A "klímavédők" naivitásáról ...

Évekkel ezelőtt, amikor azt mondtam, hogy Greta Thunberg csak egy naiv politikai termék, röhögtetek ...

Hozzászólások

Ki röhögött? Csak a jakubovics-féléknek nem volt egyértelmű.

Ez a palesztin kendős húzása tényleg arra utal, hogy totál naív a kiscsaj. De sajnos megvan az esélye annak is, hogy ezt is parancsra csinálja. Ha így van, akkor a hátterűek célja hogy repedéseket is szándékosan hozzák létre az emberek között a jó öreg oszdd meg és uralkodj elv alapján.

Szerintem nem Grétácska megélhetése a fő kérdés: a szülei jól el vannak eresztve, nyilván eltartják még. Akár az utazgatás is beleférhet nekik. A dolog onnantól kezdve bűzlik, hogy megjelenhet valaki a sajtóban mindenütt. Ha nem lenne a hátteresek célja, hogy pörgetve legyen Gréta, akkor egyszerűen elhallgatták volna, és kész, puffoghatott volna a 100 ismerősének Facebookon. Mivel bekerült az összes sajtóba mindenütt, nyilvánvaló, hogy a háttér embere.

A kérdés most főleg az, hogy most el lesz-e hallgatva, vagy továbbra is tolják-e? Ha tolják - és egyelőre úgy néz ki tolják, hiszen hallottuk és láttuk a palesztínkockás kendőben - akkor sajnos szándékosan készítenek szakadékokat az emberek közé. Talán azért használják őt erre a célra, mert látszólag eddig is a hivatalos politika ellenzéke volt Gréta, és ezért adták neki újra ezt a szerepet. Még ha teljesen más a kérdés, akkor is.

Ahogy írod is lentebb : divide et impera. Ez a politika sava-borsa manapság (is). Csak nézd meg, hogy egymásnak ugrunk az ingyenélő nyomorult politikusok miatt...

Amúgy meg szvsz jól tejel az influenszer meló, a kiscsajnak kell majd a zsé, nem feltétlenül kell a szülőknek eltartani. Van nekünk is mindig egy ilyen bige: Nagy Blanka, most ez a kis Gréta-utánzat Pankotai Lili. :) 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

GT sok fiatal figyelmét hívta fel a klímavédelem fontosságára és ez így akkor jó is volt.
Szél balos lett, ennyi.
A média azokat kapja fel akik valamiért nagyobb habot vernek.
Trombi meg azért linkel ilyeneket, hogy megmutathassa, hogy ő már régen is milyen okos volt.