Pulcsi hajbinak!

Hozzászólások

Ezen nincs is voros csillag!

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Neki valónak tűnik, de ezt csak akkor hordhatja, ha XP-ről rendeli meg, és hozzá felrakja a 3G only telefonjára az XP-s bejelentkező hangot csengőhangnak.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

Az MS-DOS pulcsi mikor jön ki? Vagy a PC-DOS? Pólótrikón is jól mutatna, fekete alapon zöld vagy narancsszín betűkkel.

Jelenlegi árfolyamon egy Windows XP Pulóver árából némi szerencsével akár 5 Windows 11 Pro licensz is vásárolható.

Ez egyértelműen jelzi a Microsoft operációs rendszerek minőségének alakulását és a cég várható jövőjét: a pokolba lovagol és ott bele fog állni a Linux desktopba.

Jajj, ne is mond, ez a pokolba lovagol, meg beleáll a földbe nagy beszólásai voltak a hwsw-s Dojcsáknak, ezen mindig röhögtem. A Win11 egy szemét, nem javaslom senkinek, csak akinek tényleg nagyon modern a gépe, és nem érdekli, hogy bloat, meg hosszabb távon Windowson akar maradni, de még azoknak is jobb választás a Win10 még egy ideig. A Win11 úgyis átugorható, mire a Win10-hez a támogatás lejár 2025-re, addig már a Win12 is kint lesz. Persze valószínű az még szutyokabb lesz, mint a 11-es.

Szerintem ez az XP-s pulcsi egyébként nem csúnya, simán felhúznám. Persze nem 60 dolcsiért, annyi óriási lehúzás érte.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

Minden évben sold out. Gondolom gyártanak 20-30 darabot, azt meg megkapja néhány product manager pulykapénz helyett. Aztán h. nem lehet kapni ezt a bűnronda szart, még reklámhíre is megy minden évben. Legjobbat akkor tennék a firkászok, ha erről senki sehol nem írna semmit, akkor így oda menne ez is ahova való amúgy.