Schumacher luxusóráiról ....

Rolex "Paul Newman" Daytona, AP, ...

Örülhetnek Michael Schumacher fanatikus rajongói, ám csak akkor, ha bőven van mit a tejbe aprítaniuk. A család döntése értelmében ugyanis a Christie’s svájci aukciósház az autóversenyző nyolc különleges óráját bocsátja aukcióra májusban. Az órák összértékét előzetesen 4 millió dollárra becsülik.

(forrás)

Hozzászólások

Valahol szomorú, hogy most el kell(?) árverezni az óráit. Még amikor érettségiztem a csúcson volt a fickó minden értelemben, most meg ki tudja mi van szegénnyel.

Eletben tartani sem olcso valakit. De valoszinu, hogy elegettek par milliocskat sarlatanokra. Ha ennyi penzem lenne en is megprobalnek mindent is, hogy a csaladtagjaimat eletben tartsak.

Conspiracy theory on:

Mivel senki nem szamitott arra, hogy ilyen koran cselekvokeptelen lesz ezert valakiknek eros anyagi erdekuk fuzodik ahhoz, hogy eletben tartsak es ezert nem engedik el.

A 2010-es évek környékén 900 millió EUR (~ 350 milliárd forint) volt a becsült vagyona. Ezt befektetve nincs az a beteg, ami elvinné. Ha meg elvitte, nem a 8 karóra fogja kihúzni őket a bajból. Még ha milliárdos bevétel is fog hozni.

trey @ gépház

Pedig sajnos az is lehet... :(

Az is faszság(nak tűnik elsőre), hogy elvileg még él a csávó, és már eladják a cuccait. 

Mondjuk lehet, Schumi nem volt annyira óraszexuális, csak egy múló fellángolás volt életében, de te sem örülnél, ha a kölyköd eladná a cuccaidat, hacsak nem kéred meg rá/ajánlod fel neki.

Mondjuk lehet, Schumi nem volt annyira óraszexuális, csak egy múló fellángolás volt életében

De, akkora órabuzi volt. Az Audemars Piguet (óraszentháromság - minden gyűjtők álomórái - egyik tagja) Schumacherrel közös kollekciót is kihozott:

Introducing The Audemars Piguet Royal Oak Offshore Michael Schumacher Limited Edition

The Audemars Piguet Royal Oak Concept Laptimer Michael Schumacher

trey @ gépház

És mi van ha Schumi nem csak, hogy él de korlátozott önállóságra is képes, csak szellemi képességei fogyatkoztak meg, ezért nem vállal nyilvános szereplést. Megjegyzem joga van hozzá. Szóval, ha mégis csak a saját döntése az órák eladása!? Minden lehetséges, meg az ellenkezõje is. Mert az éber kóma sem statikus állapot, de azért még életfunkciói vannak.

Majd licitálok, ha lesz kedvem...

Én egy Steve Mcqueen Tag Heuer Monaco-ra vágyom. Rohadjak meg, akkor is lesz ilyenem.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Schuma*c*her luxusóráiról ....