Cheppers Zrt. - Cloud engineer/devops munkatárs

Fórumok

A Cheppers Zrt. cloud engineer/devops munkakörbe keres egy új kollégát, aminek "szokványos" álláshirdetését erre találod.

Az állásról röviden:

  • SaaS/PaaS termékeket fejlesztünk Linuxra, AWS infrastruktúrán.
  • A munkához objektumorientált programozói tudás szükséges, Ruby-t, esetleg Go-t fogsz használni elsősorban, s jó, ha nem ijedsz meg egy terminál ablaktól sem.
  • Két hetes agile sprintekre számíts, mialatt főképp a magyar társaiddal és amerikai fejlesztő csapatokkal dolgozol együtt, tehát az erős középfokú angol nyelvtudás fontos.
  • Pár további technológiai hívószó, amelyek előnyt jelentenek, ha van velük tapasztalatod: Ansible, Chef, Puppet, Docker és automatizáció minden szinten az AWS lehetőségeit maximálisan kihasználva.
  • Ha megfelelsz az elvárásoknak, több száz instance-t is magába foglaló clustereken dolgozhatsz, amelyek összességében öt számjegy méretű gépparkká állnak össze. Szóval van kihívás :)
  • Cserébe, ha tényleg jó vagy és felveszünk, home office lehetőség, 300k++ havi juttatás vár, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a kollégák képzésére.
  • Például a "szokványos" fejlődést inspiráló juttatásokon és bónuszokon kívül dolgozik nálunk főállású angol tanár, kollégáiddal esetenként utazhatsz külföldre epik konferenciákra, néha benéz hozzánk egy masszőr, van pár kutyusunk, adunk gépet meg minden földi jót, miközben a város közepén, a Nyugatinál van az irodánk, ahol legalább negyedévente összeülünk egy jót társasozni vagy CoD2-zni.
  • A fentieken kívül még része cégünknek egy UX/UI és egy machine learning projektet fejlesztő csapat, illetve egy belsőépítészeti iroda.

Szóval ha tudsz angolul, érdekel a cloud, nem ijedsz meg nagy amazonos infrastruktúráktól, ismerős számodra a konténerkezelés és jól programozol, keress minket!

További részletekkel szívesen szolgálok itt kommentben, de akár a peter.tabajdi@cheppers.com címre is írhattok, illetve itt tudtok jelentkezni "hup" jeligével: https://cheppers.com/cloud-engineer

(A hirdetés a HUP-Profession szabadkártya felhasználásával került kihelyezésre)

Hozzászólások

Szóval senki sem akar CoD2-zni velem. Érthető :D

No, ez egy korrekt álláshirdetés. Végre no BS.

nem vagyok teljesen képben ezekkel a pozikkal, de 300k egy ilyen tudást és felelősséget igénylő munkára nem vicc kategória?

nem ezért van a felvételi process + próbafeladat legtöbb helyen? véleményem szerint a tudást nagyjából fel lehet mérni, a hajlandóságot, munkakedvet és a csapatba való beilleszkedést már nehezebben. szerintem a próbaidő inkább ilyesmire való.

amit legutóbb hallottam ilyenre, az az, hogy 10%-ot visszatartanak minden hónapban és ha jól dolgozik, akkor azt megkapja úgymond bónuszként.

mindenesetre ez a fizetés az elvártakhoz képest is bőven a fele (szerintem), ha nem kevesebb, amit ilyen módon a próbaidővel sem lehet szerintem indokolni.

- ezek szerint nem bízol a felvételi processzben és a processz hiányosságait a jelentkezővel fizettetnéd meg?
- válasz egy lentebbi hsz-re: ha pl két napos felvételi lenne, akkor természetesen kiszámláznám, mi ebben a fura?

----------------------
while (!sleep) sheep++;

Áruld már el, miért kellene home office esetén kevesebbet fizetni, amikor
- home office-ban a rendes attitűddel rendelkező kollégák jellemzően jóval több nettó munkaórát dolgoznak, mint az irodában (aki még nem rendes, az meg kb. semmit, tehát úgyis mindegy)
- otthon magadnak fizetés a fűtést, netet
- az iroda nagyon drága, ezt mind megspórolja a cég

----------------------
while (!sleep) sheep++;

"Sima junior fejlesztőt, aki nem tud semmit, vesznek fel nettó 200 körül."

En hallottam mar annal joval kisebb bereket pesten...

"aki fejlesztő ÉS hálózatos IS"

Azert ezt ne spilazzuk tul, nem lehet akkora tapasztalata, mint egy fejlesztonek ES rendszergazdanak egyutt, ha sokmindennel foglalkozol, kevesbe melyulsz el a dolgokban.

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám

Hallani mindent lehet, Programozók csoportban volt erről pár napja egy beszélgetés, 200-300 nettó között mondott mindenki.

Requirements
Strong software engineering skills and OOP fundamentals.
Experience in either Ruby, Go, PHP or any modern scripting language.
Be familiar with Linux/Unix at the command line level.
Understanding of how web technologies work (web servers, REST APIs, etc.).
At least strong intermediate English skills that you can use confidently.

Na, ez nem az, aki tud pythonban egy 3 soros kódot írni.

Ez alapjan szerintem (szemi)juniorokra van kiirva ez a hirdetes: "A munkához objektumorientált programozói tudás szükséges, Ruby-t, esetleg Go-t fogsz használni elsősorban, s jó, ha nem ijedsz meg egy terminál ablaktól sem."

Ez alapjan meginkabb: "negyedévente összeülünk egy jót (...) CoD2-zni."

Bar nem tudom, mi az a CoD2, gondolom egy jatek, en a Doom 2-nel lemaradtam :)

oké :) egy aldi pénztáros nem keres nettó 270-et sem, ez itt feljebb pedig azt akarta jelenteni, hogy a tudásodtól függően majd elválik, hogy milyen bért kapsz, de 300-nál kevesebbre nem kell számítani. csak írtam egy elég alacsony számot, ennél jóval többet is lehet keresni, ha megfelelsz. ha félreérthető volt, hát sajnálom, mindenesetre aki megfelel az nem jár rosszul.

ha nem irod, hogy netto vagy brutto, akkor az bruttot jelent. Ha meg fogalmad sincs (amint azt vegul csak elejtetted), hogy a munkaltato milyen savban gondolkodik, akkor jobban tetted volna, nem irsz osszeget.

'Velhetoen 300k+ netto' = lol...

--
t-systems-es it architect allast keres. Jelige: csak webshopot ne kelljen...

ezt a szöveget én írtam, elnézést, ha félreérthető volt, mindössze annyit akartam vele elérni, hogy ne a szokványos álláshirdetéseket lássátok. nem én vagyok az, akivel majd a bértárgyalást intézitek, így csak írtam egy minimális nettó bért, amit gondolom mindenki megkap. aztán ha kiderül bárkiről, hogy 15 év tapasztalata van és ő a vezető fejlesztő a dockernél, természetesen majd más összegben állapodnak meg az illetékesekkel :)

szóval 300k nettónál kezdődik vélhetően a bére az adott állás betöltőjének, és az interjún és a teszteken mutatott tudása alapján ez bőven mehet felfelé. a plusz juttatások ebben nincsenek benne, pl. egy évi 200k-s keret, amit saját it/angol/whatever képzésére fordíthat bárki, vagy éppen az év végi bónusz, ami plusz 1-2-3 havi béredet jelentheti és a többi extra, amit most nem sorolnék.

Ez egy nagy ongol, mert 15 ev tapasztalattal senki nem fog olyan allashirdetesre jelentkezni, ami 300-at fizet. Ha tenyleg ilyen embert IS kerestek, akkor talan erdemes egy masik hirdetest is kiirni. Az oke, hogy van egy sav, de az, hogy 300-tol 1.5-ig johet barki, az mar nem egy sav, hanem sok.

De ebbol csak az jon le, hogy neked konkretan fogalmad sincs, kit kerestek, illetve hogy mi a keret... ami nem gond, de akkor miert te fogalmazod a hirdetest? :)

Te ugye nem értelmezted a hozzászólást, amire válaszoltál?

Hint: „aztán ha kiderül bárkiről, hogy 15 év tapasztalata van és ő a vezető fejlesztő a dockernél, természetesen majd más összegben állapodnak meg az illetékesekkel”

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…

De jol gondolod, konkretan 5 evvel ezelott amikor meg nem ment kulfoldre a jo IT szakemberek fele, mar akkor is 300 netto felett keresett egy jo rendszergazda, aki csak rendszergazda volt, nem devops.
Na most ha ehhez hozzaadom az inflaciot, a devopsot meg a kivandorlast, az kb. minimum netto 600.
Vagy pedig valojaban a kiiras felere nincs szukseg es az csak egy wishlist, akkor meg feleslegesen tepjuk a szankat itt :)

Szvsz erre meg a duplaja is csakhogy eleg...

---------------------------------------------------
Hell is empty and all the devils are here.
-- Wm. Shakespeare, "The Tempest"

Egy valóban használható devops ma 500k-tól indul.
És a dolgok mai állása szerint vagy külföldi vagy csak ... khmmmm ... 'baráti' projektekben termeli ki a bérét.

Majd amikor also hangon megszoroztatok kettovel szoljatok.

GLHF!

ADDQD legyen veletek a keresesben :)

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.