A maciba' levésről ...

Ez egy teszt ...

Hozzászólások

Teszt?

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Akkor tessen szives napi 20 orat gamingolok "redzskvit" urnak segiteni visszatalalni, alantas halandoknak meg elmondani, hogy ez igy mi a pek pelo ?

Tisztelettel koszonom.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

https://www.wowhead.com/wotlk/spell=5487/bear-form

Shapeshift into bear form, increasing melee attack power by 120, armor contribution from cloth and leather items by 180%, and Stamina by 25%.

Magyarul, aki maci formában ütötte a játékost (mert ~fele annyi sebzést kap), az egy noob. :)

gyk: a maci az a druidnak a tank formaja.

En is csak azert ertem, mert 2000-es evek elejen Diablo 2-ztem. Ahol szinten volt druida es szinten Blizzard fejlesztes. Es ahol a druida valaszthatott, hogy onmaga marad, verfarkassa valtozik vagy "vermedveve" - utobbi fizikailag erosebb volt, de nem tudott varazsolni semmit.

NagyZ kommentje nelkul en se ertettem. Nem is tudtam, hogy wow-ban is van druida.

Ekkor kellett rányomni nekromantával egy vasszüzet, adni neki egy tűzgólemet meg pár felkeltett útszéli dögöt. Aztán megehettél akár 3 szem szotyit is, míg a droid’ felemésztette magát. Hozzá sem kellett nyúlni, csak nézni.

Ui van valahol van egy 97-es nekróm, amit cooperatív nékül csináltam. Te jó ég mennyi időt toltam bele. Szerintem a Silkroadnál is többet.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Es ahol a druida valaszthatott, hogy onmaga marad, verfarkassa valtozik vagy "vermedveve" ...

Ekkor kellett rányomni nekromantával egy vasszüzet, adni neki egy tűzgólemet meg pár felkeltett útszéli dögöt. Aztán megehettél akár 3 szem szotyit is...

Ha jól értem, a "maciban levés" egy intenzív látomásokkal tarkított téveszmés állapot lehet.

Csak mert ez az egész olyan, mintha egy elmeosztálynak rendezett pszichodráma szakkör leiratát olvasnám... :-D

Wow nélkül valami bestiális cuccra gondolnék.. ámbár ha valaki felpróbálna egy medvét, az a gyanús bátorsága miatt talán-talán már kiérdemelné ha erre gerjed. Vagy a fene tudja, nem vágom annyira az ilyen modern dolgokat.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Úristen, revol wow. Ott voltam. Meg utána taurin. Meg sokáig eredetin is.

7,5 évem van benne. Mondanám hogy pocsékba ment, de igazából nem. Haverkodtam össze olyan emberekkel akikkel azóta is tartom a kapcsolatot, illetve iszonyat jókat röhögtünk mindig. Nagyon hangulatos guildba voltam, mindenki idióta barom volt a szó lehető legjobb értelmében, nem egyszer azért wipeoltunk be egy keményebb 25HC-n mert valaki ellőtt valami orbitális baromságot és egyszerűen szétestünk a röhögéstől.

És bár senkit nem érdekel de Disc/Holy pap healer main, pala tank és affli lock DPS. Mindhárommal arcátlanul profi szinten űztem BC elejétől kb Cata végéig, meg egyszer visszahúzott a legion pár hónapra de már elmúlt.

Ja és természetesen FOR THE HORDE!!!

Szerkesztve: 2024. 01. 04., cs – 13:31

- "Este esküvő lesz! Jössz?

meg:

- Te, pszt! Speedhack van a hajón!

🤣

trey @ gépház