Consequence Europe Magyarország Kft - Fejlesztő

Fórumok

Ismert és elismert követeléskezelő cég vagyunk. A profilunk központosított ügyfélszolgálat; call-, illetve contact center üzemeltetése; folyamatszervezés és management, valamint és leginkább tömeges pénzügyi adminisztráció.

Munkánkat egy egyedi fejlesztésű követeléskezelő-szoftverrendszer, egy call center vezérlő és a hagyományos Ms Office alkalmazások összehangolt működése támogatja.

Informatikai csapatunk erősítésére olyan kollégát keresünk, aki képes hatékonyan segíteni a belső munkafolyamatok ésszerűsítésében, egyszerűsítésében és automatizációjában (folyamatszervezés, adatrögzítés, konzisztencia ellenőrzés, összefüggések feltárása, riportok, lekérdezések, analitikák, statisztikák, kommunikáció).

Ha jártas vagy adatbázis-managementben, agilis programozásban, szereted, ha alkalmazásaid böngészőben futnak, képes vagy összefüggésekben gondolkodni; tudsz célokat meghatározni, programot specifikálni is, amelyet meg is tudsz írni; nem arra vagy büszke, hogy milyen gyönyörű scriptet írtál, hanem arra, hogy az mennyire megbízhatóan működik, és ettől mennyivel ésszerűsödtek, egyszerűsödtek, gyorsultak, vagy stabilizálódtak a munkafolyamatok, akkor téged keresünk.

Alkalmazottként 230.000 Ft bruttó, vagy megbízási jogviszonyban 300.000 Ft + Áfa havi díjat tudunk ajánlani.

Fényképes önéletrajzodat is tartalmazó jelentkezésedet a hr@consequence.hu címen várjuk.

(A hirdetés a HUP-Profession szabadkártya felhasználásával került kihelyezésre)

Hozzászólások

Ez valami vicc?

Biztos komoly, mert viccnek durva lenne :-P

Ha meg vicc, akkor én még betolnám, hogy juttatási csomagban üveggyöngyök, üveggolyók és pestises takarók

BTW értékelendő hogy legalább nem árul zsákbamacskát a hirdető...

300.000=12.000x25h

Ennyi ma ez Pesten.

Sajnos félek, hogy nem elírás. Ez 50 eurós napidíj. Aki nem ismerné az árakat, 500 + AFA euró egy tisztességes ny-európai, nem túl magas, nem is nagyon alacsony fejlesztői díj.

Namost, egy mindenki által ismert indiai cég napi 200 euróért adja az alja fejlesztőket.

Ne köpjük magunkat szembe.

"Aki nem ismerné az árakat, 500 + AFA euró egy tisztességes ny-európai, nem túl magas, nem is nagyon alacsony fejlesztői díj.

Namost, egy mindenki által ismert indiai cég napi 200 euróért adja az alja fejlesztőket."

Ezek hogy jonnek ide? Aki Ny EU-ban kontraktorkodik, vagy eleri annak a bizonyos indiai cegnek a nepszeruseget, annak kifizetik a hasonlo dijakat. De idehaza nem ilyen dijak a jellemzoek, foleg alkalmazottkent nem.

Masfelol meg a hirdeto a fizuval tiszessegesen korulirta az igenyeit, ezzel megsporolva sokaknak a jelentkezessel eltoltott idot. "Bocs fiuk, de nekunk csak ennyire van szuksegunk".

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám

Ez a baj, eleg megnezni mit hoznak ide kulfoldrol.

Osszeszereles, Gumigyartas etc.
Veletlenul sem K&F, es ez a bereken is meglatszik.

De mindenki munkaja (az enyem is) annyit er amennyiert elvegzik...
Ha odaallnek a cegvezetes ele, hogy ugyanazt a penzt akarom mint mondjuk az a kollega aki Dallas-ban huzza az igat, kb masnapra felvennenek helyettem egy masik magyart, en meg mehetnek az utcara. Ha az osszes magyar ezt tenne, egy orszaggal arebb mennenek... Addig amig a sporolas nem megy a minoseg rovasara (naiv vagyok tudom...)
Hibas itt mindket fel, es nem latom, hogy lehetne megoldani.

--

"You can hide a semi truck in 300 lines of code"

a portfolion(?) volt egy vita arrol, hogy miert keresunk altalaban kevesebbet, mint az ugyanazt dolgozo nyugatabbra elok. Es valami olyasmi is volt benne, hogy a te munkad egyszeruen kevesebbet er. Persze ervelhetsz azzal, hogy te is, meg a dallasi tag is ugyanarra a globalis piacra dolgoztok a ceg keretein belul...

--
"el nem birom kepzelni, hogy valakinek keves az 1.7 GB-os kvota" (hrgy84)

Személyes érintettség miatt elfogult leszek, előre is elnézést... De ha azt várják el tőlem, hogy - közvetve vagy közvetlenül, de - sok hibát elkövetett és ráfázott, többnyire szegény sorsú emberek szisztematikus "kontaktolására" és nyomás alatt tartására, követésére és környezetelemzésére, stb. célzott "szkripteket" írjak, vagy ilyenekhez adjak segédszkripteket, algoritmusokat, vagy csak szimplán szakmai ötleteket, esetleg tartsak karban ilyeneket, akkor legalább a lelkiismeretem elhallgattatásához jót tenne egy versenyképesebb fizetés... (vagy például szimplán azért, hogy nehogy az én telómon csörögjön egy kolléga egyszer hírtelen...)

Máskor meg az a baj, hogy a hirdető nem írja ki a fizetést. :)

Üdv.

- Egy ismerősöm kért meg hogy rakjam ki a hirdetését.
- Lehet, hogy a br. 230 sovány, de mint alvállalkozó a 300+fa szerintem annyira nem rossz...
- Ha lenne saját cégetek, és tudnátok, hogy milyen az amikor havi szinten százezrek - milliók kint ragadnak ügyfeleknél, és könyörögni kell a pénzért...! és van olyan ügyfél aki letagadja hogy nem fizetett, hamis utalási bizonylatokat gyárt, majd a telefonját is kikapcsolja stb.... na ilyenkor szokták át adni a cégek a kifizetetlen számlákat ilyen cégeknek mint amiről a hirdetés is szól.
- Szerintem a hirdetés korrekt, akinek nem tetszik, nem kötelező hozzászólni. Az állás be lesz töltve, ha tetszik, ha nem... valakinek biztos meg fog felelni.

ha valakinek nem tetszik a hirdetes, attol meg nyugodtan hozzaszolhat. Ha nem kepes a kritikaval egyuttelni a hirdeto, az eleg sokat mondo. A 230 vs. 300+afa kapcsan a jarulekokat is szamoltad, amit vallalkozokent magad utan kell (havonta) kicsengetni? Plusz vallalkozokent ugyanannyi szabadsagod van, mint alkalmazottkent?

--
"el nem birom kepzelni, hogy valakinek keves az 1.7 GB-os kvota" (hrgy84)

Én a helyetekben valamelyik iskola szövetékezetnél próbálkoznék. Kis szerencsével kifogtok egy tehetséges egyetemistát, aki pár hónap alatt beletanul a dolgokba és ennyi pénzért talán meg tudjatok tartani 1-2 évig.

Ilyen kompetenciákkal rendelkező tapasztalt szakembert ha találtok is, az elég gyanús. Lehet csak ugrópontnak használná a helyet és az első lehetőségnél lépni fog. Ennyi pénzért megtartani nem lehet szerintem senkit.

Ennyi pénzért megtartani nem lehet szerintem senkit.

+1. En hallottam (mar jo regen) egy olyan hirdetesrol is, ahova (a kicsi suska miatt) preferaltan olyan embereket vartak, akiknek mar mindenuk megvan, es a kihivas orome miatt dolgoznak :-)

--
"el nem birom kepzelni, hogy valakinek keves az 1.7 GB-os kvota" (hrgy84)