtot terelgetnek, a jeget polírozzák egy súly előtt, hogy jó irányba csússzon, vagy egy görbe ütővel egy kis golyót próbálnak egy pocsolya melletti lukba távolról beleütni. Tök leszarom, amíg nekem nem kötelező ezt csinálni. Jobb, mint ha díszpárnát hímeznének, mert azt valakinek majd kerülgetnie kell, meg nagyobb lakást venni, hogy elférjen.

Máshol meg egy hegyről legurított sajtot terelgetnek

Azon is röhögök, bár ott ők is tudják, hogy balfaszság, progresszív szülők nem akarják a világnak bizonygatni, hogy ez nem nevetséges.

Tök leszarom, amíg nekem nem kötelező ezt csinálni.

De, röhögni azért lehet?

trey @ gépház

Nem. Én nem nézem hülyének azért, mert unom a hobbiját, nem tartom nevetségesnek. A tiedet is unom. Lehet, hogy te is unnád az enyémet. Sosem értettem, hogy milyen gonosz ember érzi viccesnek a "hét pofáraesései" c. videókat, nekem mondjuk Rejtő, Wodehouse vagy Romhányi vicces, de nem az, hogy kiröhögjem, akinek peche volt, vagy akinek a hobbija engem nem érdekel.

Már vártam, hogy megjelenjenek a liberális idióták. Felénk lovaglásból egy óra ~5000 huf. Heti egyszer ki bírom fizetni a gyermekemnek. El nem mondom mennyire élvezi és a hatása milyen hasznos. E helyett persze lehet bohóckodni is ha arra van igény.

A gerincet érő, hirtelen, impulzusszerű erőhatásokat tartod hasznosnak a lovaglásban? Bizonyára teljesen véletlen, hogy külön iparág a lovaglásmániásoknak szánt fizioterápia, masszázs, csontkovács, stb. Amióta feltalálták az uszodát, biciklit, edzőgépeket, azóta a lovaglás is bohóckodás, csak még legalább drága is, meg még tele is szarják az utat a dögök.

Valamiért szeretem az ilyen hülyéket.
Lehet, hogy a barantások, kurultájasok és óragyűjtők iránt is ezért vagyok megértéssel.

Akinek ez nem tetszik, annak az a baja, hogy végérvényesen és visszavonhatatlanul boomer lett! A humorérzék, az élet és az emberek szeretete elveszett a háborúban. Maradt a keserűség, amit felsőbbrendűséggel próbáltok álcázni!

Ez egy tök jó ötlet, jó sport, jó buli. Ezen feszengeni olyan, mint hogy "nehogy már ezek szégyenérzet nélkül egyszerűen csak jól érezzék magulat! Hogy képzelik?"