( ricsip | 2024. 03. 11., h – 08:25 )

blabla.

Van melóhelyemen egy középvezető felettünk (külföldi ofcorsz, helyi magyart nem hagynak ilyen magasra jutni; btw. a közvetlen beosztottjai utálják mint a szart és tartanak tőle mint a ráktól mert amúgy egy pszichopata a viselkedése), az szokott rendszeresen bulshittelni teams-be a kb. ~1500 alá beosztottnak.

Egyszer a havi allhands-bullshitben emlékeim szerint valami olyasmiről pofázott emberünk, ami már évek óta baszta sokak csőrét, és ő mint a sokadik menedzser szófosik róla ugyanúgy, megoldás meg továbbra sem lesz rá. A kérdező listára valaki (anonim) beírta neki h. "blabla". Csak ennyit, így. Az ember mikor meglátta, szabályosan kikelt magából. Örjöngött a míting után (főnök mesélte másnap), az embereinek kellett lefognia h. ne menjen a hr-hez kideríttetni ki volt az a negatív szemét aki ezt be merte írni a közösbe. 

Na több se kellett neki, hosszú hónapokig nyögte az az 1500 szerencsétlen ember a közvetlen felettesein keresztül leadott felsőbb utasítást h. minden csapatnak el kell beszélgetnie hogyan kell konstruktiv hozzáállást tanúsítani, pozitivan hozzáállni (a soha nem teljesülő) dolgokhoz, kötelezően kitöltendő online kérdőív stb. Mindezt egy kibaszott blabla miatt.