Főállású munkatárs

Fórumok

Főállású munkatársat keresünk a BME Szilárdságtani és Tartószerkezeti Tanszékének laboratóriumába, egy 2016-ig futó, a kavicsok morfológiájával kapcsolatos OTKA kutatási projektben való közreműködéshez. A leendő munkatárs feladata kavicsok kopási folyamataival kapcsolatos laborkísérletek végzése, amely magában foglalja egy koptatógép kezelését, kavicsok 3D lézerscannerrel történő scannelését, a scannelt adatok számítógépes (CAD) feldolgozását, esetlegesen kisebb programozási feladatokat is (nem követelmény). Elvárás a laborkísérletek iránti fogékonyság, a nagyfokú precizitás és megbízhatóság, a lelkiismeretes, alapos munkavégzés, illetve alapfokú angol nyelvtudás.

Jelentkezni a kutatócsoport vezetőjének, Dr. Domokos Gábornak küldött emailben lehet (domokos@iit.bme.hu), CV-t mellékelve.

(További információ: Sipos András Árpád, siposa@eik.bme.hu címen)

(A hirdetés a HUP-Profession szabadkártya felhasználásával került kihelyezésre)

Hozzászólások

Ez ilyen ig-nobel díjra pályázó kutatás (bocs, h bunkó vagyok)? :)

Felröhögtem, azt olvastam, hogy:
A leendő munkatárs feladata kavicsok lopás... :)

Akartam én is írni, de inkább csak csatlakozok, azt hiszem nagyjából elmondtad a lényeget. Bár nyilván lehetne még sorolni a világ végéig az ostoba többség által értelmetlennek titulált kutatásokat, amik megváltoztatták a világot. (Meg hát nem is kell mindennek megváltani a világot, elég egy-egy pici lépés előre.)

.

Nem én dolgozom itt, úgyhogy nem érintenek a megjegyzések, szigorúan vett IT fejlesztési területen ügyködök nap, mint nap, nem nekem kell a leendő kollega. Viszont azért nem tudom, hogy hányan ismerik azt a szót, hogy "alapkutatás", azok közül, akik itt most viccesnek érzik magukat.

http://www.felvi.hu/felsooktatasimuhely/avir/fogalomtar/defmart/!DefMar…
"bármiféle konkrét alkalmazási és felhasználási célkitűzés nélkül folytatják"

"A leendő munkatárs feladata kavicsok kopási folyamataival kapcsolatos laborkísérletek végzése, amely magában foglalja egy koptatógép kezelését, kavicsok 3D lézerscannerrel történő scannelését, a scannelt adatok számítógépes (CAD) feldolgozását, esetlegesen kisebb programozási feladatokat is (nem követelmény).'

Science! :D

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám