"Távozik Dull Szabolcs: Ezt a Telexet már egyre kevésbé éreztem magaménak"

Fórumok

Folytatás innen és innen.

Most a Telex egy közleményben számolt be arról, hogy Dull Szabolcs az egész laptól távozik – írja a MediaFuture. Mint fogalmaztak,

a Telex volt főszerkesztője minden tisztségéről lemondott.

[...]

Dull Szabolcs azóta egy Facebook-bejegyzésében reagált a történtekre, és azt írta: „Sosem a pozíciókhoz ragaszkodtam, hanem a kezdeti közös céljaink megvalósításához. A cégvezetés és a lapvezetés tavaly nyári átrendezése után azt reméltem, ki tudunk alakítani egy olyan új működést, amelyben mindenki megtalálja a helyét, és amelyben mindenki a tudása legjavát hozzáteheti a Telex fejlődéséhez. Fél év után be kellett látnom, hogy nem sikerült maradéktalanul.”

Be kellett látnom mostanra, hogy bár a Telex csodálatos történet, ezt a Telexet már egyre kevésbé éreztem magaménak, és olyan történetnek, amelynek részese lehetek. Ezért hosszú, nehéz vívódás után a legnehezebb döntést hoztam meg: távozom a Telextől

[...]

Link: https://index.hu/belfold/2024/01/19/dull-szabolcs-telex-foszerkeszto-ta…

Hozzászólások

Szerkesztve: 2024. 01. 19., p – 18:27

Segítek berúgni a szálat ... Ja már annyira nem érdekes, a régi trollok - harlequin, Summer6529 ... és társai - újabban már nem jelentkeznek be régi account-jukba :D

Ez se volt elég jó!

Patás megvette kilóra a Telexet is biztos!

trey @ gépház

Szerkesztve: 2024. 01. 19., p – 19:06

Facebook száj:

Lölös szerencsétlen:

Uhh… Nem találok szavakat… Valami nagy gáz lehet, ez az első gondolat, talán lölö betette ide is a kisujját

Pénz hánytorgatós:

Annak idején azért (is) támogattam az újság indulását egy jó nagy összeggel, mert a ti kettőtök személye garanciát jelentett a minőségre. Erre most ez... Valami nem stimmel a Telex-szel, sem a tartalom, sem a tulajdonosi szerkezet körüli történések nem jó irányt mutatnak,

A bennfentes:

Szabinál rohasztóbb elem nem létezik. Ezért ba..ták ki őt most.

Dullné:

te rohadék ...

A bennfentes:

Ön és kedves családja. Én mérleg vagyok. :D :D :D

A létezéstagadó:

Vegyük úgy, hogy nem írtál semmit. Mert a face névjegyed szerint nem születtél sehol, nem jártál iskolába, nem dolgozol/tál/ sehol, nem is laksz-élsz sehol, stb. Tehát nem is létezel!

A támogató/gyanakvó:

Kedves Szabolcs, végtelenül sajnálom ezt a döntést. Munk Veronika távozása után ez egy újabb súlyos hír. Nagyon szerettem a Telexet, már az azt megelőző Indexnek is hűséges olvasója voltam, miután pedig eljöttetek, az első pillanattól kezdve támogatom a lapot. Azonban igen, megváltozott a tartalom.

Az országokoló balfasz:

Hu ez nagyon nem jo jel. Es szamomra sem derul ki mi tortent valojaban. De nagyon nagy lehet a baj ha ezt a dontest meghoztad. Egyre ijjesztobb ez az orszag

A vicces gyerek:

Majd kiDull-edt a hír hallatán a szemem!

A kárörvendő:

Ha jól tudom, Kocsis Matyinak éppen most nincs sajtófőnöke. Meg lehetne próbálni.

A másik konteos balfasz:

A Telex esetleges(?) bujtatott, lassú átfordítása rosszabb lehetőség, mintha nyíltan csinálnák.

A harmadik:

Akkor most elkezdődött a Telex szétverése is - úgy tűnik, belülről. Szörnyű.

A számonkérő:

Én szeretném tudni, hogy konkrétan miért nem érzed a magadénak ezt a mostani Telexet. Sokmindent nem érez magáénak az ember, amiben végülis benne marad. Szóval ez nem elég indok....pont azt bírtuk a régi Indexben, meg a kezdeti Telexben, hogy nem beszélt mellé.

A gyanankvó-sértődött #2:

Én - mezei olvasóként - hittem a Telexben. Aztán jöttek dolgok, amik miatt megszólalt az a bizonyos csengő bennem.

Majd az Ádám-Brückner interjú olyan erővel vágta be a kaput, hogy leállítottam a támogatást, és a Telex nálam egy szintre került az ATV-vel.

A rejtett tartalmat kereső:

Kedves Szabolcs!

Kíváncsian várom én is a felmondása valós okát. (A posztját illetően az jutott eszembe, hogy gyakran a kevesebb az több.)

Az értelmi fogyatékos:

TISZTENSÉGESEN,,,BECSÜLETESEN NEM HAGYTÁK---- CSODA,,HOGY EDDIG BÍRTA...ÚNDORÍTÓ AHOGY BEKEBELEZNEK MINDENT...SZERINTEM EZ A HÁTTÉR BURKOLTAN..

A vicces #2:

A következő lap neve lehetne Latex.

Na jó, bezárom, mert beszarok a röhögéstől.

trey @ gépház

Szerkesztve: 2024. 01. 20., szo – 06:07

Szerintem Szabolcska már a következő választásra gründolja a következő: “nincsen másik FOS” weboldalt. Újabb nagy lóvé helyet keres magának, csakúgy mint a cseh milliárdos pénze. Persze kell az érzelmi háttér, hogy a sok ütődött barom az új lapot is olvassa…

Vagy esetleg a demens koalíció média vonalát fogja újraépíteni…

Szerintem neki is kellemetlen ez a független objektív sajtó tényellenőrzésdi. Látja, hogy pártérdekek mentén megy minden. Gáz, hogy nincs jobb oldali kolléga egy sem, miközben a lakosság többsége az.

Ha választanom kell a két magyarázat között, akor inkább a Dhat-é mint a Tied. Szerintem túlbecsülöd az újságírók tisztánlátását. Nem akarom a becsületét firtatni, inkább a buborékban élés miatt nem hiszem, hogy kínosnak érezné ezt a "a független objektív sajtó tényellenőrzésdit".

Lehet, hogy a románok magyarországi lapot csinálnak, és oda igazol át.

:)

Nem unjátok még? :D Index, Telex, Origo, 444 és még sorolhatnám. Süt mindegyikről a politikai hovatartozás. 

Én nem tudom, ki kit támogat és miért és nem is érdekel. Nem is olvasom már őket.

Indexet olvastam anno, amíg nem NEResedett, de addig nem tűnt fel, ami mostanában dívik, hogy világvége lesz a hivatalosan független lapokban.

Az Origo és az Index szerint pedig mindenki hazudik, aki nem azt mondja, amit ők.

Úgyhogy köszönöm, tiltólistás mind. 

Múltkor beült apám mellém, a kocsiba, feltette az Orbános lemezt (az most mindegy, hogy istenítette vagy fikázta). Mondtam neki, hogy vagy abbahagyja vagy kiszáll. A csapból is ez folyik és qrvára unom. Mondjuk Grétsy halálhírét is Facebookon olvastam egy ismerősöm posztjában.