Az Armageddonról ...

Ugyan a Telex prüszkölt tőle, de annál jobban éreztem, hogy mielőbb meg kell néznem. Nem csalódtam. Jó kis szilveszter délutáni szórakozás volt. PC-huszárok a közelébe se menjenek ... :)

 

Hozzászólások

PC-huszárok a közelébe se menjenek

 

"Megtekintését csak Mac-en ajánljuk!"

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

Az ott egy jol megirt reklam a Telexen.

az, hogy milyen temarol is irjanak, az is kerulhet ellenszolgaltatasba. Szerinted az a rengeteg mediaceleb hogy a turoba van mindig felul a posvanyban?

Ott van az a Berki noje. Reg meghalt, elotte valni is akart, nevet is visszaadta volna, de mivel bejaratott brand volt, igy azzal nyomul tovabb, es valahogy meg mindig tud szerepelni a mediaban. Persze hivhatjuk kapcsolatnak is, ha ugy jobban fekszik.

 

Temara visszaterve, az indexen is van rendszeresen netflixes bujtatott reklam, ilyen fiszem-faszom sorozatrol/epizodrol.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Ha ez burkolt reklám, az azt jelentené, hogy az Telex aljább, mint gondoltam. Remélem, hogy nem így van és a Telex követi az Etikai kódexüket ...

2.4.3. Az újságírói etikába ütköző cselekedetnek minősül, ha a média munkatársa akár a közszolgálati, akár a kereskedelmi médiában a fogyasztókat, az olvasókat, a nézőket, vagy a hallgatókat bármely termék vagy szolgáltatás kelendőségének fokozása érdekében bármilyen módon megtéveszti – ez vonatkozik a hamis tájékoztatásra és a burkolt reklámra egyaránt. Ilyen megtévesztésnek minősül pl. a feldicsérés, hírnévrontó összehasonlítás, a hiányos tájékoztatás, a „fizetett közlemény” típusú megjelölés elmaradása stb.

Gy.k.: a fizetett tartalmat a MÚOSZ szerint jelölni kell (x) és/vagy megjegyzés a cikk végén, hogy fizetett tartalom/ki fizette.

A lelki nyugalmatok érdekében remélem, hogy nincs igazad.

trey @ gépház

A brit humor akkor fog eltűnni, amikor az amerikai álszentség, szóval hiába verik a seggüket a földhöz a lilahajú belpestiek, csak viccet csinálnak saját magukból.

Szerkesztve: 2024. 01. 02., k – 07:35

Felénél vagyok ennek a Rózsa Gyurinak, folyton issza a vizet(?) Mindenesetre nem egy Bödőcs szint. Egy normális világban nem betíltanák, hanem csak nem néznék. Kötelező volt egy Grétázás, beteg gyerekekkel viccelődni is nagy humor. Vallást ugyanúgy lenézi mint a ballibsik. Aki meg RogánJóskát hallgat, nem fasiszta, csak idióta.

PS: a vikinges poén jó volt.

Bödőcs nagyon jó volt, amíg nem kezdett keményen szellemiségit játszani. Maradt volna a búcsúszentlászlói mindennapoknál ... sajnos kerültek ki a kezei közül nagyon ótvar dolgok. Mindemellett, még vannak megvillanásai, amiken szakadok.

BTW: az az ország, ahol egy humorista a hatalom kifigurázása mellett évi 68 millió forint nyereséget tud csinálni, ott semmi probléma nincs.

trey @ gépház

'80 után már nem igazán hiszem, hogy Komlós írta Hofi műsorait. Legjobb tudomásom szerint előtte is közösen dolgoztak/dolgozták ki a műsort, ráadásul Hofi már azelőtt is népszerű volt, mielőtt Komlós alkalmazta. Továbbá ez nem változtat azon, hogy Hofi igencsak jól megélt abból, hogy a hatalmat figurázta ki. Mégis szar volt a rendszer.

Az egyik különbség közte és Bödőcs között az, hogy az, hogy Hofi "felülről engedélyezett" humort tolt, biztonsági szelepként működött, Bödőcs pedig legjobb tudomásom szerint a független - azért nem tudnak vele mit kezdeni, mert most már túl népszerű, és valószínűleg jelentős negatív visszhangja lenne, ha megpróbálnák ellehetetleníteni. A kevésbé népszerű humoristákkal viszont simán megtörténik ilyesmi, pl: https://index.hu/kultur/2024/01/10/somogyi-andras-humorista-kiskoros-fe…

azért nem tudnak vele mit kezdeni,

Szerintem le se szarják. Miből gondolod, hogy valamit akarnak vele kezdeni?

A kevésbé népszerű humoristákkal viszont simán megtörténik ilyesmi, pl: https://index.hu/kultur/2024/01/10/somogyi-andras-humorista-kiskoros-fe…

Olvastam én is, jó kis marketing stunt a senki által nem ismert "humoristától". 5 perc 2,5 perc hírneve meg is volt.

trey @ gépház