Barbieról ...

Moziba ilyen ramatyért nem járok, de mivel megérkezett az HBO Max-ra (vagy mi a faszom a neve éppen ezen a héten) és mivel akkora hype volt körülötte, megnéztem. Te. Jó. Ég! Mi a retek történt ebben a "filmben"? :D Próbáltam benne mondanivalót keresni ...

Hozzászólások

Szerkesztve: 2024. 01. 07., v – 12:28

> Te. Jó. Ég! Mi a retek történt

Nyilván ez csak költői volt! Konkrétan hányás történt ott!

Egyébként a meleg hupereknek ez nem szólt! Tehát ezzel a kommentemmel nem üzenni, sem bántani nem akartam őket. Infóban egy az érdeklődésünk, stb. és elbeszélgetünk, meg a huper az nincs identitáshoz kötve! De az a film egy retek!

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

https://youtu.be/o5X-n6C-VqE?si=2wEzqLRHhwAR8GYj
> aztakurva, ez az ovirap még 2024-ben is menőnek számít?

Igen! sabe, ez még 2030-ban is azt fogja neked üzenni, hogy az utcán egy senki vagy! Kapaszkodj bele a szatyrodba!

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Bocsánat mindenkitől, pont lesz@rom, de léptem a hupról egy picikét!

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

JF Gariepy megmondta a tutit: https://twitter.com/JFGariepy/status/1683271334967517184

"Barbie is absolutely NOT a leftist movie. Barbie says both the exploitation of women's bodies AND the feminist man-hating revolution against it are to be dropped as they are plastic versions of ourselves. Our goal is to accept our real selves as hetero baby-making machines."

Ez az összefogalója a majd 50 perces elemzésének. A film arról szól, hogy elfogadjuk, hogy hetero bébicsináló gépek vagyunk. Csak a legtöbben félreértik.

(Én nem láttam a filmet, nem is tudom akarom-e látni, vagy hogy fenn van-e a kedvenc videotékámon.)

Mi? Semmi. Ez is csak egy arnyek, amit a szemedre huznak , hogy a valosag ne bantson.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Szerkesztve: 2024. 01. 07., v – 16:37

--bocs nemide

Minek idegesíted magad ezzel a szeméttel? Én még ezt a yt videót sem indítottam el, épp elég volt 20 mp belőle hónapokkal ezelőtt.

Még valami: ez is egy termék. Ha nem lenne piaca, nem lenne termék sem. Főleg Hollywoodban, ahol minden a pénzről szól. Most már nem úgy csinálnak filmeket, hogy csinálunk valamit, aztán vagy bejön, vagy nem (van ilyen is, de azokat általában a művészfilm kategóriába sorolják, nem mintha gond lenne, arra is van igény). Pontosan ki van fillérre, akarom mondani centre számolva, hogy hány millió dollár bevételt fog termeli a cucc, ha ez a producer, az a forgatókönyvíró, amaz meg a főszereplő, és x összeget költenek marketingre. És itt a marketingben pontosan ez is benne van, hogy beszélünk róla, így olyan emberek figyelmét is felkelti, akikhez a "hagyományos" csatornákon el sem jutna a dolog. Tök mindegy, hogy hol és mit beszélnek a termékről, csak a termékről beszéljenek.

[Falu.Me]==>[-][][X]

Ezt a sok fanyalgást! - Hát Margot Robbie nektek már semmit ér? (Nem láttam a filmet, de ha, - kizárólag csak "lopva"(!) - megnézném, az Margot-nak szólna. Az belőle eddig látottakból egyértelmű számomra, hogy megérné, - ha barbinak öltözik és ha annak vetkőzik, - (ami egy öltöztető-babánál, úgymond természetesnek kellene lennie...!)

:)

Hozzám nem!  :)  (Margot Elise Robbie - 2 July 1990)

https://c4.wallpaperflare.com/wallpaper/53/1018/404/actress-australian-…

https://ilarge.lisimg.com/image/8995600/740full-margot-robbie.jpg

- Szerintem a sztárok között kevés ilyen lélegzetelállító szépség, kisugárzás van. (Az intelligencia hányadosa pedig, - ha valakinek hiányozna, - a gyönyörű szemeiről olvasható. - Persze a "képességeihez képest" biztosan be is van "skatulyázva".)

Minden megafonos szidja a nyugatot, a nyugati kultúrát a nyugati életmódot.
Sok minden elárul, hogy ott nyaralnak azt a kultúrát fogyasztják (biztos rá vannak kényszerítve). Ezek bemutatására a aljáról válogatnak a magaskultúrát távolról elkerülik. Pedig az is van csak nem veszik észre, nem is értik.
Ez a film egy tömeg film, nem remekmű, de nem is szemét. Azt belátom, hogy jól lehet szidni hiszen rózsaszín és egy nő a főszereplő.
A Trombi klónok sohasem hoznak pozitív ellenpéldát a nemnyugatról pedig biztos születnek remek filmek Azerbajdzsánban, Oroszországban, Kínában...
De hagyjuk is a mai Magyar kultúra is nagyot megy a Blokáddal, Aranybullával és nem sokára érkező 6 milliárdos Petőfi filmmel. A Petőfi jó lesz szerintem. Van benne ablakon kiugrás, bunyózás és győzelem. Azt nem tudjátok, hogy hol ér véget? A ruszkik bejönnek vagy meg sem lesz említve?
 

Nem, nem erről szól. A férfiakat is elnyomták, Kent Barbie elzavarta állandóan a csajos estékről, csak díszletek voltak. Ez egy modern izé akart lenni, de nem sikerült.

Nézzük az értékelést:

9 Golden Globe-ra jelölték, kettőt nyert meg:

  • legjobb dal (ezt valójában Billie Eilish kapta)
  • legnagyobb kasszasiker (ezt meg a hype, hiszen jegyet még azelőtt váltanak, hogy a filmet látták volna)

Magyarul, kuka az egész. Ahogy írtam. Ja, a Golden Globe kiosztás előtt írtam a blogpostot, nem utána.

trey @ gépház

sohasem hoznak pozitív ellenpéldát [...] a mai Magyar kultúra is nagyot megy a Blokáddal, Aranybullával és nem sokára érkező 6 milliárdos Petőfi filmmel

Ertem mit akarsz mondani, de ugyanazt csinalod ellentetes elojellel. Pozitiv magyar filmes (ellen)peldakent szeretnem megemliteni Antal Nimród nevet. Ugy a fair.

Egyebkent inkabb "mai nyugat", mint "nyugat" a kritika targya, olyan emberek szidjak a 2020-as evek Hollywood-i filmjeit, akik a 90-es es 2000-es evek amerikai filmjeit imadtak, es csalodottak.

A Kontrollt nagyon nem mindegy, hogy milyen hangulatban nezed. Azt a filmet ha nem tudod befogadni es aterezni, akkor mindegy. A napodon is mulik amelyiken talalkozol vele elsore.

Vacancy - abbol a klisebol a legjobb meg. Sok film epul hasonlo kaptafara, a Vacancy-nal is gyengebbek. Raadasul az egy netto amerikai horror, csak a rendezo magyar.

Szinten Antal Nimrod: a Viszkis mar csak szart er?

> Te. Jó. Ég! Mi a retek történt ebben a "filmben"?

fogalmam sincs. en az elso eneklesig birtam csak nezni, ami max 10 perc lehetett.

Jut eszembe: Hókefélke és a hét bögre - ez is hasonlít valamire. ;)

Margot Robbie az idei Oscar-gála nagy vesztese, Cillian Murphy először nyerhet

Lássuk be, ezért a semmitmondó, giccses-szirupos szarért faszkorbács járna, nem Oscar ... jól van ez így :)

Cillian-nek viszont drukkolok, hogy összejöjjön. Nagyot ment a Peaky Blinders-ben :D Az Oppenheimer-t nem láttam, de itt az ideje!

trey @ gépház

Látom, a térdelő hozzászólók továbbra is lelkesen ügyködnek a 2026-os buktájukon. :)

:)