( hunluki | 2024. 03. 06., sze – 17:04 )

Ezt azért nem mondanám. Én úgy voltam vele hogy megnézzük az alapmodellt és ha kevés akkor lecserélem. Nem cseréltem le.

15-20 safari tab, slack, apple music, office (8-10 doksi vegyesen word/excel/ppoint), vpn, rdp, outlook melóra hibátlanul teszi a dolgát. 

Privátban néha garageband gitárt felvenni meg kis videók alá zenét csinálni, imovie-val 4k60fps videók szerkesztgetése (5-15 perces családi projektek), pixelmator pro, handbrake, szintén 15-20 tab safariban, discord, apple music/podcast, photos szokott nyitva lenni.

Reminders/notes/calendar folyamatosan megy vegyes használatban.

Storage-re van nas meg külső ssd, 256-os belső tárhelyből per pill 127 giga szabad, külső ssd 2-3 havonta egyszer van elővéve. 

 

Szóval 2 év használat alapján nekem bevált az alapmodell. Nyilván ha professzionális szinten tolnám akkor elfogyna, de arra nem airt kell venni hanem pro gépet és az vissza is fogja hozni az árát. Amúgy meg az ár is relatív. Ami munkát elvégzek vele abból ha kifizetem minden havi kiadásomat utána is a maradékból kijön másfél belépőmodell macbook air.