Doogee S68 strapatelefon

Kedves Fórumtársak. Vettem egy címben szereplő telefont. A régi (LG optimus) tönkrement 8 év után, változtak az igények is. Olyat kerestem, ami sokáig bírja töltés nélkül és nem baj, ha egy kicsit erőteljesebben teszem le a hátizsákot, aminek a zsebében tartom.

Ez a telefon egy robosztus állat, elkezdtem belakni. Android 9 van rajta, tulképp nincs vele gond egy-két szépséghibát leszámítva. Szeretném a lehetőségeit minél jobban kihasználni, ezért kérlek benneteket, hogy ajánljatok (ingyenes) appokat a következő témakörökben:

 

- GPS

- lépésszámláló

- szenzorok

- külső USB-s cuccok kezelése (USB-C)

 

A válaszokat előre is köszönöm. Üdv: med.

Hozzászólások

- GPS: OSMand F-Droid-ból telepítsd, így nem lesz korlátozott a telepíthető térképek száma.

- lépésszámláló, activity stb.: ugyancsak F-Droid-ból a FitoTrack. Ez egy bloat és reklámmentes cucc.

Amit ajánlani tudok: mielőtt a Play-ből telepítenél valamit, nézd meg, hátha az F-Droid-ban találsz rá alternatívát. A Playben az ingyenes, reklám-, kémkedésmentes appok mint a fehér holló.

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.

Szerkesztve: 2020. 12. 06., v – 11:14

Én is ebben az kategóriában gondolkodok. Az örökölt S4 (a lányomtól összetörte a képernyőjét, Lineage17.1) sajnos mostanában újraindul (ahogy figyeltem, főleg akkor ha leteszem, vagy a zsebemben kicsit nyomódik.). A céges uraságtól levetett Iphone meg már így télen akár 50% töltöttségnél is kikapcs, ha telefonálok vele. Nem bírja a hideget. Márpedig sokszor vagyok, dolgozok a szabadban. Nekem is az első jelöltem az S68 volt, de nagyon vacillálok a Blackview BV 9900e -vel. Leginkább mert valamivel kisebb, erősebb, újabb s persze drágább. Szóval nagy a dilemma. Fáj a szívem majd 40 % többet kiadni egy telefonért.

Szóval a felhasználói tapasztalatokat megköszönöm.

Tapasztalat? Most pénteken jött meg. Nem szép. A felhasználói felület sem. Nehéz (6300 mAh!). De marha masszívnak tűnik és pont ez kell nekem.

Régi óriás SIM kártyám volt, bele kellet faragni a nanokeretbe. Találtam hozzá jó anyagokat a neten, működik a dolog. A 32 Gb-s SD kártyát is megette. Kevés app volt rajta, de direkt így kértem. Kell majd rendelnem egy gyorstöltőt is hozzá, hogy ne nyírjam ki az USB kupakot.

Szóval nagyon az elején vagyok. Úgyis csak a legvégén, néhány év múlva derül ki, hogy megérte-e.

 

Az ALZA-nál rendeltem, sokára jött meg (több, mint egy hét).

> Sol omnibus lucet.