[POL] A kémiai kasztrálásról ...

Kíváncsi lennék, hogy mennyi "emberjogi" pert (értsd: börtönbiznisz pert) indítanának azonnal ... Oh, wait ... Én csak annyit kérdeznék: hol kell aláírni?

Hozzászólások

Ez ugyanaz a sztori mint a halalbuntetes. Boven lenne, aki raszolgalna, viszont az igazsagszolgaltatas nem tevedhetetlen, par ev bortont konnyebb jovatenni, mint valami veglegesebbet.

Boritekolhato, hogy elobb-utobb szar kerulne a palacsintaba. Nekem ugy is jo, ha siman csak bortonbe zarnak a pedofilokat, nem ilyen himi-humi penzbuntetseket meg felfuggesztettet kapnanak.

Nekem ugy is jo, ha siman csak bortonbe zarnak a pedofilokat

A baloldal meg majd pereli az államot a szegény pedók fogvatartási körülményeiért (börtönbiznisz) az emberjogi bíróságon.

https://index.hu/belfold/2021/01/05/bortonbiznisz_az_vajon_mi/

Semmi se jó ...

trey @ gépház

baloldal ultraprogressziv, jelenlegi rendszernel liberalisabbert kuzdo oldal

A baloldalisag onmagaban csak egy magasabb szintu szocialis halo es szocialis erzekenyseg megadasarol szolna. De a Fidesz sajtojanak egy reszeben mindenki, aki naluk picivel is szocialistabb, az mar szelsosegesen progressziv.

Hasonloan gyakori tevedes, amikor "szelsojobbosnak" hivjak azt, aki autonomiat akarna Erdelynek pl.

Magyarországon az SZDSZ-MSZ(M)P kormánykoalíció ideje alatt összenőtt, az idegen érdekeket képviselő SZDSZ méltó folytatója a DK (ami nem mellesleg az MSZ(M)P-ből jött létre) szóval stimmel. Összenőttek. Ezeknek volt a baloldali programja a segély alapú társadalom, szóval minden kellék helyén van.

trey @ gépház

Úgy vélem látni, hogy a Fidesz is beközelített az "összenövés" felé. Sajnos az az impex-es, nyugaton működő vagyontömeg felett nem nézhetnek mellé. Nagy a pénzhiány és még nagyobb lesz nemsokára. - Brüsszel-en keresztüli is folyamatos a nyomás, a politikai befolyásolás. Kemény dió, a Fidesznek sem sikerült feltörni, és az a fránya háború is ösztönözni fogja. Végül a "Orbán takarodj" hangok felerősödése is a szavazótábor fogyását jelentheti, A Fidesz-nek számításba kell vennie, ha a hatalom megtartása a cél.

Most szerintem megindul a "fúziós kompromisszumok" láncolata. Bár nyilván eltart egy darabig, amíg elássák a csatabárdot, de Kína már jelzés értékű kinyilatkoztatást küldött, a nyugati bankrendszernek, hová teszi a voksát. (Nincsenek kételyeim a "judeo-bolsevik" iránymutatást illetően sem. - Végül, összenő, ami összetartozik. A magyar elit sem ellensége a saját pénzének.)

Bárki bármit mond, ideje lenne végre, a magyar társadalomban történő, új kiegyezésnek! Az elit soraiban foglalkozzanak most már a jövő felé vezető utak kövezésével, és ne a járdabontogatással.

A sitten allitolag nagyon szeretik a gyermekek ellen buncselekmenyeket elkovetoket. Mondjuk 10 ev minimum ugy, hogy a borton dicsosegfalara kikerulnek az erdemeikkel egyutt. A tobbit majd a bentiek intezik. Elvileg 1 ev sem kellene ahhoz, hogy tobbe ne jojjenek ki. 
A "Mayor of Kingstown"  -ban ez volt az egyik fo szal.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Erről beszéltem. Sajnos a böri nem megoldás. Egyrészt drágább 10 évtől életfogytig tartóban eltartani a börtönben a pedót mint 1-2 pirula, másrészt a foglalkozás nem éri el a célját a börtönbizniszes férgek miatt.

trey @ gépház

"Egyrészt drágább 10 évtől életfogytig tartóban eltartani a börtönben a pedót" -  Adni kell neki olyan munkát, amit el tud végezni, és aminek van valós haszna, amiből a koszt-kvártély-ruha-őrzés költsége kijön. Ha többet termel, akkor azt szabadlábra kerülésekor megkapja - ha kevesebbet, akkor azt utólag behajtani rajta. (Vagy az ellátásán/körülményein khm. egyszerűsíteni/olcsósítani...)

2022-ben 19 ezernel tobb ures allashely volt szakkepzettseget nem igenylo munkakorben, szerintem lehetne nekik elfoglaltsagot talalni.

Amugy minden olyan allast, amit szakkepzetlen vendegmunkassal akarnak mostanaban betolteni gyarakban, oda is mehetnenek. Meg fizetni sem kene nekik, ugye, azon kivul, amit amugy is koltenek rajuk. Win-win.

Mennyibe kerül szerited egy elítélt EU-konform fogvatartása / hó? Ebbe pls. számoljuk bele a börtönépítés / fő, a börtönőrök bére, az etetés-itatás, egészségügyi ellátás költségét + feltételezed, hogy a fogvatartott hajlandó dolgizni, ugyanis nem lehet kötelezni, se motiválni. Mivel motiválsz te egy életfogytost?

trey @ gépház

Nem kell EU konformnak lennie, meg a jogallamisag mintakepe, az USA sem ilyennek epitette/tartja fent guantanamot. Jogallamilag lehetne kinozni az ilyen fergeket...

Nem mindegy, miert marasztaljak el megint az orszagot? :) Akkor legalabb legyen oka.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Akkor amennyit termelt, annyiból fog kaját kapni, ruhát kapni, fűtést, meleg vizet ilyesmit kapni... És ha határozott időre van bevarrva, akkor annak lejárta után törleszti szépen azt, amibe a társadalomnak került, ha meg életfogytos, akkor a bekasztlizás előtt a meglévő ingó- és ingatlan vagyona állami vagyonkezelésbe kerül, és abból fedezik annak az időnek az ellátását, amikor nem dolgozik - vagy azért, mert nem akar, vagy azért, mert nem tud. Aztán ha eléri a nyugdíjkorhatárt, akkor ha volt nyugdíjra jogosító munkaviszonya, akkor annak alapján kap nyugdíjat, amivel a költségek levonása után gazdálkodhat - ha meg kevesebb, mint amennyibe az eltartása kerül, akkor azt való igaz, hogy az államnak/társadalomnak kell valahogy finanszíroznia.
De a herevere létet nagyon nem kéne támogatni, pláne egy bűnözési továbbképzés (azaz letöltendő szab.vesztés büntetés)  keretében...

Ma átlagosan évi 1 317 507 Ft-ba kerül egy rab őrzése és ellátása.

Allitolag. Azaz havi 110k, kb.

Ezt eleg sok rab ki tudna termelni maganak pl. epitoiparban.

Mivel motiválsz te egy életfogytost?

Amig dolgozik, addig sem kell egy cellaban rohadnia, ez baromi motivalo tud lenni.

No igen, halálbüntetés. Ez egy folyamatos lózung. Igenis, lehessen 3 video felvétel, meg 5 DNS alapján halálra ítélni valakit. Közvetett bizonyítékkal meg nem. Ennyi kéne csak. Csak ha erre az útra lépnek, akkor el kellene ismerni, hogy az esetek többségében úgy hoznak ítéletet, hogy csak valószínű hogy bűnös. Ezt meg ugye nem szabad, a király nem lehet meztelen.. Persze mindenki tudja, hogy ez így van, de kimondani nem lehet. És ezért lehet arra hivatkozni, hogy hát azért nem lehet, mert akkor lehet, hogy ártatlanokat végeznek ki.

lehessen 3 video felvétel, meg 5 DNS alapján

En lattam mar videofelvetelt arrol, hogy egy parasztgyerek beult egy urutazasra kepes vadaszgepbe, szetlott egy urallomast, majd nem sokkal kesobb az akarataval mozgatott targyakat maga korul.

A DNS-t meg csak oda kell hazudni melle.

Szerkesztve: 2024. 02. 21., sze – 14:01

amikor igy egy az egyben halljuk vissza a partpropaganda szohasznalatat, hogy "baloldal", kozben a felenek semmi koze a balhoz, ha egyaltalan letezik olyan

Ez biztosan ilyen filozófiai okfejtés lenne a részedről, amivel nem hagyom a témát elterelni. Bocs, de nem igazán érdekel, hogy a szaros és megbukott SZDSZ, ami az MSZMP-vel együtt kormányzott annak minden gagyiszar programjával (segélyalapú társadalom), az szerinted miért nem a bal(lib)oldal.

De, nincsenek illúzióim, úgyis leírod.

trey @ gépház

Alatamaszthatnad a mondandodat :)
Jelenleg az a szitu, hogy az eddigi gyermekvedelmi jogszabalyokat pont ok nem szavaztak meg. Talan azert, mert nem ertettek vele egyet, talan azert, mert nem ismerik a konstruktiv ellenzekiseg fogalmat.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

az a mondanivalom, hogy a fele nem baloldali.

en szoba sem hoztam a gyermekvedelmi jogszabalyokat, amikben a homokossag meg a pedofilia egy lapon van emlitve. Nem tudom mi szamit konstruktivnak, ha jol tudom jeleztek, hogy a kettot vegyek kette, es akkor megszavazzak, mire a Fidesz, akik kiengedtek a pedobacsit, kozoltek, hogy "a bal oldal nem szavazta meg, mert szeretik a pedofilokat". rosszul foglaltam ossze?

En szoba hoztam. :)
Ha a terelest "rossz osszefoglalas" -kent ertelmezed, akkor igen, rosszul.

Egyebirant mutass ra nekem kerlek, hogy hol van az leirva, hogy meleg == pedofil. Lehetoleg most ne terelj, csak az egzakt valaszt varnam, mert anno en sajnos nem voltam arra hajlando, hogy elolvassam a torvenyt, de a fenti allitasod alapjan valoszinuleg beteve tudod, nem holmi hiroldalakrol szeded az infot.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Mondok peldat. Ha az a javaslatom, hogy Vegyuk el wladek1 hazat, majd adjuk oda egy hajlektalannak, majd ezt nem szavazod meg, akkor azt fogom mondani, hogy wladek1 nem akar hazat adni a hajlektalanoknak. Holott lehet, hogy te a javaslatom azon reszevel egyet ertessz, hogy adjunk hazat egy hajlektalannak, csak a masik reszevel nem.

Remelem nem teleltal benne terelest. Tekintsunk el attol hogy a pelda a hajlektalanoknak haz adasa volt csak ugy, epp ez jutott eszembe.

 

azt nem tudtam meg hogyan kell 2/3 elleneben konstruktivnak lenne, sem terelve, sem tereletlenul.

Hol a vonatkozo paragrafus? Légyszi, maradjunk annál a tézisnél, hogy szerinted a homoszexuális === pedofil. Ugyanis mivel leírva nincs (és ezt biztosan leírhatjuk, mivel nem tudsz mit idecitálni), ezért valószínűleg Te magad gondolkodsz így.

Ejnye.

Konstruktivitás: Tudod, az ellenzéknek, legyen az bármilyen nézetű, nem az a feladata, hogy mindenre kategórikusan azt mondja, hogy szar, meg visitozva kirohanni anyucihoz hogy nyomasson már az orszaága ellen hetesczikkelyt. Mert ugye azt is tudod, hogy nem Orban, meg a Fidesz baszik ra az EP/EU/EB/ET/EWhatever szarakodasaival, hanem azok, akik ebben az orszagban elnek.  A 2/3 -az elsőtől a sokadikig, sőt, még a 2050-es években is- meg nekik köszönhető elsősorban, és ezt Te is pontosan tudod. Sokszor, sokan lmondtak mar, de az ellenzek renduletlenul dolgozik azon, hogy minel nagyobb szarban legyen. Deal with it...

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

senki nem mondta, hogy ugyanaz, azt mondtam, hogy van egy tovenyjavaslat, aminek van A pontja es B pontja, es ha A miatt az egeszet nem fogadod el, azzal vadolnak, hogy B ellen vagy.

tovabbra sem tudtam meg, miert kell oket baloldalnak hivni

 

Van egy kerdesem. Hogyan tekintessz a Fideszre? A Fidesz a jo, az ellenzek a rossz, vagy pedig mindketto szar alakok gyulekezete, csak a fidesz kicsit kevesbe szar?

 

az elso ketharmad a Gyorcsanylak koszonheto, ezt en is pontosan tudom. De azt is, hogy most mar annyira lejt a palya, hogy mar nem nyerhet mas. 

 

> Ugyanis mivel leírva nincs (és ezt biztosan leírhatjuk, mivel nem tudsz mit idecitálni), ezért valószínűleg Te magad gondolkodsz így.

Erre a kovetkeztetesre hogy juthattunk el, arrol fogalmam nincs.

Az utolsó mondatod azt hiszem, nem engem jellemez. 

Az előzőekhez meg annyit, hogy nem lényeges, kire szavazol, mindegyik lop. Arra azonban nem fogok szavazni, aki azért, mert nem sikerül valamit elérnie, azok ellen fordul, akikből él. A politikusok eltartója az adófizető.

Pl itt van akár a folyamatos hiszti, amit fent írtam, de ott van az is, hogy mindegy mi az, ők ellene szavaznak. Hisztis hulyegyerekek gyülekezete. Nem a Fideszre szavazok, hanem arra, hogy az ilyen nyomorultak takarodjanak az anyjukba. Ha ehhez a Fidesz kell, akkor így jártam. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

probalom levezetni a sorrender. Miutan eppen hogy azt kertem szamon, hogy a homoszexualisokat es a pedofilokat egy kalap ala veszik, arra jutottal, hogy akkor biztos en azt gomdolom, hogy akkor a ketto ugyanaz. Es amikor kikerem magamnak, hogy a szamba adsz ilyet, akkor kozlod, hogy ez engem jellemez. Erdekes.

Ez egy kicsit ilyen: Fidesz kiembedi a pedobacsit -> hoz valami elfogadhatatlan torvenyjavaslatot -> ellenzek nem szavazza meg -> az ellenzek szereti a pedofilokat (nyilvan ez lesz majd)

holott ok engedtek ki a pedobacsit

barii rakerdez, hogy miert egy torvenyjavaslatban vannak a melegek meg a perdofilok -> barii biztos azt gondolja, hogy a meleg meg a pedofil ugyanaz

holott pont azzal kezdtem, hogy nem kene.

 

EU penzek: Allam megadoztatja az embereket es a cegeket, oda adja az EUnak, az EU vissza adja, oda adja az allamnak, az allam oda adja a sajat baratainak es rokonainak. Nos, az hogy az allam a baratainak penzt ad, attol nekem nem lesz jobb, az en szempontombol az inflacio.

Hol is van a hivatkozott paragrafus? Már többször kértem, de valamiért elmaradt. Linkeld már plz, hogy ne egesd le magad előttem a folyamatos kavarasokkal. Ugyanis innen indult a dolog. 

Nekem felesleges hadovalni, egyszerűen citald be, hol van leirva, hogy homoszexualitás = pedofília. Paragrafus, bekezdés, bármi jöhet. 

Utána beszélgetünk a többiről. :) Hajrá! 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

mint tobbszor emlitettem, nem mondta senki, hogy homoszexualitás = pedofília. 

En ugy tudom, hogy a torvenyjavaslatban, amit az ellenzek nme szavazott meg, volt egy A resz a melegekrol, meg egy B oldal a pedofilokrol. Bar a pedofilokrol szolo resszel egyet ertettek, nem szavaztak meg, mert a melegekrol szolo resszel nem ertettek egyet. Konstruktiv ellenzekkenet javasoltak, hogy legyek a ketto kulon valasztva, mire a fFidesz kozolte, hogy az ellenzek vedi a pedofilokat. Nyilvan nem veletlen kerult A es B egyutt benyujtva, hanem pont azert, hogy ezzel lehessen jonni.

Eddig nem kerestem ra, de most, ha mar szoba kerult, itt van egy link, amin a cim pedofiliarol szol, de utana csak homoszexualitasrol van szo benne.

https://mkogy.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A2100079.TV

>> a melegekrol szolo resszel nem ertettek egyet

"Tilos ... tizennyolc éven aluliak számára elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.”

"E foglalkozások nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére."

ez szól neked "melegekről"? ezzel nem értesz egyet?

egyreszt, a sok oldalbol kidaradtal kattot, ami Neked tetszik

Masreszt, mi szamit a homoszexualitas nepszerusetesenek? Az olyan mese, amiben vannak homoszexualisok is? Vagy ahol a foszereplo az? Vagy ahol konkretan azt mondjak, hogy az nagyon jo? 

Legyen a masodikra barmi is a valasz, miert ne lehetne? Az en izlesemnek nem felel meg, es nekem is sok az, ami mostanaban van, hogy mar nem lehet olyan Dsney meset kiabni, amiben nincs valami minority. Sok. De miert 0? Az, hogy ez en izlesemnek nem felel meg, azert meg nem akarom a sajat izlesem rakenyszeriteni masra. 

Ne lehessen a homoszexualitast nepszerusiteni

Ne lehessen mast vallast nepszerusiteni.

Ne lehessen mas kulturakbol szarmazo elemeket ne[szerusiteni

Ne lehessen mas kulturak eteleirol fozos konyvet kiaddni

Hol lesz a vege? Miert pont ott?

Katalinka szsalj ell, jonnek a torokok es agyba fobe kinoznak. Ez ok, mert kulturalisan beagyazott, de nehogymar a meseben az egyik szereplo meleg legyen :D

ez túl végleges dolog, egy jogállamban ilyent csak "nemváltó" gyerekeken szabad végezni a szüleik beleegyezése nélkül

Gumicsont.

Mi van a pedofil nōkkel? Nekik sem fog felàllni, a mi is? Mi van ha, a kémiai kasztràlàs miatt, még súlyosabb pszichózissal kerül ki a normàlis tàrsadalomba az elkövetō? pl. Nem kisfiúkat taperàl majd, hanem kiereszti a vérüket.

Ez nem màs, mint egy himi-humi megoldàs, hogy csinàl valamit a sok ingyenélō politikus. Ilyenre végleges megoldàs kell, ugyanúgy, mint az erōszakos būnelkövetōk esetében.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Fidesz helyében úgy basznék ki az álszent ellenzékkel, hogy a jobbik javaslatát beterjeszteném szavazásra, megnézni, hogy mennyi ellenzéki balfasz nem szavazná meg.

trey @ gépház

Persze, meg a Fidesz se, csak rájuk lehetne égetni azt, amit eddig is tudtunk:

  • le se szarják a gyerekeket
  • le se szarják a pedofilokat
  • le se szarják az ügyet
  • maguk közül se vetik ki a pedókat
  • az egész addig érdekli őket, amíg a kormány ellen lehet fordítani

trey @ gépház

esetleg nézd meg, és rájössz hogy ide azok mentek ki - szerintem - nagy többségben akik belefáradtak már a bal oldal nyomoreksagaba is. nem mintha én vagy az itteniek közül bárki gyurcsányt kérné vissza. abban egyetértünk hogy a bal oldal teljesen használhatatlan banda. ettől még a fidesz bűnei nem nézhetőek el és nem teszi őket szenté hogy a konkurencia egy szar. 

Szép terelés, gázlángozás, szarkenegetés. Zolibácsi haverját, akinek kijárta a kegyelmet a szeretőjénél ez a törvény nem érinti, mert ő "csak" bűnsegéd.

Ha pedig érintené, akkor azt járják majd ki a haveroknak, hogy ne kapja meg a szert, vagy egyből csomagolják mellé az ellenszert ami visszabillenti a hormonokat, elvégre a testépítőknek sem okoz sok gondot beadni maguknak otthon egy hormoninjekciót.

Egyébként miért pont kémiai? Az túl humánus.

cirkusz.

egyetek.

kenyer nix.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Szerkesztve: 2024. 02. 23., p – 06:00

Apropó pedobűnözők, "megvédjük a gyerekeket":

N. László azért tudott megszökni a házi őrizetből, mert 2023. októberében és novemberében hetekre leállt a rendőrségi nyomkövető rendszer, így azok a gyanúsítottak vagy elítéltek, akik házi őrizetben voltak, és lábbilinccsel ellenőrizték a mozgásukat, feltűnés nélkül el tudták hagyni a számukra kijelölt zónát. A lap szerint nem egy váratlan technikai hiba történt, a rendszer azért állt le, mert a lábbilincsek által kibocsátott információkat tároló szerver megtelt, és nem volt aki karbantartsa. Az őrizetesek ugyanakkor elvben nem tudtak arról, hogy a lábukon lévő szerkezet nem működik, mindössze annyi tűnhetett fel nekik, hogy a szerkezet lassabban merült, köszönhetően annak, hogy a rendszer nem kért le róla adatokat.

A 444 az Országos Rendőr-főkapitányságnál érdeklődött az ügyről, ahol nem cáfolták sem azt, hogy gond volt a rendszerrel, sem azt, hogy szökés is történt.

„Az ilyen és ehhez hasonló összetett rendszerek, informatikai hálózatok működése során fordulhatnak és fordulnak is elő üzemzavarok, de azok kezelésére és soron kívüli javítására – szükség esetén pótlására – megfelelő eljárásrendeket dolgoztunk ki. 

https://friss-hirek.hu/index.php/azert-tudott-megszokni-a-hazi-orizetbo…

A 10 hónap felfüggesztett smafu, a lényeg ez:

"valamint végleges hatállyal eltiltotta minden olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezi, illetve ilyen személlyel egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyban áll."

Akármilyen kis büntetést kap egy ilyen elkövető, mellette mellékbüntetésként el vannak tiltva a kiskorúaktól. Ez lenne a lényeg.

És a legújabb fricska a Novák pedo kegyelemben, a szerkesztett BH folyóirat kiadását meg nem határozott időre felfüggesztették amíg kiderül, hogy az egyébként anonimizált, nyilvános BH-kból ki válogatta be a szerkesztett periodikába pont azt az ominózus BH-t :D Azzal vannak fent elfoglalva, hogy ez hogyan derülhetett ki :( Megfeszített figyelemmel várom a vizsgálat végét, hogy lesz-e felelős, és ha van, kitüntetik, vagy megbüntetik... sokmindent elárul majd ez. (sok illúzióm nincs, de hát ki tudja, vannak néha kellemes meglepetések)

akkor azt mondod ha eléggé akarnád akkor szexuálisan izgalomba tudna hozni egy férfi test ha úgy döntenél hogy innentol meleg leszel X időre? 

mert a fenti sztoriban ez a valóság szerinted. 

heteroszexualis nő úgy dönt hogy habár eddig a ferfiakhoz vonzódott most inkább mégis a nőkhöz. aztán úgy dönt hogy mostantól ez nem így van. ez így működik?