Falszifikálható Brüsszel-elfoglalás

Fórumok

Tehát mielött a cseppet sem szeretett kisvezír párt- és kormányprogram híján kilovagolna elfoglalni Brüsszelt, szükségesnek látom lefektetni azon kritériumokat amelyek mentén az elfoglalás ténye majd megállapítást nyerhet! Elkerülve ezzel azt a szituációt, h az előre lefeketett kritériumok hiányában a kisvezér utólag azt a látszatot vetíthesse itthon, mintha egy közepes méretű bilin kívül bármit el tudna foglalni! Ebben erősen számítok a HUP ner-nyaloncainak konstruktív hozzászólásaira - hisz nekik jól felfogott érdekük h a kisvezir üres beszédét tartalommal töltsék meg! Segítség képpen a magam részéről egy konkrét kérdéssel kezdeném: Milyen dátummal állapítandó majd meg Brüsszel elfogalálása? 

Hozzászólások

Nah, ez nem sok! Pont semmi! Ennyi tellik a fideszes kollektív tudattól? Mehettek utcaseprőnek :-D És a kisvezír is csalódott lesz, hiszen ő roppant tudással megadta kereteket, amit nektek kellett volna feltölteni tartalommal! És ti meg lefagytok mint a win95, ha nem a propaganda által előgyártott rigmusokat kell tovább bőfögni, hanem önállóan kéne valamit virítani! Senkinek semmi önálló gondolata arról, h milyen kritériumok szerint foglalja majd el Brüsszelt a kisvezír? Szégyen! Aztán nem ér majd késöbb eőjönni a témával, ha most kussoltok! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Kezdesz bzt-i magasságba emelkedni az aggresszív kismalac viselkedésben. Néhány órát adtál összesen egy péntek délután, amikor mindenki a heti teendőit még gyorsan befejezi, hogy aztán mehessen piálni. Nekem például ez a kifogásom, hogy miért nem nyilatkoztam időben. Pedig nem is vagyok Fideszes.

Nem mindegy. Egyébként is az életemet átállítottam idő vezéreltről esemény vezéreltre. Az esemény csak úgy megtörténik, az idő pedig egy közmegegyezésen alapuló virtuális valami.

Szóval nálam a megszakítás akkor fog generálódni amikor megtörtént, Te pedig állítsd be crontab-odat annak függvényében, hogy mennyi időd lesz ebben a topikban rugózni a dolgon.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

> Az esemény csak úgy megtörténik,

De hát épp ez az, h nem csak úgy megtörténik, hanem az az álítás, h el kell foglalni Brüsszelt eleve áll egy felismerésből, egy elhatározásból, előkészításből, tettekből és végül jó esetben triumpfálásból. Vagyis eseménynek nem elszenvedői, hanem alakítói pozíciójára ácsingózik a kisvezir. 

Csak hogy, nincsen előzetesen tisztázva, h Brüsszel elfoglalása milyen kondiciók mellett tekinthető perfektuáltnak! És ez arra ad lehetőséget, h propagandisztikus eszközökkel bármilyen kondiciók közepette azt sugallják a jónépnek, h az elfoglalás sikeres lett! Vagy azt h nem lett az - attól függően h éppen mi tekintenek az érdeküknek!

Rá kell mutatni, h a Fidesz program híján, választási manifesztum néven elénktárt firkálmánya, és a kormányzati kommunikáció Brüsszel elfoglalásáról, nem olyan formában van megfogalmazva, hogy az ellenőrizhető v. számonkérhető legyen. Mi a tartalma ennek az állításnak: el kell foglalni Brüsszelt?  Semmi! Épp annyi, mint a kétfarkuak választási programpontjának, a külföldi irreálisan magas bérek csökkentéséről. Üzenet értéke persze van.  Kb mint Lázári gigantomán viziójának a budapesti Maxi-Dubajról - ezzel a merjünk nagyok lenni kezelendő agyrémmel! Foglaljuk el Brüsszelt - idióta! Merésben nincs hiány. Konrétumokban van. Amik mentén számon lehetne majd kérni az elfoglalás sikerét, a populizmust, és a kártékony voltukat. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Az esemény csak úgy megtörténik. Számomra az is egy megtörtént esemény, hogy létrehoztad ezt a topikot, az generálta a megszakítást. Hogy mikor? Akkor amikor, most ez van.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)