Sziauram! Apple kondicipő 50 ezer dolláér érdekel?

A '90-es évek közepéről maradt fenn ez a pár Omega Sports Apple Computer kondicipő, amit a Sotheby's kínál eladásra 50 ezer dollárért.

Hozzászólások

Csak ha van a méretemben...

Meddig van hozzá OS support? Vagy ezen nem fut semmi, ez fut valamin?

ahol van kereslet 400k-s alvanyra, ott ezt is el fogjak vinni! :D

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

rolexben lehet fizetni?

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Mindenhogy fura. Ha le kell venni azert, ha nem azert.

Van egyebkent mas bolt is, ami megkoveteli a rolex levetelet fizetesnel? Nem fura neked?

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Nem lehet. A rolexeknek maradnia kell, ahhoz lesz a cipő véve kiegészítőnek, hogy passzoljanak egymáshoz.

Értem egyébként, hogy ez retró cucc, de iszonyat bénán néz ki. Mondjuk aki megveszi, nem fogja hordani.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

Multkor lehetett telekomos meg lidülös reklamcuccot is venni, már akkor is csodalkoztam azon, hogy a repikoltsegkent elszamolt szarjaikat siman eladjak, erre kiderul, hogy ez bizony teljesen hetkoznapi dologga valt.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Hát, nálunk menő volt (Bács megye, közel a jugoszláv határhoz).
Utána jött a bomber majd a Hawks dzseki és végül megszüntek az ilyen KGST-ruhahype -ok. Az igazat megvallva nekem akkor is és visszatekintve is tetszett ez. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Hawks dzseki!! Nekem is volt. :D Akkoriban volt még a random NBA csapatos(Hornets FTW!) full műanyag lyukacsos mez/trikó, az összekötött végű téli sapka. Még szintén egy jellegzetes valami indián emblémás kabát volt, általában zöld színű és a háton váll magasságban műbőr szerű anyaggal. Azok hordák akiknek nem jutott hawksos kabát.

Volt az a fogalom, hogy szóróajándék vagy reklámajándék. Nagyobb nemzetközi céges rendezvényeken sok ilyesmit be lehetett zsákolni, nekem pl. így lett toll formájú csavarhúzókészletem, amit használok is, ellentétben a tornacipő gazdájával, akinek nyilván nem volt jó a méret.

A dolog úgy működik, hogy ki van téve a pultra egy gömb alakú üres akvárium, ha bedobod a névjegyedet, kapsz egy kulcstartót. De ha olthatatlan kíváncsiságot tanúsítasz az adott cég termékei iránt, és kinézik belőled a jövőbeli üzletet, akkor kaphatsz egy baseballsapkát, vagy akár tornacipőt is.