A Threads-ről ...

Hozzászólások

de akkor honnan tudod hogy aktuálisan ki akarja lerombolni magyarországot ? vagy hogyan hallgatnad a legszánalmasabb miniszterelnök hazugságait? arra gondolok aki 13 éve teljhatalommal kormányoz, akit az ellenzék nem tud leváltani de mégis gyurcsány áll mindenben az útjában, vagy az eu akinek éppen nyaliznak hogy legyen pénz. 🤣🤣🤣

trey hozta ide a fidesz témát. 🤷‍♂️

de egyébként örülök, hogy te sem latsz semmi furat abban hogy 13 éve 2/3al kormányoz valaki mégsem tud bizonyos dolgokban semmit se tenni me’ gúcsán.

🤣 tanarok fizu emelésre nincs pénz ugye, csak kis vasútra meg hatvanpusztai birtokra meg luxi jachtozasra a hanyatló nyugaton. :D 

oregon legalább már bebukott hogy mégse akkora fidesz fan, hiszen múltkor egy szolid “dögölj meg”-el elárulta hogy annyira azért o sem örülne neki ha az állam elvinné a vállalkozását. 

ti fidesz fanok egyből személyeskedtek ha valaki bántja aput, vagy kérdésekkel provokál ilyen magas adók mellett. fura, nem?

tessek kuldok neked igényes művelt műsort estére. gondolom a fidesz fanok nagyon szeretik ezt. 🤷‍♂️

Trey idehozta a topikba vágó részét a témának: a Fidesz fent van. Kapcsolódik a témához.

A Te

  • 13 éve 2/3al kormányoz
  • tanarok fizu emelésre
  • csak kis vasút
  • hatvanpusztai birtok
  • luxi jacht
  • hanyatló nyugat
  • fidesz fan
  • ti fidesz fanok
  • <gagyi YT meme>

témád semmiképpen sem kapcsolódik a nyitóhoz.

Gondolom nem lesz meg az, hogy mi a baj veled.

trey @ gépház

jaj ugyan már, ne tedd a fejed. mindketten tudjuk jól, hogy azért dobtad be hogy flame legyen. 😏 gagyi youtube meme? de hat ezzel volt tele plakatolva minden utca, youtube reklám, tv reklám. :D érted, erre a gagyi mém reklámra költöttek több száz millio forintot, most miert mondod hogy gagyi? ne serts mar meg több millio adó fizető embert! csomó adó forint ment rá el!

Nem szeretek ilyet leírni, de sajnos kénytelen vagyok. A te legfőbb problémád az, hogy reménytelenül buta vagy. Mint tudjuk, egy hülyével pedig nem szabad vitatkozni, mert lehúz a szintjére és legyőz a rutinjával. Ennek szellemében fel is adom a veled való kommunikációt.

izé

Már az eredmény, hogy Grande El Quroékkal szemben három egymásra következő válság, és a szarházi hazai és nemzetközi téren uszító bolsik lassan tizennégy évnyi tevékenysége ellenére sem omlott össze a gazdaság.

"The vision of Christ that thou dost see
Is my vision’s greatest enemy."

A lilahajúak át fognak állni rá rögtön, amint a balos propagandaoldalak elkezdik reklámozni. Nekem egyik se kellett még, de értem, hogy rövid hírekre jó a különféle projektektől - régen RSS feedet kellett parse-olni a különféle open source projektek honlapjáról, most meg mindnek van Twittere és ott jelentik be, amit akarnak, 160 karakterben.

Belenéztem. Ez valami pornó oldal? Minden második posztban valami kiscsaj rázza a seggét vagy a cickóit.

[Falu.Me]==>[-][][X]

Nincs ok-okozati összefüggés. Nem vagyok b.zi.

De!

Manapság mindenki a közösségi médiából akar megélni. Akinek nem megy az influenszerkedés, az keres magának/szintjének megfelelőt. A valagát/csöcsét rázni tudja, de valami egyedit felmutatni, az már nem megy. A 20-ik seggrázós videó után elég kiábrándító tud lenni.

[Falu.Me]==>[-][][X]
Szerkesztve: 2023. 12. 17., v – 10:22

Az fogja egy darabig hasznalni, aki ugy utalja Muskot mintha megkurta volna az anyjat / apjat. Aztan amikor elfogy a lendulet, es mar nem jelent tartalmat a “kocsok muskotaly” “sokkal lyobb mint a twitter!!” fele seggfajas megosztasa, visszaszivarognak fu alatt lasd mastodon.

Gondolom most a dramatic exit fazisban vagyunk.

Oszinten szolva, ha libtardok atszoknanak, nem is lenne baj. Csak hat nekik kell a vegtelen figyelem

Szerkesztve: 2023. 12. 17., v – 10:28

Na, erre nem számítottam! Lett egy követőm! Azt hittem, hogy ezen a kutya nincs fent. :D

trey @ gépház

Hát, ez nekem annyira releváns, mint ahogy a Twitter/X fiókba is azért léptem be, hogy 2 év tétlenség miatt ne töröljék - hátha kell egyszer, mert valamit csak ott lesz megnézhető.

Én teljesen feleslegesek tartom ezt a rengeteg, gyakorlatilag azonos funkciójú és egyaránt majdnem kizárólag szeméttel megtöltött közösségi platformot. Threads helett lehetne Threats a neve, találóbb lenne... Ugyanis olyanok ezek, mint a gyorséttermek. Ha nyílik egy új a környéken, akkor nem 50-50% lesz a vendégkör eloszlása az addigi egyetlen 100%-jához képest, hanem 85%-85%. Tehát az újat is meg a régit is majdnem ugyan annyian használják mint a régit használták összesen. Az emberek értékes életéből rabol el egy újabb hülyeség időt, haszontalanul. Persze Gen X-két nem is lehet tőlem pozitívabb véleményre számítani, gondolom...

Mint tech megszállott, régebben én is sokat nézegettem az össes ilyen social oldalt, mert be tud szippantani mind. Azt gondoltam, de jó új szórakozási, kikapcsolódási forma, és mindig van rajta valami újdonság, ráadásul rövid (nem több óra mint egy film vagy könyv). Pörgeti az ember, folyton lát valami érdekeset, aztán pörgeti tovább (sokat), hogy találjon újra valami érdekesnek tűnöt. De órákat lehet ezzel elnyomni, értelmetlenül, mert szórakoztató vagy oktató értéke messze nincs annyi (szőmomra) mint annak volt amit erre lecseréltem. Pláne, hogy ilyen mennyiségben nem lehet minőségi tratalmat előállítani, ergo rossz tartalomra pocsékolom az időt. Így rájötten, hogy csak frusztráltabb lett tőle az életem és kevesebb az időm (jóval kevesebb, napi órákat is el lehet ezek előtt ülni). Az meg nem működik, hogy rászánok mondjuk 15-20 percet, mert olyan mennyiségű _semmi_ kerül fel, hogy abban nem lehet ilyen rövid idő alatt megtalálni a kevés _valamit_. Akkor inkább a kevés valami lesz a járulékos veszteség, és azt sem nézem meg, de így a sok semmi nézésétől/olvasástól is mentesülök. Szóval nekem nem hiányzott egy újabb ilyen semmire sem való oldal, ami kizárólag azért született, hogy még több reklámot lehesen az emberek arcába tolni egy újabb helyen.

de kb. minek?

En ugyan ezt a kerdest feltehetnem a twitterrol is. Meg az osszes ActivityPub-os federated microblogging cuccrol.

I hate myself, because I'm not open-source.

Teljesen igazad van, egy nagy rakás kaki. De ez a hupról is elmondható, mint itt a [POL], van, de minek.

kicsit elkestek vele. mar evek ota nem a threads a divat, hanem az asyncio! :)

boomer..ezeknek...

nekem ez kicsit eros, bar mar megszokhattam volna :D

Ha nem olvasok róla itt, nem is tudom, hogy létezik.

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.

Milyen jól néz ki ez a threads weboldal! Emlékeztek, amikor még az instagram meg a facebook is jól nézett ki? Mennyit változott a világ! Majd ezt is telibeverik fosos csicsákkal, de most még szép! Bárcsak így maradna meg!

Egy újabb, teljesen felesleges e-szemét, illetve e-szemét gyártó üzem. Twittert, Instagramot stb. se használom. Több eszem van annál (remélem).
Fb-ból is az üzenetküldési részt használom. Napi 5 perc Fb nekem bőven elég. Tudom, boomer vagyok. :D

"Booomerek valószínűleg kerülik majd, mert #Instagram accounttal lehet bejelentkezni a postoláshoz, az meg ezeknek nincs."

Lebuktam.

Ko alatt lako luddita "X boomerek" neveben koszonjuk az informaciot.

Tessenek minket bekenhagyni, pont ugy ahogy eddig voltunk.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Akkor lenne hasznos, ha csak azokat mutatná a feed-en akikre feliratkozol. Ilyet nem látok benne.